Táplálkozás, tea

#Táplálkozás #tea

20 db cikk a témában

#palackozott tea
2012.09.30.

Palackozott tea: egészséges vagy csak felkapott?

A palackozott teában az otthon főzöttel ellentétben nagyon kevés a polifenol, állítják a kutatók. Nagyon divatos az egészségtudatos emberek körében, de nincs annyi pozitív hatása, mint gondolják. Egészségesnek titulálják, mert polifenolokat, antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segíthetnek kivédeni számos betegséget, köztük a rákos megbetegedéseket.

#tibeti sós tea
2012.09.16.

Furcsa ételek, rejtélyek

Hallottál már a tibeti sós teáról? Ismered a maják csokireceptjét? Ha a válaszod nem, itt olvashatsz róluk és egyéb furcsaságokról.

#étel
2011.06.17.

Mi és mennyi kerüljön a tányérra?

Egy új amerikai diétás irányzat felváltotta az előző, 19 évig tomboló fogyókúrás elképzelést, amely az élelmiszer-piramisról szólt. A napi élelmiszer-beviteled felét zöldség és gyümölcs képezze, valamilyen tejtermékkel megspékelve!

#élelmiszer
2011.02.27.

A 10 legegészségesebb élelmiszer

Nem kell egyből olyan ijesztő dolgokra gondolni, mint a búzacsíra, a búzakorpa vagy a tofu. Ugyanis a listát nem biomániás, vegetáriánus emberkék állították össze, hanem olyanok, akik próbáltak tekintettel lenni mindenki ízlésére, kérdés az, hogy mennyire sikerült.

#tea
2010.04.25.

Az édesítőszerek is okozhatnak függőséget

A szakértők különösen a gyerekek esetében tartják fontosnak a cukor, édesítőszer és méz nélküli fogyasztást, mivel az apróságok így kisebb valószínűséggel szoknak rá az édes, és azzal együtt hizlaló üdítőitalokra.