randi
#Lélek

7 jel, ami arra utal, hogy szakítanotok kell

2014.10.25.
1 perces olvasási idő

Szakítani nehéz, de létezik néhány jel, ami arra utal, hogy itt az ideje kilépni egy kapcsolatból. Néha egyszerűen csak nem akarod meglátni a jeleket, ám ha az alábbi jelek közül többet is tapasztalsz, az arra utal, hogy magad mögött kell hagynod a kapcsolatot.

Nem vagy boldog

7 jel, ami arra utal, hogy szakítanotok kellA legfontosabb jele annak, hogy be kell fejezned a kapcsolatotokat az, ha nem vagy boldog. Végül is, a saját boldogságod a legfontosabb. Ha nem vagy boldog, lépj ki a kapcsolatból, ez a legjobb, amit tehetsz.

Nem akarsz a pároddal lenni

Ha úgy érzed, egyre szívesebben vagy a barátaiddal, ahelyett, hogy a pároddal lennél, itt az ideje elengedni őt. Az természetes, ha térre, bizonyos függetlenségre van szükséged, de ha eljön az a pont, amikor már nem akarsz vele lenni, a szakítás elkerülhetetlen.

Nem foglalkoztat a közös jövőtök

Ha egyikőtöket nem érdekli a közös jövőtök, az biztos jele annak, hogy hamarosan itt a kapcsolatotok vége. Lehet, hogy egyszerűen csak más-más célotok van a jövőre nézve, és ha azok nem igazodnak egymáshoz, talán itt az ideje az elengedésnek. Ha valakivel nem akarsz közös jövőt, miért vesztegeted vele a jelent?

Nem az, akinek hitted

Az emberek változnak. Ha a kapcsolatod olyanná vált, amilyenné nem akartad, nincs gond annak elengedésével. Lehet, hogy csak egyszerűen arról van szó, hogy a partnered már nem az az ember, akinek megismerted, vagy akinek hitted, mikor megismerkedtetek. Nem számítanak a körülmények, ha megváltozott valami a kapcsolatotokban, és nem a jó irányban, akkor talán jobb annak véget vetni.

Ha már nem bízol benne

Ha már nem bízol a párodban, határozottan itt az ideje búcsút inteni egymásnak. Mi értelme van egy kapcsolatnak bizalom nélkül? Vagy keményen dolgoznotok kell azon, hogy visszaszerezzétek az elvesztetett bizalmat, vagy engedjétek el egymást. Te tudod, mennyi munkát vagy hajlandó belefektetni ebbe. Ha szeretnéd visszakapni/adni a bizalmat, dolgozz rajta. Ha nem, engedd el.

Egyoldalú kapcsolat

Ha úgy érzed, hogy csak te fektetsz energiát a kapcsolatotokba, vess véget neki! Többet érdemelsz egy egyoldalú kapcsolatnál! Egy nap majd találni fogsz valakit, aki hajlandó lesz épp annyi munkát fektetni a kapcsolatotokba, mint amennyit te magad áldozol rá. Nem érdemled, hogy olyanra pazarold az idődet, akinek se te, se a kapcsolatotok nem elég fontos.

Egyszerűen csak érzed, hogy vége

Tudni fogod, mikor van vége a kapcsolatotoknak. Nem lesz szükséged listára érvekkel és ellenérvekkel, mert érezni fogod. A zsigereidben érzed majd, hogy itt az ideje véget vetni a dolgoknak. Nem egyszerű megtenni, de egyszerű felismerni, hogy mikor jön el ez az idő.

Azt fontolgatod, hogy véget vess a kapcsolatodnak? Tettél már ilyet a múltban? Mik voltak az árulkodó jelei annak, hogy itt az ideje kilépni a kapcsolatból? Írd meg nekünk kommentben!

(S.C., allwomenstalk)