Vágyak, felvilágosítás

#Vágyak #felvilágosítás

218 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#első szex
2010.03.21.

Tanácsok az első együttléthez

Bizonyára azt szeretnéd, hogy az első szexuális élményed tökéletes legyen, de a legelső alkalom során pont a tapasztalatlanságodból fogsz tapasztalatot meríteni.

#terhes
2010.02.20.

Feltétele-e a teherbe esésnek az orgazmus?

Nem szedek gyógyszert, és nem is védekeztünk a barátommal, aki elment (bennem). A kérdésem az, hogy akkor is terhes lehetek, ha csak ő ment el és én nem?

#szex
2009.12.31.

2009 szexuális érdekességei

Ahogy a 2009-es év a végéhez közeledik, ideje összegezni a tanulságokat, melyeket ez év alatt szereztünk. Íme néhány érdekesség, melyeket tudományos kutatások igazoltak.

#szűz
2009.12.08.

Szűz vagy?

A szüzességnek nincs pontos, egyértelmű definíciója. Amíg néhányak szerint az orális szex egyenlő a szüzességed elvesztésével, mások azt mondják szüzek, amíg nem közösülnek.

#serdülőkori terhesség
2009.12.05.

Tini-anyukák

Néhány évtizeddel ezelőttig a nők tizenévesen adtak életet első gyermeküknek. Az első menstruáció utáni néhány évben gyorsan férjhez adták őket, és hatékony fogamzásgátlás híján nem sokkal a házasság megkötése után teherbe is estek. Valójában több fiatal anyuka volt a ’60-as években, mint manapság, de van egy nagy különbség az akkori és a mai helyzet között: akkoriban a gyermekek többsége családba született - ma ez nem így van.

#szex
2009.10.30.

„Ne ess pánikba” - Ha nem védekeztél

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság október elejétől országos kampányt indít, hogy ezzel is felhívja a figyelmet az abortusz veszélyeire, a fogamzásgátlás lehetséges módszereire és arra, hogy akkor is van megoldás, ha a védekezésbe hiba csúszott és nincs még itt a gyermekvállalás ideje. Ezt jelképezi maga a jelmondat is. „Ne ess pánikba”.

#szex
2009.10.12.

Szex - ha a mellékhatásokról nem akarod az orvost kérdezni 2.

Mindannyian szeretnénk megvédeni magunkat, és partnerünket. Ezért fontos, hogy mindketten a biztonságos szexet válasszuk. Ha megfelelően védekezünk, minimálisra csökkenthetjük az STD-k és a terhesség kockázatát. Nem beszélve arról, hogy így megkíméljük magunkat és a családunkat is a felesleges izgalmaktól.

#szex
2009.10.01.

Szex - ha a mellékhatásokról nem akarod megkérdezni az orvosod (1. rész)

Mindannyian szeretnénk megvédeni magunkat és partnerünket. Ezért fontos, hogy mindketten a biztonságos szexet válasszuk. Ha megfelelően védekezünk, minimálisra csökkenthetjük az STD-k és a terhesség kockázatát. Nem beszélve arról, hogy így megkíméljük magunkat és a családunkat is a felesleges izgalmaktól.

#pedofília
2009.09.29.

A pedofília - Szexelni csak személyi igazolvánnyal?

A pedofil személy kóros személyiség, aki kedvességével, ajándékokkal, ígérgetésekkel, de nem ritkán erőszakkal el tudja érni, hogy a gyermek kövesse őt, teljesítse kéréseit, igényeit. Célja, hogy önző módon kielégítse perverz vágyait, úgy, hogy közben uralkodni tudjon, erősnek, hatalmasnak érezhesse magát.

#szex
2009.09.23.

Szexre buzdít a zene!

Vigyázz a dalszövegekkel! Nos, igen nem lehet elég óvatos az ember. Megint csak egy újabb kutatás. Állítólag, hogyha a zene, amit kedvenc iPodunkról hallgatunk, hordoz magában némi szexuális tartalmat, akkor sokkal nagyobb késztetést érzünk a szexre. A tanulmány szerint a kulcsszó itt a halláson van. Azzal, hogy halljuk, ahogy a szexről énekelnek, ösztönözheti az embert arra, hogy esetleg mindezt utánozza is.

#szex
2009.09.22.

Tinik szexuális élete: mennyire számít a pénz?

Tudtad, hogy minden negyedik tinédzserlány hordoz valamilyen szexuális úton terjedő betegséget? Arról hallottál, hogy az utóbbi években rohamosan nőtt a 14 és 16 év közötti anyukák száma? Mikor kapunk végre a fejünkhöz?

#szex
2009.09.17.

Női kondom és esemény utáni tabletta

Már akkor is, amikor a szexet még csak tervezed, felkészültnek kell lenned, ami a fogamzásgátlást illeti. Kondomok, tabletták, vagy egyéb módszerek tömkelege áll rendelkezésedre. De hibázni emberi dolog. Elég egy pillanat és már meg is van a baj.