nemi erőszak
#Lélek

Brutálisan megerőszakoltak, hogy éljem túl?

2011.07.04.
1 perces olvasási idő

„Szia. Nem tudom kinek írok, de szeretnék választ kapni a kérdésemre. 17 éves vagyok és egy 48 éves férfi megerőszakolt. Azóta és akkor is nagyon sokszor próbáltam öngyilkos lenni.”

Hogy lehet eből a depiből kimászni? Mert már nincs erőm végigcsinálni, hogy megvárjam, míg lecsukják. Lehet, hogy letartóztatják, de nem biztos. Most a verőembere felhívott és azt mondta, hogy vagy nagyon hamar elteszem magam láb alól, nemi erőszakvagy anyával egy rejtélyes baleset fog végezni. Mit tegyek? A rendőrség megszüntette ellene a nyomozást, de a gyerekvédelmisek feljelentették. Hogy lehet egy ilyen eseménysort túlélni?

Teljesen megnyomrította mind a 2 lábam, nehezen mozgok. A májamat teljesen tönkretettem. A kezemet szétvágtam és a kocsi elé akartam ugrani, mert nagyon megvert ez az ember és megerőszakolt, zsarolt, fenyegetett, anyát kirabolta. Most a gyerekvédelmisek feljelentették kiskorú megrontása miatt. Úgy megerőszakolt, hogy nagyon véreztem. Majdnem megfullasztott és rettenetes szexuális dolgokra kényszerített. Análisan és orálisan is és mindenhogy. Állandóan gyötörnek az emlékek és rémálmaim vannak. Hogy éljem túl? Vagy hogy haljak meg? Ebben kérem a segítséged. Előre is köszönöm.

Ada


Kedves Ada!

Rettenetes dolgokon mentél keresztül, de maga az a tény, hogy túlélted, számomra azt jelenti, hogy egy nagyon-nagyon erős lány vagy, aki képes talpra állni. Nem hiszem, hogy az öngyilkosság volna a megoldás, biztosan van más lehetőség is! Arról, hogy a verőembere mivel hívott fel, azt gondolom, mindenképpen értesítenetek kell a rendőrséget és a gyermekvédelmiseket is!

Szerintem fordulj személyesen pszichológushoz, aki hatékonyabban tud segíteni feldolgozni a veled történt eseményeket és kiutat találni ebből az egészből! Addig is, segíthet, ha beszélsz róla, vagy leírod a naplódba, hogy kicsit megkönnyebbülj!

Minden jót!

Pyreschitz Anna, pszichológus