szingli
#Lélek

Miért jó szinglinek lenni?

2011.03.27.
1 perces olvasási idő

A legtöbbet arról olvashatunk, hogyan ápoljuk a kapcsolatunkat, illetve hogyan tegyünk szert egy új barátra. Pedig a szingliségnek is rengeteg előnye van!

Azzal, akivel és amikor csak akarsz...

Igen, szó szerint így van. Azzal randizol, beszélgetsz és találkozol akivel csak akarsz és akkor, amikor csak kedved tartja. Ha éjjel hív az egyik barátod, hogy jó lenne összefutni, akkor nyugodtan kimehetsz hozzá, nem kell magyarázkodnod senkinek. Nem kell kertelned, hogy a barátod mit szólna hozzá, ha ilyenkor találkoznátok...

Ha megtetszik egy fiú, bátran flörtölgethetsz vele és addig jut el a kapcsolatotok, ameddig Te szeretnéd. Nem kell megmagyaráznod senkinek, miért és kivel találkozgatsz, hiszen szabad vagy, jogodban áll annyi sráccal, baráttal összefutni, amennyivel csak jól esik.

Barátnők minden mennyiségben

Ha volt egy hosszú, komolyabb kapcsolatod, akkor valószínűleg kicsit elhanyagoltad a barátnőidet. Itt az ideje, hogy újra olyan jóban legyetek, mint régen! Gyűjtsd össze a lányokat és csapjatok egy igazi csajos estét! Ha pedig könnyed délutáni kikapcsolódásra vágysz egy jó kis pletykálgatás keretében, akkor menjetek el vásárolni, vagy üljetek be egy cukrászdába!

Érezd jól magad a bőrödben!

Ahhoz, hogy gondtalanul tudj flörtölgetni és pasizni, bizony jól kell érezned magad a bőrödben. Ehhez a szépségápoláson kívül a legjobb megoldás a sport. Most aztán nincs senki, akihez igazítani kellene az órádat! Iktass be legalább heti 2-3 edzést, hogy igazán formába lendülj! Ez nemcsak a testednek, hanem a lelkednek is jót tesz.

(csakmiketten.hu)