Vágyak, felvilágosítás

#Vágyak #felvilágosítás

218 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#nemi erőszak
2011.02.12.

Mikor beszélünk erőszakról?

Igazából, ha valamikor majd úgy szexelsz a partnereddel, hogy olyan kifejezést látsz az arcán, amelyek utalhatnak a diszkomfortra vagy a rossz közérzetre, akkor sajnos közelebb állsz a nemi erőszakhoz, mint a két ember szerelmének beteljesülését eredményező szexhez.

#kondom
2011.01.22.

Fent maradhat a kondom, ha elszáll az erekció?

Kedves szakértő! Mi történik akkor, ha a barátomon már fent van a kondom, azonban az erekciója alábbhagy? Ha utána később újra erekciója lesz, a kondom utána biztonságosan használható?

#fájdalmas szex
2011.01.14.

Nagyon fáj a behatolás

"Barátnőmnek nagyon fáj a behatolás, és nem sikerült behatolni mert annyira fájt neki. Ezen hogy lehet segíteni? Holnap újra megpróbálnánk."

#szex
2011.01.07.

Szex: várj még vele!

Néha úgy tűnik, hogy mindenki csinálja… különösen akkor, amikor te még nem. De valójában a középiskolás fiatalok közül kevesebb, mint a felének volt aktív szexuális élményben része (csupán a lányok 42% és a fiúk 43%).

#szex
2011.01.05.

Szex, de hogy?

20 éves fiú vagyok, és van egy gyönyörű szép barátnőm. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám Őt úgy felizgatni, hogy minden porcikájában már csak a szexet kívánja?

#szex
2010.12.16.

Fejfájás orgazmus közben

100 emberből egy tapasztal orgazmus közbeni fejfájást, s férfiak esetében háromszor gyakrabban jelentkezik a tünet, mint nőknél.

#randi
2010.11.21.

Randi vagy erőszak? A randi-erőszakról

A randi-erőszak manapság sajnos egyre több tinilány számára a szörnyű valóság. Megalázottságukat, lelki szenvedésüket pedig tovább növeli, hogy sokan úgy vélik, nem lehet erőszakról beszélni, ha az a randin történt, két olyan ember között, akik különben is közel állnak egymáshoz.

#szex
2010.10.06.

Miért nem élvezed az együttlétet?

Mielőtt továbbolvasnál, győződj meg róla, hogy rendben van-e számodra az, hogy egyszerűen nincs kedved hozzá, és hogy elhatározd, hogy amíg ez érvényes, nem is szeretkezel. Ha nem kedveled a szexet, az lehet teljesen indokolt. Nem kötelező szeretni.

#szex
2010.10.01.

Szex - Ha a fiú fájdalmat okoz

Előfordulhat, hogy kedvesed nem élvezi annyira az együttlétet, mint te. Hogyan tudsz segíteni? Nagyon egyszerűen. Ha annyira aggódsz a partnered öröme miatt, mint a sajátodért, ha elolvasod cikkünket, akkor már félúton jársz a megoldás felé.

#fiú
2010.09.20.

A fiúk is lehetnek szüzek

Manapság hatalmas nyomás nehezedik a fiúkra. Az ok pedig igen egyszerű. Ha ma egy fiú azt mondja, hogy még szűz, kiközösítik, cikinek tartják, ha valaki még nem volt nővel. Ne feledd, mindenki szűzen kezdi, s hogy kész vagy-e az első alkalomra, azt érezni fogod!

#fiata
2010.09.12.

A tabletta és az orgazmus

Ha téged is érdekel, hogy mi a fogamzásgátló tabletta hatása az orgazmusra, vagy hogy egyáltalán van-e, most megtudhatod az igazságot.