Lélek, internet

#Lélek #internet

137 db cikk a témában

Féltékenység
#féltékenység
2020.11.18.

Féltékenység

Sziasztok. Azt hiszem, okkal állíthatom, hogy mindenkit érintő téma következik. Sokan fordultak hozzám ilyen jellegű problémával, illetve én is rengetegszer tapasztaltam ezt a saját életemben. Vágjunk is bele.

#számítógép
2020.11.01.

Ki irányít kit? A számítógép téged vagy te a gépet?

Nem holmi összeesküvés elméletről van most szó, hanem a játékfüggőségről. Egyre többet lógunk a számítógépen, különböző játékokon, játék szoftvereken. Hol van a határ? Biztosan le tudod tenni a játékot? Vagy a suliban is már csak arra tudsz gondolni, hogy mikor játszhatsz végre?

#randi
2020.09.05.

Mit tegyél az első randi végén?

Az első randi mindig vicces, izgalmas, és tele van bonyodalommal. Vajon jól kijöttök majd? Sok közös lesz bennetek? Fogtok tudni beszélgetni? Amíg minden idődet és energiádat arra fordítod, hogyan viselkedj a randi alatt, ugyanolyan fontos figyelmet fordítani arra is, hogyan fejeződjön be egy első randi. Összességében lehet, hogy úgy válsz el a másiktól, hogy tényleg látni akarod még (vagy soha többé nem akarod látni), de lehetséges, hogy rossz jeleket küldesz felé.

#x-generáció
2020.08.28.

X, Y és Z-generáció

Ha nagymamánkat kérdeznénk, hogy mi is az a WOW, MMORPG, skype, bootolás, like vagy LOL, akkor szerencsés, ha legalább az egyik kérdést meg tudja válaszolni. A kérdés persze fordítva is igaz, ki tudja azt, hogy mikor és hogyan kell elültetni a palántát, hogyan kell kacsát nevelni vagy mikor kell permetezni a szőlőt?

#relax
2020.02.07.

Relax…

Egy olyan korszakban élünk, amikor egyszerre szólal meg a telefon, megy a tévé, a számítógépen is fut egy weboldal és még azt is jelzi a telefon, hogy megjött egy e-mail. A család tesz-vesz, mondanak valamit. Te pedig nagyjából egyszerre kezeled az összes dolgot. Aztán idegesen rázod a lábad, fáj a fejed, tiszta ideg vagy és azt se tudod, hogy miért.

#valentin nap
2018.02.10.

A legjobb e-képeslap-oldalak 2017-ben

Szerelem – nehezen megfogható? Sekélyes és egyedi? Vagy természetes, letisztult és valódi? Tudom, hogy az utóbbit ismeritek, és van egy olyan érzésem, hogy meg akarjátok osztani azt a bizonyos magától értetődő, valódi, természetes érzést.

#videojáték
2017.11.15.

Sokkoló betegségek videojátékoktól

Ha túl sok időt töltünk a videojátékokkal, komoly betegségek is kialakulhatnak nálunk, sőt, extrém esetben az életünket is elveszíthetjük miattuk. Milyen veszélyek leselkednek ránk videojátékozás közben?

#dr house
2017.10.25.

Dr. House - Ártalmas az egészségre?

A Dr. House, Grace Klinika, vagy a Vészhelyzet mind népszerű orvosi drámák, ám rendszeres nézésük akár még ártalmas is lehet rád.

#önbizalom
2017.09.04.

Nem találom magam, semmi önbizalmam, mit csináljak?

16 éves vagyok. Az a gondom, hogy nincs elég önbizalmam, azt hiszem. A környezetemben mindenki jó valamiben, a barátaim és ismerőseim is megtalálták már önmagukat, vagy a sportban vagy valami másban, de én meg nem csinálok semmit.

#közösségi oldalak
2017.08.16.

5 dolog, amit online soha!

Ha közösségi oldalakon lógsz a barátaiddal, könnyen elfelejtheted, hol a határ. Vannak bizonyos témák, amiket kizárólag négyszemközt vagy személyesen szabad megbeszélni, hiszen nem tartozik másra. Cikkünkben megtalálod azt az 5 dolgot, amit soha nem szabad feltenned az internetre.

#internet veszélyei
2017.07.11.

Veszélynek lehetsz kitéve a neten

Az elmúlt évben a világon a tizenéves internethasználók 62 százaléka szembesült valamilyen veszéllyel az online térben, derült ki a Microsoft reprezentatív nemzetközi kutatásából.- olvasható az eduline.hu-n.

#ismerkedés
2017.07.01.

Az online ismerkedés veszélyei

Manapság talán egyszerűbb új emberekkel a neten megismerkedni. Ám légy elővigyázatos, a dolgok nem mindig olyanok, mint amilyennek elsőre látszanak!

#facebook használata
2017.06.12.

Te kiteszed ezeket az infókat a netre?

A felhasználók több mint harmada tesz közzé pénzügyi tranzakcióiról részleteket a neten, és tízből néggyel esett már meg, hogy beszkennelt személyes okmányukat is kitették Facebookra. Ez baj.