második randi
#Lélek

A sikeres második randi titka

2017.02.17.
1 perces olvasási idő

Megtörtént az első randi és mindketten nagyon jól éreztétek magatokat. Újra látni szeretnéd őt? De nem tudod, hogy hogyan hívd el? Cikkünkből ötleteket meríthetsz.

A legegyszerűbb, ha tudatod a lánnyal, hogy valóban kedveled. Ha van valamilyen kedves gondolatod róla, nyugodtan mondd el neki. Egyes srácok számára bonyolult dolog felfedni az érzéseiket, gondolataikat, különösen szemtől szemben. Ez sem gond, hiszen máshogyan is éreztetheted vele, hogy tetszik neked. A lányok szeretnek visszajelzést kapni. Ha nem mered elmondani neki, hogy szereted, említs meg valami különlegeset, amit kedveltél a randin.

A kis dolgok is számítanak

Ne hagyd, hogy a filmek és a tévé tanítsanak meg arra, hogyan kell randizni. Amit a képernyőkön randilátsz, nem igazán valóságosak. Az igazi randik és kapcsolatok teljesen különböznek ezektől. A randik leginkább arról szólnak, hogy együtt vagytok és beszélgettek. A lány, akit szeretnél meghódítani, ne csak egy olyan személy legyen, aki külsőre tetszik neked, tudj vele beszélgetni is! Szerencsére a legtöbb fiú már rájött erre, és megértette, hogy ez fontos eleme egy kapcsolatnak.

Szeret, vagy nem szeret?

A fiúk a legtöbbször azt hívják randira, akit kedvelnek és akit szeretnének jobban megismerni. Csak egy kis százalékuk randizik kizárólag a szex miatt, és a lányok bolondítása sem elfogadható a legtöbb fiú számára. Ha Te is közéjük tartozol, biztosan szeretnél másodszor is randizni a lánnyal, aki tetszik neked. Ám az is előfordulhat, hogy a lány nem viszonozza az érzéseidet.

Honnan tudhatod ezt meg? Megkérheted az egyik barátodat, hogy beszéljen a lány egyik barátjával. Vagy lehetsz egyenes és konkrétan rákérdezhetsz – nem feltétlenül az érzéseire, de mondjuk arra, hogy van-e kedve egy újabb tánchoz vagy újabb randihoz. A legtöbbször egyenes igen vagy nem a válasz. A „nem” rosszul esik ugyan, de sokat tanulhatsz és építkezhetsz belőle. Az elutasítás is része az életnek, a randizásnak. Fájdalommal jár, de ez a fájdalom gyorsan elmúlik.

Az is előfordulhat, hogy egyenes vagy, de a lány válasza homályos. Mondhatja azt, hogy elfoglalt vagy már más tervei vannak. Ezek igazak is lehetnek, de az is előfordulhat, hogy csak ezt tartja az elutasítás finomabb módjának. Reménykedhetsz, de maradj a „három esély” szabálynál. Ha háromnál többször mond nemet, akkor egyszerűen húzd ki a listádról. Tartsd észben, hogy mindig tisztelned kell a lányt és a döntését is. Ha nemet mond, engedd el. Valószínűleg nem fogja megváltoztatni a döntést, hogyha állandóan kérdezgeted és zavarod – ez sokkal inkább idegesítő, mint meggyőző.

Mások már rég randiznak...

Ne gondold azt, hogy randiznod kell csak azért, mert minden más barátod is randizik. Ez különösen igaz abban az esetben, hogyha nem érzed még magadat késznek rá, vagy egyszerűen csak nem akarsz. Ne akadj ki, hogyha nincsen barátnőd a gimiben, ne hasonlítgasd magadat másokhoz, olyanokhoz, akiknek van barátnőjük. Légy türelmes magaddal szemben, egyszer mindennek eljön a maga ideje.

(Gy.A. - webmd)

Kapcsolódó címkék

randi