Vágyak, felvilágosítás

#Vágyak #felvilágosítás

218 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2010.08.21.

Nem szexeltem, de lehetek terhes?

Azt olvastam az oldalon, hogy lehetetlen teherbe esni attól, hogy egy férfi a ruhámra, vagy az alsótestem közelében ejakulál. Az én esetemben nem volt közvetlen szexuális kapcsolat a barátommal, viszont kielégítettem és a spermája az ejakulációja után is ott volt a testén (bár nem rajtam)...

A maszturbációval elveszítheted a szüzességedet?
#maszturbáció
2010.08.07.

A maszturbációval elveszítheted a szüzességedet?

A szüzesség nem valami fizikai vagy orvosi dolog. Ez egy kulturális idea, valami olyan, amire minden embernek más definíciója van, és különböző véleménye is, sőt ezt nem is tartja mindenki az első helyen számon. Az ötlet, hogy a vagina örökre kitágítható, egy mítosz, és amiben már nagyon sokat kételkedtek.

#szex
2010.07.18.

Még több gyakori tévhit a szexről

A hiedelmek mindig nagyon veszélyesek, különösen, ha nem tudunk különbséget tenni a hit és a valóság között. Folytatjuk cikksorozatunkat, amelyben a tinik leggyakrabban feltett kérdéseit szedtük össze a szexről.

#szex
2010.06.27.

A szexről - ahogy a felnőttek látják

A szex egy érzékeny téma, ami mindig heves reakciót vált ki mindenkiből és eltérő véleményeket szül. A fiataloknak a kíváncsiság miatt nem adatik meg a lehetőség, hogy ésszerűen mérlegeljenek, olyan kérdésekre keresnek választ a puszta fizikai együttléten keresztül, amiről akár egy puszta beszélgetésen keresztül is informálódhatnak.

#szex
2010.06.07.

Óvszer eltávolítása - Hogy a legelegánsabb?

„Egy fiatal srác vagyok, akinek még soha nem volt semmilyen együttléte. De most olyan kapcsolatban vagyok, ahol előbb utóbb szexelni fogunk. Lehet hülyén hangzik, de létezik olyan módja a kondom eltávolításának, ami nem öli meg a pillanat varázsát? Talán nem egy nagy dolog, de mégis szerintem egy picit kellemetlen… vagy nem?”

#maszturbáció
2010.05.21.

5 tény a maszturbációról, amit eddig nem tudtál

A szakértők szerint a legtöbb férfi rendszeresen végez önkielégítést - miért ne tenné? Semmi szükség szakértői véleményre ahhoz, hogy tudd, a szóló szex is örömforrás, csökkenti a stresszt és kitűnő alvásjavító. Íme, 5 dolog, ami eddig minden bizonnyal ismeretlen volt számodra.

#szex
2010.05.10.

Ha kimarad egy tabletta ...

"Beleejtettem a mosdóba a soros fogamzásgátló tablettám, s helyette egyből a következő napit vettem be, vagyis a 28 napos ciklusból a végén hiányozni fog egy tabletta. Nem lesz baj belőle? Csinálhatom-e azt, hogy a hét helyett nyolc placebo tablettát szedek be, s utána kezdem el az új adagot, ahogy kell? Esetleg kezdjem el szedni egy nappal korábban a következő adagot? Vagy mit tegyek?"

#szex
2010.04.18.

Teherbeesés ellen - A zuhany nem segít!

Arra lennék kíváncsi, hogy a közösülés utáni azonnali és alapos tisztálkodással megelőzhető-e a teherbeesés? Köszönöm: Egy Kíváncsi Nő

#petting
2010.04.08.

Kézzel elégített ki - Lehet ebből baj?

"Néhány napja pettingeltünk a barátommal, és a spermájából az ágyra is került, amit letörölt. De nem emlékszik, hogy melyik kezével tette. Mivel kézzel elégített ki, ezért féltem, hogy teherbe eshettem. Jó megoldás volt a 72 órás tabletta bevétele? Lehetek terhes ennek ellenére is?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.