Testi problémák, izzadás

#Testi problémák #izzadás

43 db cikk a témában

#bőr
2014.07.06.

A nyári bőrbetegségek kezelhetők

Bizonyos bőrbetegségek gyakrabban jelentkezhetnek nyáron, főként azért, mert az izzadás provokálja azokat, vagy a vízben fertőződhetünk meg velük. Dr.Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyász-kozmetológus a szemölcs, a gomba és a melegkiütés fajtáiról, kezeléséről beszélt.

#hőség
2014.06.10.

Jön az idei első hőséghullám

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban a nappali csúcshőmérséklet akár a 32-35 fokot is elérheti.

#vegyszer
2013.04.02.

Pattanásos bőr: a leggyakoribb kérdések

A pattanások a leggyakoribb bőrbetegségek közé tartoznak, amelyekről egy generációval ezelőtt úgy gondolták, a zsíros ételek és az édességek fogyasztása miatt keletkeznek, de ma már a szakértők tudása nagyobb a pattanások forrása és kezelése tekintetében.

#napfény
2012.06.17.

Napozás előtti védelem: nem csak napvédő krémmel

A bőröd káros napsugaraktól való megóvása az egyik legjelentősebb lépés, amit szépséged érdekében tehetsz. Manapság már mindenki igyekszik megóvni a bőre szépségét: napozás előtt napvédő krémet használunk, amit aztán fürdéskor alaposan lemosunk, s záróakkordként tápláló-hidratáló testápolóval gondosan bekenjük magunkat.

#borotva
2011.10.09.

Férfiak a tükör előtt

Míg nagyapáink tisztasági csomagja mindössze egy szappanból és borotválkozó készletből állt, a mai világ megköveteli a fiúktól is, hogy odafigyeljenek magukra és ápoltak legyenek.

#testszag
2011.09.17.

A kellemetlen testszag

Föltetted már magadnak azt a kérdést, hogy az elmúlt 13 évben miként tudtál dezodor nélkül élni?

#testkép
2011.01.04.

Anya, kövér vagyok? Amit tudnod kell a tinik testképéről

A divatmagazinok nem foglalkoznak a tini testképpel, vagy többet kéne foglalkozniuk azzal, hogy egészséges férfi és női testeket mutassanak. Ehelyett, nem titkolják azt, hogy társadalmunk a soványság megszállottja. A modellek és filmsztárok úgy vannak prezentálva, mint a társadalom által vonzó példaképek.

#testszag
2010.11.27.

Testszag és párválasztás

A testszagnak jelentős szerepe van a párválasztásban. Legtöbbször ugyanis, először kölcsönösen „megszaglásszuk“ egymást, mielőtt közelednénk a másik felé.

#fogyás
2010.10.06.

Zsírégetés padlógázzal

A zsírégetést megcélzók számára jó hír, hogy a széles körben elterjedt vélekedés – miszerint a szervezet zsírégető folyamatai csak az edzés első harminc perce után indulnak be – óriási tévedés! Szervezetünk már kis fizikai igénybevétel esetén is mozgósítja zsírraktárait, amennyiben szükséges.

#szőr
2010.09.05.

Túlzott szőrösödés - Főleg a nőket bosszantja

A kamaszkorral bekövetkező testi változások közül talán az egyik legkellemetlenebb a szőrösödés. Különösen zavaró ez a lányok esetében, pláne, ha úgy érzed, az átlagosnál jobban szőrösödsz. Itt megtudhatod, mi állhat a dolog hátterében.

#sport
2010.04.07.

A női sportolók hármas szindrómája - Kik a veszélyeztetettek?

Anna az első iskolai évében csatlakozott az atlétikacsapathoz, és keményen dolgozott azért, hogy karcsú és erős sprinter válhasson belőle. Amikor az edzője azt tanácsolta neki, hogy egy kis súly leadásával sokat javíthatna a teljesítményén, azonnal elkezdte számolni a kalóriákat, és megnövelte az edzései időtartamát. Túlságosan elfoglalt volt a gyakorlással és a diétával ahhoz, hogy észrevegye menstruációja kimaradozását. Jobban foglalkoztatta a bokájában lévő repedés, ami lelassította őt.

#izzadás
2009.09.09.

Küzdd le az izzadást!

Az izzadás a szervezet olyan összetett tevékenysége, amelynek célja a testhőmérséklet csökkentése, illetve a fölösleges méreganyagoktól való megszabadulás egyik módját is jelenti.