#Testi problémák #szem

50 db cikk a témában

#fogselyem
2014.04.29.

Idő- vagy egészségkímélés?

Mindannyiunknak vannak olyan időspóroló szokásai, melyeknek valójában az egészségünk látja kárát, ezért bemutatunk néhány egyszerű fogást, melyekkel a legzsúfoltabb időbeosztás mellett is megőrizheted a jó közérzetedet.

#bőr
2014.03.31.

Szépségtippek tiniknek

A mai világban nagy társadalmi nyomással kell szembenézniük a kamaszoknak, hiszen a média tele van tökéletesnek tűnő arcokkal, és ez csak hozzáadódik a felnőtté válás terheihez. De ne hagyd, hogy aláássa az önbizalmad! Sok módja van annak, hogy kihangsúlyozd a természetes szépséged, ebben segítünk most neked.

#smink
2013.11.22.

Smink vagy maszk?

Hatodik osztály környékén kezdtem észrevenni valamit: természetellenesen hosszú, dús szempillák, vastag alapozó és fénylő ajkak. Ezeket az erősen sminkelt arcokat az osztályomban láttam. Kik ezek a korombeli lányok, akik úgy sminkelik magukat, mint a felnőtt nők?

#vegyszer
2013.04.02.

Pattanásos bőr: a leggyakoribb kérdések

A pattanások a leggyakoribb bőrbetegségek közé tartoznak, amelyekről egy generációval ezelőtt úgy gondolták, a zsíros ételek és az édességek fogyasztása miatt keletkeznek, de ma már a szakértők tudása nagyobb a pattanások forrása és kezelése tekintetében.

#smink
2011.07.31.

Sminktippek az idei nyárra

Ahogy a divat változik, úgy változnak a sminktrendek is. Ahhoz, hogy lépést tarts a trenddel, jó ha ismered az idei irányzatokat is.

#kontaktlencse
2011.06.25.

9 nyári tanács kontaktlencsét viselőknek

Ki gondolná, hogy az árvizek nem csak a környékbelieket veszélyeztetik? A kontaktlencsét viselőknek a vizek mellett különösen óvatosnak kell lenniük. A legfontosabb szabályokról dr. Tóth Eszter, az Oxygen Medical szemésze, kontaktológusa beszélt.

#napszemüveg
2011.05.22.

Napszemüveg: hogyan válassz megfelelőt?

A divatos napszemüvegek jól mutatnak, és vagány stílust kölcsönözhetnek viselőik számára, de sokkal fontosabb, hogy megóvják a szemet a nap káros sugaraitól. Néhány tippet adunk ahhoz, hogy megfelelő védelmet biztosíts szemed számára.

#napfény
2011.04.14.

Veszélyesek-e a fényvédő termékek?

Nemrégiben felröppentek bizonyos hírek a fényvédő termékek biztonságáról. A témában felmerülő kérdésekre dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyász-kozmetológusa válaszol.

#kontaktlencse
2010.10.26.

Kontaktlencsék és a tinik

Milyen nyomások nehezednek egy tinire… Jó jegyeket hozni, ügyesen sportolni, játszani valamilyen hangszeren, elvégezni a házimunkát, lógni a haverokkal, és persze mindig jól kinézni.

#ősz
2010.10.02.

Az idei őszi sminkelési divat

Ha már idejében elkezdünk felkészülni az új szezonra, azzal bebiztosítjuk magunkat, és egy lépéssel mások előtt járhatunk. Nézzük hát, mi várható a közeljövőben szépségfronton, s melyek azok a sminkelési irányvonalak, amelyeket nagy eséllyel követünk hamarosan.

#szépségápolás
2010.09.20.

Allergiát okozó szépségápolási szerek

Érzékeny bőr? Lehet, hogy bőrproblémád visszavezethető egyre a most következő kilenc leginkább bőrproblémákat előidéző összetevő közül. A mostani cikkünk a WebMD és a Marie Claire újság segítségével jött létre.