Mozgás, zsírégetés

#Mozgás #zsírégetés

51 db cikk a témában

#fitnesz
2021.04.27.

Létezik helyes edzésterv?

Ahhoz, hogy a testmozgás hatékony legyen - legyen a célod akár a fogyás, az erőnlétjavítás vagy az egészséged megőrzése -, oda kell figyelned néhány alapvető tényezőre. Hogyan kell helyesen edzeni?

#kifulladás
2021.03.18.

Miért fulladok ki egy kis mozgástól?

Kedves Szakértő! Úgy döntöttem, hogy most egy kicsit változtatok az életemen, és elkezdek mozogni. Kis biciklizés, görkorizás és egy kis futás. Azonban hamar észrevettem, hogy egyik sem tart túl sokáig, ugyanis nagyon hamar elfáradok, és nem kapok levegőt, továbbá szörnyen érzem magam.

#edzés
2021.02.04.

Fogyj az otthonodban: trükkök a motiváció megtartásához

Sokan vagyunk úgy, hogy szeretnénk többet mozogni, de nem jutunk el az edzőteremig, esetleg nem áll módunkban oda járni. A jó hír, hogy a fogyás nem ezen múlik. Néhány fontos alapszabályt kell betartani, emellett pedig a saját otthonunkban és környezetünkben is megteremthetjük a megfelelő és hatékony testedzés, valamint az egészséges életmód körülményeit. Lássuk, hogyan!

Mire jó a Callanetics?
#edzés
2020.04.10.

Mire jó a Callanetics?

A 1990-es években az Egyesült Államokból Európába érkezett Callanetics az utóbbi években valóságos reneszánszát éli.

#bodyart
2019.11.18.

BodyArt, egy különleges edzésforma

A mai világban szinte természetes, hogy egyre céltudatosabban keresünk lehetőséget az ellazulásra, a stressz leépítésére és a nyugalomra. Egyszóval módot arra, hogy a testüket és lelküket harmóniába hozzuk. Milyen módszerek léteznek erre?

#kardio
2019.08.18.

Pörgesd fel magad kardio programmal!

A kardio gyakorlatok célja a keringési-légzési állóképesség növelése, és korántsem olyan bonyolultak, mint amilyennek az első hangzásra tűnhet. Tulajdonképpen olyasmi, mint az aerobic. Ismerős? Ezt a szót biztosan már milliószor hallottad.

#kövérség
2019.04.19.

Az örökölt kövérség lesétálható?

A gyaloglás gátolja a kövérségre hajlamosító géneket - állapították meg amerikai kutatók két nagyszabású amerikai vizsgálat eredményeit összegezve.

#sport
2016.10.18.

Mi az a Hot Iron edzés?

Idegenkedsz a fitnesztermek bonyolult gépeitől, nem szereted a hatalmas súlyzókat emelgetni, ráadásul mindent egyedül? A hatása viszont nagyon tetszik, hiszen látványos eredményeket lehet elérni vele, formás, feszes izomzatra, lapos hasra tehetsz szert?

#fogyj a kamaszpanasszal
2016.06.07.

Fogyj a KamaszPanasszal! 12. hét

Gratulálunk, elértél az utolsó, 12. héthez! Megcsináltad! Az elmúlt három hónap során keményen megdolgoztál azért, hogy átállj egy egészségesebb életmódra, és új, egészséges szokásokat alakíts ki. Akár elérted a kitűzött súlyt, akár tovább szeretnéd folytatni a programot, ezt a hetet mindenképpen az ünneplésnek szenteld!

#lapos has
2015.12.09.

Lapos has 30 nap alatt: negyedik hét

Ki ne álmodozna lapos, izmos hasról? 4 részes sorozatunkban megmutatjuk, hogy hogyan tudsz 30 nap alatt feszesebb és laposabb hasra szert tenni.

#lapos has
2015.11.25.

Lapos has 30 nap alatt: második hét

Ha az első hetet sikerült teljesítened, ideje belevágnod a második hét haspróbáiba. Bizonyára érzed a változást, ha nem, akkor se csüggedj, eddz kitartóan! Ne félj, az erőfeszítéseidért hamarosan megkapod a méltó jutalmadat.

#lapos has
2015.11.19.

Lapos has 30 nap alatt: első hét

Ki ne álmodozna lapos, izmos hasról? 4 részes sorozatunkban megmutatjuk, hogy hogyan tudsz 30 nap alatt feszesebb és laposabb hasra szert tenni.

#kardio
2015.09.25.

A kardiomozgás a kamaszokat is védi

Egyre riasztóbb méreteket ölt a fiatalok körében is terjedő mozgásszegény életmód és az elhízás, valamint az ezek talaján kialakuló betegségek, mint például a magas vérnyomás és a cukorbetegség. Dr. Babai László, életmód orvos a megfelelő életmódról és a kardiomozgás jelentőségéről beszélt.

#mozgásforma
2015.09.12.

Mozogj! A szakaszokra épülő edzésterv előnyei

A leghatékonyabb edzésforma az, amely során a rövid, de megerőltető szakaszokat kisebb-nagyobb pihenéssel töltött időszakok követik váltakozva, ez a legtermészetesebb, legősibb edzésterv.