Mozgás, edzés

#Mozgás #edzés

130 db cikk a témában

#konditerem
2019.01.10.

Új kihívások felé a konditeremben

Mindegy, hogy csak egyszerűen unod már az ezerszer ismételt mozdulatsort, vagy újabb csúcsokra törsz, az alábbi öt módszer segítségével villámgyorsan magasabbra emelheted az edzéseid szintjét a jobb általános eredmények és egy új, fittebb közérzet érdekében.

#sport
2017.11.10.

A biztonságos sportfelszerelésről

Tudtad, hogy egy rosszul húrozott teniszütő vagy egy elhasznált cipő ugyanolyan veszélyes lehet, mint amerikai focit játszani vállpárna nélkül? A rossz felszerelés a legtöbb sérülés oka.

#popsitorna
2017.02.19.

Popsitorna: a még feszesebb fenékért!

A tökéletes fenék nem elérhetetlen álom! Ha Te is formásabb popsira vágysz, nyugodtan kezdd el farizom-erősítő tornánkat. Listánkon minden gyakorlatból csinálj meg három 15 ismétléses sorozatot. Ez a mennyiség kezdők számára is könnyen teljesíthető. Lehetőleg próbáld meg mindegyik gyakorlatot egy héten háromszor elvégezni.

#sport
2016.10.18.

Mi az a Hot Iron edzés?

Idegenkedsz a fitnesztermek bonyolult gépeitől, nem szereted a hatalmas súlyzókat emelgetni, ráadásul mindent egyedül? A hatása viszont nagyon tetszik, hiszen látványos eredményeket lehet elérni vele, formás, feszes izomzatra, lapos hasra tehetsz szert?

#sport
2016.08.05.

A valaha volt 10 legfurább olimpiai sportág

A mai napon kezdetét veszi a XXXI. nyári olimpiai játékok Rio de Janeiroban. Az olimpia lázában égve összegyűjtöttük a 10 legfurább sportágat, amely valaha szerepelt a repertoárban, ám ma már nem találkozhatunk vele. Egyesek meglepődhetnek ezeken a kissé értelmetlennek tűnő tevékenységeken.

#foci
2016.06.22.

A foci nem veszélytelen sport

Nem véletlenül a futball a világ egyik legnépszerűbb sportja, hiszen könnyen tanulható és kiváló módja az erőnlét fejlesztésének. Plusz egy érdekes, pörgős játék, amit valódi élvezet játszani. Azonban számos sérülést is tartogathat, akár akkor is, ha körültekintően, odafigyelve játsszuk.

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.06.07.

Fogyj a KamaszPanasszal! 12. hét

Gratulálunk, elértél az utolsó, 12. héthez! Megcsináltad! Az elmúlt három hónap során keményen megdolgoztál azért, hogy átállj egy egészségesebb életmódra, és új, egészséges szokásokat alakíts ki. Akár elérted a kitűzött súlyt, akár tovább szeretnéd folytatni a programot, ezt a hetet mindenképpen az ünneplésnek szenteld!

#Kapás Boglárka
2016.06.06.

Kapás Boglárka: Az úszás megtanít az életre

Lassan az egész világ olimpia-lázban ég, hiszen néhány hónapon belül kezdetét veszi a riói olimpia, ahol Magyarország csapatát erősíti Kapás Boglárka, Európa-bajnok úszónk is. A sportolás fontosságáról, a felkészüléséről, valamint a sport és a táplálkozás egyensúlyáról beszélgettünk vele.

#popsitorna
2016.04.24.

Popsitorna: a legegyszerűbb fenékformáló tippek

Az alábbiakban megtalálod a farizom-erősítés legegyszerűbb módszereit, melyek célzott tornával párosítva garantáltan meghozzák a kívánt eredményt! Majd megmutatjuk, hogyan formáld megfelelően az izmaidat. Hozd ki magadból a maximumot!

#edzés
2016.04.17.

Megéri éhgyomorra edzeni!

Ha megfelelően edzel, akkor ráléptél a zsírégetés felé vezető útra. Ha mindezt szeretnéd a maximumig fokozni, időzítsd a testmozgást közvetlenül az ébredés utáni időszakra. Hogy miért?

#edzés
2016.03.12.

Biztonsági tanácsok focizáshoz

A foci az egyik legnépszerűbb sport Európában - okkal. Könnyű már fiatalon megtanulni a szabályait, és nagyszerű módja a mozgásnak. Ráadásul egy izgalmas, gyors játék, ezért élvezetes is.

#lapos has
2015.12.09.

Lapos has 30 nap alatt: negyedik hét

Ki ne álmodozna lapos, izmos hasról? 4 részes sorozatunkban megmutatjuk, hogy hogyan tudsz 30 nap alatt feszesebb és laposabb hasra szert tenni.

#lapos has
2015.11.25.

Lapos has 30 nap alatt: második hét

Ha az első hetet sikerült teljesítened, ideje belevágnod a második hét haspróbáiba. Bizonyára érzed a változást, ha nem, akkor se csüggedj, eddz kitartóan! Ne félj, az erőfeszítéseidért hamarosan megkapod a méltó jutalmadat.

#lapos has
2015.11.19.

Lapos has 30 nap alatt: első hét

Ki ne álmodozna lapos, izmos hasról? 4 részes sorozatunkban megmutatjuk, hogy hogyan tudsz 30 nap alatt feszesebb és laposabb hasra szert tenni.