Testi problémák, szem

#Testi problémák #szem

45 db cikk a témában

#vegyszer
2013.04.02.

Pattanásos bőr: a leggyakoribb kérdések

A pattanások a leggyakoribb bőrbetegségek közé tartoznak, amelyekről egy generációval ezelőtt úgy gondolták, a zsíros ételek és az édességek fogyasztása miatt keletkeznek, de ma már a szakértők tudása nagyobb a pattanások forrása és kezelése tekintetében.

#smink
2011.07.31.

Sminktippek az idei nyárra

Ahogy a divat változik, úgy változnak a sminktrendek is. Ahhoz, hogy lépést tarts a trenddel, jó ha ismered az idei irányzatokat is.

#napfény
2011.04.14.

Veszélyesek-e a fényvédő termékek?

Nemrégiben felröppentek bizonyos hírek a fényvédő termékek biztonságáról. A témában felmerülő kérdésekre dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyász-kozmetológusa válaszol.

#kontaktlencse
2010.10.26.

Kontaktlencsék és a tinik

Milyen nyomások nehezednek egy tinire… Jó jegyeket hozni, ügyesen sportolni, játszani valamilyen hangszeren, elvégezni a házimunkát, lógni a haverokkal, és persze mindig jól kinézni.

#ősz
2010.10.02.

Az idei őszi sminkelési divat

Ha már idejében elkezdünk felkészülni az új szezonra, azzal bebiztosítjuk magunkat, és egy lépéssel mások előtt járhatunk. Nézzük hát, mi várható a közeljövőben szépségfronton, s melyek azok a sminkelési irányvonalak, amelyeket nagy eséllyel követünk hamarosan.

#szépségápolás
2010.09.20.

Allergiát okozó szépségápolási szerek

Érzékeny bőr? Lehet, hogy bőrproblémád visszavezethető egyre a most következő kilenc leginkább bőrproblémákat előidéző összetevő közül. A mostani cikkünk a WebMD és a Marie Claire újság segítségével jött létre.

#napozás
2010.07.07.

Napfényvédő krémek - Amit feltétlenül tudni kell róluk

Minden nap mást olvasol a neten? Összezavarodtál a rengeteg napfényvédő krémtől? Hát épp itt az ideje, hogy bőrgyógyászok közreműködésével elmondjuk, mi is az igazság. Mik azok a hibák, amelyeket minden évben elkövetünk, mert fogalmunk sincs arról, hogy az árthat is egészségünknek?

#allergia
2010.05.26.

Allergén növények a kertben és a lakásban

Az allergiás tünetek javulásáért sokat tehetünk, ha közvetlen környezetünkben csökkentjük az allergének mennyiségét. Ennek első lépése lehet, ha jól választjuk meg kerti- és szobanövényeinket.

#számítógép
2010.02.12.

A számítógép veszélyei - Mi káros és mi nem?

Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztába legyünk a számítógép veszélyeivel.

#smink
2009.10.30.

Szalagavató, tablófotózás: jól jönne egy tartós smink és egy király frizura?

Szalagtűző, tablófotózás…mindkettő örök emlék. Izgalmak, készülődés. A táncot heteken át próbálja az osztály. Manapság már a tánc kiválasztásánál is elrugaszkodhat az osztály fantáziája. A klasszikus bécsi keringőt sutba vágták, helyette jöhet a hip-hop és minden, ami hátonpörgős, mixes, bulizós.