Betegségek, kórokozók

#Betegségek #kórokozók

82 db cikk a témában

#H1N1
2009.12.09.

Honnan tudhatod, hogy ez H1N1?

Az új influenzára utalnak a tüneteid? Mit tegyél, ha elképzelhető, hogy H1N1 vírussal fertőződtél meg? Tesztünk segítségével közelebb kerülhetsz a megoldáshoz.

#húsevő baktérium
2009.11.05.

A húsevő baktériumról

Már a neve is félelmet keltő annak a baktériumfajtának, mely változatlanul - bár szerencsére igen ritkán - végzetes fertőzések okozója. Pusztításának eredménye olykor látható a televízió képernyőjén, bulvárlapok hasábjain közzétett fotókon.

#betegség
2009.11.02.

Hogyan éld túl a kórházat?

Cikkünk első részében bepillantást nyerhettél a kórházba érkezés után várható eseményekről, a Téged körülvevő kórházi alkalmazottakról. Lássuk mi várható ezek után!

#vér
2009.10.01.

Vegyszerek a véredben!

Több mint 48 mérgező, a mindennapok során gyakran használt vegyi anyagot mutattak ki öt környezetvédelmi aktivista nő vérében és vizeletében – derült ki a környezetvédelemért és humán egészségügyért felelős amerikai Környezetvédelmi Munkacsoport tanulmányából.

#menstruáció
2009.07.03.

A leggyakrabban előforduló hüvelyfertőzések

A hüvelyben előforduló baktériumok összetételét és mennyiségét számos tényező határozza meg, illetve egyensúlyát könnyen felboríthatja, például a szervezet hormonális állapota, a táplálkozás, bizonyos gyógyszerek alkalmazása, egyes mosakodószerek túl gyakori alkalmazása.

#sertésinfluenza
2009.05.01.

Sertésinfluenza: Mire figyelj?

A híradók, újságok tele vannak a sertésinfluenzáról szóló hírekkel, ami lehet, hogy aggodalommal tölt el, de hidd el, pánikra semmi ok! A hírek leginkább Mexikóra vonatkoznak, és ami ott történik, nem feltétlenül kell, hogy itthon is megtörténjen.