Mozgás, edzés

#Mozgás #edzés

130 db cikk a témában

#mozgás
2021.10.11.

Hogyan mozogj hatékonyan?

A mozgás bármely formában hasznos a szervezet számára, a legtöbben mégis valamilyen célt szeretnének elérni a sportolás segítségével.

#olimpikon
2021.10.06.

6 dolog, amit megtanulhatunk az olimpikonoktól

Az olimpiai atléták inspirálhatnak bennünket megszállott fegyelmezettségükkel, és természetes tehetségükkel, amint rekordokat döntögetnek, egyre gyorsabban, magasabban és távolabb jutva. Lelki bátorítást nyújthatnak mindannyiunknak, hogy újabb kihívások elé nézzünk. Mi az a 6 dolog, amit biztosan megtanulhatsz tőlük?

#sport
2021.07.12.

Sportolj nyáron is!

Július, augusztus hónapokban is sportoljunk, élvezzük a testedzéses szórakozást, akár az úszást kint a természetben vagy a strandon, akár a kirándulást a hegyekben, árnyékos utakon, vagy esténként a táncolást.

#sport
2021.06.06.

A legijesztőbb fitness trendek

Egyre többet hallani a rendszeres testmozgás fontosságáról, egészségvédő hatásáról. Azonban a mai felgyorsult, inger-gazdag világban sokan úgy érzik, hogy számukra már nem elég a hagyományos edzésmódszer, egyre őrültebb tempóban vágynak gyors sikerre. Összeszedtük a 3 legijesztőbb fitness-trendet, és azt is hangsúlyozzuk, hogy ezek miért veszélyesek.

#fitnesz
2021.04.27.

Létezik helyes edzésterv?

Ahhoz, hogy a testmozgás hatékony legyen - legyen a célod akár a fogyás, az erőnlétjavítás vagy az egészséged megőrzése -, oda kell figyelned néhány alapvető tényezőre. Hogyan kell helyesen edzeni?

#kifulladás
2021.03.18.

Miért fulladok ki egy kis mozgástól?

Kedves Szakértő! Úgy döntöttem, hogy most egy kicsit változtatok az életemen, és elkezdek mozogni. Kis biciklizés, görkorizás és egy kis futás. Azonban hamar észrevettem, hogy egyik sem tart túl sokáig, ugyanis nagyon hamar elfáradok, és nem kapok levegőt, továbbá szörnyen érzem magam.

#sport
2020.08.07.

A sportolás minden életkorban fontos egészségünk megőrzéséhez

A sportolás nem csupán futópados vagy edzőtermi munkát jelent. Az olyan sportok, mint a tenisz, a kosárlabda, a futball, amik a kézügyességet és a szem egészségéért is felelnek. A motorozás pedig az egyensúlyérzéket és a finom mozgások összehangolását fejleszti.

#sportsérülés
2020.07.31.

A sérülésmentes sportolásért

Itt a nyár, a strandszezon, és sokan kezdenek el valamit sportolni, hiszen végre van rá idejük, vagy csak egyszerűen jól akarnak kinézni. Ám ha nem vigyázol, könnyen megsérülhetsz, ami aztán az egész vakációdat tönkreteheti. Mire kell vigyáznod, hogy elkerüld a sérüléseket?

#életmód
2019.12.27.

Sportolj a téli szünetben is!

Vége a karácsonyi lakomáknak, és szembesültél az eredményével? Hogy könnyen leadhasd a felszedett kilókat, sportolj a téli szünetben is!

#bodyart
2019.11.18.

BodyArt, egy különleges edzésforma

A mai világban szinte természetes, hogy egyre céltudatosabban keresünk lehetőséget az ellazulásra, a stressz leépítésére és a nyugalomra. Egyszóval módot arra, hogy a testüket és lelküket harmóniába hozzuk. Milyen módszerek léteznek erre?

#sport
2019.08.27.

A Hot Iron edzések felépítése

A Hot Iron egy súlyzórúddal és súlyokkal végzett, szakszerűen felépített edzésrendszer, amely előre tervezetten építi, fejleszti izomzatodat és beindítja a zsírégetést a szervezetedben. Több programja van, edzettségednek, céljaidnak megfelelően választhatsz ezekből.

#kardio
2019.08.18.

Pörgesd fel magad kardio programmal!

A kardio gyakorlatok célja a keringési-légzési állóképesség növelése, és korántsem olyan bonyolultak, mint amilyennek az első hangzásra tűnhet. Tulajdonképpen olyasmi, mint az aerobic. Ismerős? Ezt a szót biztosan már milliószor hallottad.

#kövérség
2019.04.19.

Az örökölt kövérség lesétálható?

A gyaloglás gátolja a kövérségre hajlamosító géneket - állapították meg amerikai kutatók két nagyszabású amerikai vizsgálat eredményeit összegezve.

#popsitorna
2019.02.28.

Popsitorna a karcsú és formás fenékért!

Ha úgy érzed, a popsidra ráfér egy kis tatarozás, a megfelelő fitnesz-program természetes feszességet adhat fenekednek. A tökéletes brazil hátsó számodra is elérhető! Igaz, a popsid formája főként az alkati adottságodon és a genetikán múlik, de egy kis edzéssel sokat javíthatsz a hátsód alakján. Készen állsz elkezdeni?