Főoldal / SZEX / Terhességi teszt: milyen hamar eredményes?
  2021-01-05

Terhességi teszt: milyen hamar eredményes?

Kedves szakértő! A szexuális együttlét után milyen hamar lehet terhességi tesztet végezni, hogy biztosan eredményes legyen?

Kedves Levélíró!

A teszttől is függ! Némelyik elég érzékeny ahhoz, hogy a megtermékenyülés után egy héttel is kimutatja a terhességet. Olvasd el a dobozon, hogy mikor ajánlott a választott tesztet elvégezni! Néhány teszttel nem kell megvárni, hogy késsen a menstruációd, de a teszteket érdemesebb elvégezni az elmaradt menstruáció ideje után.terhességi teszt

Ha az előírás szerint használod, az otthoni terhességi tesztek elég megbízhatóak, sőt, kényelmesebbek is és nem fog róla senki más tudni.

Persze, néha hibák is előfordulhatnak (általában fals negatív eredmény), amit az okoz, hogy túl korán végzik el a tesztet. Ha a teszt pozitív, akkor mindenképp keresd fel a nőgyógyászt, hogy biztos legyen az eredmény.

Természetesen rögtön a nőgyógyász is elvégezheti a tesztet ahelyett, hogy előbb otthon csinálnád meg valamelyik boltban kaphatót. Bármelyik lehetőséget is választod, ne feledd: a te érdeked, hogy minél előbb megbizonyosodj róla, ha terhes vagy-e.

(KamaszPanasz)