Suli, munka, érettségi

#Suli, munka #érettségi

101 db cikk a témában

#érettségi 2015
2015.04.17.

Érettségi tippek kamasz szerkesztőinktől: Simon Anna

Engem nagyon megviselt az érettségi időszak, úgyhogy megértelek, ha rád tör néha az "ötperc", a kétségbeesés, és a "hagyjukafenébe" érzés. Érettségi előtt mindenki ingerültebb és kialvatlanabb az átlagosnál. Jobbat nem tudok mondani, csak azt, hogy lelki szemeiddel lásd a „Sikeresen felvételt nyert..” kezdetű sms-t és a nyarat, amikor kipihenheted az érettségi fáradalmait. Kitartást kívánok, pár tanáccsal próbálok én is hozzájárulni a pontjaidhoz.

#érettségi
2015.04.08.

Tedd próbára tudásod: gyakorold a törit!

Közeleg az érettségi, ezért nem árt egy kis gyakorlás! Íme, a 2014-es közép- és emelt szintű történelemérettségi feladatai és hivatalos megoldókulcsai. Ellenőrizd, hogy jól válaszolnál-e, ha ma lenne a vizsga!

#érettségi
2014.05.30.

Érettségi Angliában

Kamasz szerkesztőnk, Gyarmati Anna jelenleg Angliában tanul, és éppen a magyar érettségihez hasonló, úgynevezett A-level vizsgáival "küzd". Élményeiről és tapasztalatairól kérdeztük.

#érettségi
2014.05.27.

KamaszPanasz érettségi-körkép

Hogy sikerült az érettségid? Erre a kérdésre kerestük a választ a KamaszPanasz idén érettségiző tagjai között.

#érettségi
2014.05.09.

Nem kell megismételni a matekérettségit

Mielőtt bárki megijedne: az Oktatási Hivatal elnöke, Pósfai Péter már kedd délután bejelentette, hogy rendben befejeződtek a matekvizsgák, semmilyen fennakadásról nem érkezett jelzés. Vagyis szó sincs arról, hogy meg kell ismételni az érettségit - írta az index.

#érettségi
2014.05.07.

Bolsevik diktatúra és rendszerváltás a töriérettségin

A bolsevik diktatúráról, a rendszerváltásról és az 1989-es alkotmányról, a magyarországi holokausztról, Marxról és a liberalizmusról, az ókori kultúráról, valamint a közép-európai országok 2001 és 2009 közötti gazdasági teljesítményéről is kaptak kérdéseket a diákok a középszintű töriérettségi első, rövid feladatokból álló részében - tudta meg az eduline.