szex
#Vágyak

Mit tegyek, ha a csaj tapasztaltabb?

2020.02.06.
2 perces olvasási idő
+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Nyugtalanító lehet a tény, hogy barátnőd szexuálisan sokkal tapasztaltabb, mint te. A legjobb döntés ilyenkor az, ha nem mondod el, hogy ez zavar téged.

A lányok szeretik a szexuális téren is magabiztos férfiakat, így jobb, ha erről nem tud. Mit lehet akkor tenni? Éld át a helyzetet, tanulj tőle, légy nyitott a tanácsaira, hiszen olyanokat tanulhatsz tőle, amik örökre megváltoztatják majd a szexuális életedet. Íme, néhány tipp, hogy hogyan tudod ezt megvalósítani.

Légy a legjobb egy dologban

Ez lehet akár a csókolózás vagy érzéki masszázs, a lényeg, hogy nagyon jó legyél benne. Ez azt az érzetet kelti majd benne, hogy már egy másik partnertől is tanulhattál valamit. Ha egy dologban nagyon jó vagy, könnyebben elfogadja majd, hogy nem vagy tökéletes mindenben és szívesen fog tanítgatni.

Érintsd meg magabiztosan

Egy bizonytalan érintés egyből rávilágít a tapasztalatlanságodra. Persze nem minden srác volt már elég nővel vagy akár egyetlen komolyabb partnerrel, hogy pontosan tudja, mit kell tenni a másikkal, de ez ne tartson téged vissza semmitől. Egy másik dolog: ha egy férfi keze a nő mindegyik testrészén elkalandozik, attól a nő gyönyörűnek és szexinek érzi magát. Érintsd meg mindenhol és garantáltan el lesz ragadtatva attól, hogy mennyire élvezed ezt.

Tanulj meg relaxálni

Igen, nehéz, de meg kell próbálni. Ha feszült vagy, akkor érezni fogja, hogy görcsösen próbálsz neki örömet szerezni. Csak nyugodj meg és hagyd, hadd vegye át az irányítást, amikor szeretné. Meglátod, sokat fogsz tanulni, nyugtalanul pedig csak hibákat hibákra halmoznál. Az ellazultság magabiztosságot is sugároz, szóval végy egy mély levegőt és próbáld ellazítani a nyakad, vállaidat, arcizmaidat.

Ne kerüld az ismeretlent

Ha a lány át akarja venni az irányítást, hagyd neki, azonban óvatosan, hiszen egy ponton már ő is szeretné, ha te vezetgetnéd őt. Egy szexuálisan tapasztalt nőtől sokat tanulhatsz, hiszen meg fogja mutatni, hogy hogy jó neki, sőt mi több, valószínűleg arra is hamar rájön, te mit kedvelsz. Hagyd neki, hadd segítsen neked, de egy idő után vedd kezedbe az irányítást, mert túl unalmas lesz a dolog. Az is lehet, hogy pár őrült ötlettel áll majd elő, amitől először bepánikolsz. Ne csinálj semmi olyat, ami már neked sok lenne, de ne is hagyj ki semmit csak azért, mert előtte még nem próbáltad. Egyszer mindent ki lehet próbálni, de ha még most van abban az élményben részed először, ne tegyél úgy, mintha te lennél a mestere: egyből rá fog jönni. Sőt, a lányok néha szeretik, ha egy pasi új dolgokat tanulhat mellettük, ez különlegessé teszi őket.

Ha itt az ideje, akkor lépj

Ne fagyj le, lépj a következő szintre, ha úgy érzed itt az ideje, mert lehet ő is épp erre vár. A férfiaktól kicsit el is várják, hogy kezdeményezőbbek legyenek néha. Ha nem tudod, mit tegyél és már meztelenek vagytok, kezdj el kalandozni a testén, így tuti csinálsz majd valami olyat, amit szeret.

Maradj csendben

Nem túl szerencsés arról beszélgetni, mennyi szexuális tapasztalatod volt eddig. Ez automatikusan oda vezet, hogy ő elmondja majd, neki hány partnere volt, a válasz pedig nem biztos, hogy tetszeni fog. Ez az a dolog, amit nem feltétlen kell tudnotok egymásról, de nyilván nem a világvége, ha mégis kiderül. Ha megkérdez, mindenképpen légy őszinte, de ha nem érdekli, akkor ne hazudj erről.

Tanulj a legjobbtól

A legjobb mód a sikerhez az egészséges magabiztosság. Ragadd meg a lehetőséget, hogy tapasztalatot gyűjts, így legközelebb már nem érzed majd magad olyan bénának. Egy lelkes tanítványnak még örülni is fog a lány, sőt, talán egy kis szerepjáték sem lesz ellenére.

(KamaszPanasz – K.F.)