#Lélek #nemi erőszak

19 db cikk a témában

A paprikaspray
#paprika
2011.06.13.

A paprikaspray

A paprikaspray-t leginkább önvédelemre használják. Nem csak hatásos, hanem veszélyes is lehet. Különböző összetételű paprikaspray kapható.

#nemi erőszak
2010.11.26.

Nemi erőszak: kik vannak leginkább veszélyben?

Sajnos rengeteg ember futkározik a világban, akik komoly kezelésre szorulnának. A fiatal lányok különösen ki vannak téve annak, hogy megerőszakolják, megtámadják őket. Bármikor, bárhol és sajnos bárkivel előfordulhat, hogy megtámadják, olyasmire kényszerítik, amit egyáltalán nem szeretne.

#randi
2009.06.21.

Erőszak - mit tennél ha neked kellene segíteni?

Éjfél van és a telefon csörgésére ébredsz. Szerencsétlenül felveszed a telefont. A vonal másik végén lévő zokogás elváltoztatja a hangját és nehéz rájönni, hogy ki telefonál ilyenkor. Miután felteszel néhány kérdést, rájössz, hogy a legjobb barátnőd az. Rögtön megkérdezek, mi a baj, mivel tudod, hogy egy nagyon helyes pasival volt randija, akibe egy kicsit bele is van zúgva. “Nem akartam, hogy ez történjen,” ezt ismételgeti időről időre. Végül képes vagy lenyugtatni annyira, hogy megértsd, mit próbál mondani. Az álomrandijából rémálom lett, amikor a fiú, aki annyira kedvesnek tűnt, ráerőltette magát a barátnődre és megerőszakolta. Ha te kaptad volna ezt a hívást, tudnád hogy mitévő legyél?