meglepetés parti
#Lélek

Ötletek meglepetés partihoz

2019.07.14.
1 perces olvasási idő

Mindenki szereti a meglepetés partikat, nemde? Ha a barátod olyasvalaki, aki nem fél a szerepléstől, akkor a meglepetés parti egy olyan ajándék, amire egy életen át emlékezni fog. Íme, néhány tipp, hogy jól sikerüljön, amit elterveztél!

Maradjon meglepetés

Ha beszélsz a meghívott (és beavatott) barátokkal, mindig emlékeztesd őket, hogy ez egy meglepetés parti, nehogy valaki elrontsa a meglepetést. Szervezd meg, hogy a vendégek jóval korábban érkezzenek, mint az ünnepelt, aki nem foghat gyanút, mert mi lenne akkor, ha látná a mozgolódást a helyszínen, oda lenne a meglepetés.

Úgy tervezz, hogy a barátod ne gondolja azt, hogy a háta mögött cselekszel

Ha a barátod észreveszi, hogy nagyon mozgolódsz, összesúgsz a közös barátokkal és őt kihagyod, akkor vagy rájön, vagy épp ellenkezőleg valami rosszra fog gondolni.

Úgy hajtsd végre az előkészületeket, hogy arról az ünnepelt ne tudjon semmit (telefon, email), egyezzetek meg, hogy erről az iskolában nem beszéltek, nehogy lebukjatok.buli barátnőkkel

Inkább korábban ünnepeljétek a születésnapját, mint később

Ha a meglepetés a születésnapjára szól, akkor inkább jobb, ha a nagy nap előtt tartjátok és nem utána. Még azt gondolhatja, hogy nem foglalkoztok vele vagy elfelejtettétek. Így akár szomorú és csalódott is lehet, jobb ezt elkerülni.

Nem kell feltétlenül kiadásokba bocsátkozni

Mindenki bead valamit a közösbe és máris kevésbé megterhelő személyenként a dolog. Lehet ajándékcsere vagy zsákbamacska is. Vagy mindenki hoz magával valamit és abból gazdálkodtok (batyus buli).

Legyél előrelátó

Ne hagyd, hogy a barátodat váratlanul/felkészületlenül érje a dolog (ne a szakadt otthoni ruhában, koszosan izzadt állapotban lepjék meg a vendégek). Úgy add be neki, mintha valahová mennétek, ahová nem árt némi kiöltözés (buli, mozi, vacsora). Így örülni fog a meglepetésnek, és nem elmenekülni a helyszínről.

Tervezd meg a belépését

Találjatok ki valamit arra a pontra, amikor belép a helyiségbe az ünnepelt. Konfetti szórás? Vagy hogyan éred el, hogy ott legyen a megbeszélt időpontban? Ezeket sohase lehet elég jól megtervezni.

Tervezz valami jó elfoglaltságot a meglepetés utánra is

Sok parti csak a meglepetés faktorra van kihegyezve, utána meg semmi. Tervezz valamit utánra is, mozi, játék stb. hogy a meglepetés elmúltával se lankadjon a hangulat!

(KamaszPanasz - N. L.)