testbeszéd
#Lélek

A pasik testbeszédének kódfejtése 2.

2022.08.18.
5 perces olvasási idő

Nem csak a szavak beszélnek, hanem a viselkedésünk is árulkodik arról, hogy valójában mit érzünk vagy gondolunk. Az úgynevezett nonverbális kommunikációnk nagyobb jelentőséggel bír a mindennapjainkban, mint ahogy azt gondolnánk, hiszen a közléseink 55 százaléka nem verbális formában zajlik.

Testbeszéd kalauzunk második részében megtudhatod, mire figyelj a randin, hiszen az apró jelekből azonnal tudni fogod, mit gondol, és hogyan érez partnered az adott pillanatban. Igazat mond vagy sem? Jól érzi magát vagy sem? Kételyek gyötörnek? Hát jól figyelj! A kezeivel beszél.

Az a srác, aki gyakran gesztikulál a kezeivel, miközben beszél, nagyon jó beszédpartner. Ez a kifejezőkészség figyelmességre és nagylelkűségre utal. Biztonságban érezheted magad mellette. Sohasem hanyagol el, a tenyerén hordoz majd. Mázlista vagy!

Teljes testével feléd fordul

Amennyiben érdekled, ezt a testtartásával is jelezni fogja. Szinte egy falat emel eléd a testével ezzel elérve, hogy most csakis rá figyelj.

A kezein ücsörög

Ha a srác a kezein ül, miközben beszélgettek, akkor minden szavát átgondolja, mielőtt kimondja azokat. De ez több annál, hogy nem akar felsülni, valószínűleg titkol előled valamit. Vagy azon aggódik, hogy olyat tesz, ami nem tetszik majd Neked. Ezért, hogy mindig a legjobb formáját hozza, fegyelmezi magát. Így biztosan nem azt a srácot ismered meg, aki a valóságban. Vigyázz, nehogy olyasvalakibe szeress bele, aki csak megjátssza magát előtted, hisz a végén úgyis felszínre tör az igazi énje.

Karjával a fejed mellett támaszkodik

Ha egy férfi egy nőt imádnivalónak talál, annak minden szokásával és mozdulatával együtt, akkor ösztönösen szeretné a karjaiban is tartani Őt. Ezért párod kezei valahogyan mindig körülötted helyezkednek el, hogy bármikor karjaiba tudjon kapni. Úgy érzed, ezzel korlátozzák a szexuális vonzerődet? Nem feltétlenül. Igaz, hogy ez az átkarolás nem mindig von maga után cselekvést, de ami ennél sokkal több és jobb: rejtett érzelmekről tanúskodik. Ha már régóta vagytok szerelmesek, bizonyos jele annak, hogy sajátos szokásaid, gesztusaid, mozdulataid rabul ejtették a szívét. Ha egy újdonsült barátod tesz efféle mozdulatokat, akkor bizonyos, hogy igaz érzelmeket táplál irántad. Tehát felejtsd el a flörtölési trükköket, légy vele őszinte, hisz ez a srác bizony mély, érzelmes kapcsolatra vágyik Veled.

Feléd nyújtja a kezét

Már a kézfogása is árulkodó: az uralkodó személyiséggel rendelkezők lefelé fordított tenyérrel kezdenek el egy a kézfogást, ezáltal a másik fél már csak az alárendelt pozíciót vehet fel.

A nyitott tenyér a nyíltság és becsületesség jelképe. Egy srác, akinek nincs takargatnivalója. Ha a pasi kezét tenyérrel felfelé nyújtja feléd, akkor biztos lehetsz benne, hogy behálóztad. A szó szoros és átvitt értelmében is. Sőt: agyunk a kézjelekre fokozottan reagál (van egy speciális területe, mely a kézjeleket értelmezi), így egyből érezni fogod a bizsergést. Megnyílik Neked és érzelmeit tettekben is kifejezi majd. Jobbat nem is kívánhattál volna! Jó mulatást!

Összekulcsolt kezek

Az összekulcsolt kezek általában frusztrációból eredő gesztusra utalnak, ami sok esetben visszafojtott, negatív magatartást jelent. Minél magasabban tartja valaki az összekulcsolt kezeit, annál frusztráltabb: tehát ha az asztalon pihen a keze, akkor nyugodtabb, mint amikor az arcaelőtt tartja azt. A toronysisak gesztus, vagyis amikor a két kezének azujjait összeérintve egy háromszöget formáz, magabiztosságot sugall.

Büszkén fogja a kezed az utcán

Szeretné a világ tudtára adni, hogy Te az övé vagy. Ez azt jelzi, hogy szoros párkapcsolatra vágyik. Büszke Rád, és szeret Veled lenni. Bizton számíthatsz a társaságára, nem leszel magányos, míg Ő van Neked.

Archoz illesztett kézgesztusok- megmutathatják mennyire zavarba hozod

Nagyon sokan előszeretettel nyúlkálnak az arcukhoz beszéd közben – ami nagy szerencse, hiszen ebből is sokféle következtetést le lehet vonnod. Például a szájeltakarás jelentheti azt, hogy nem mond igazat, vagy azt, hogy hazugságnak tartja azt, amit te mondasz neki.

Az orrérintés és a szem dörzsölése is utalhat erre (hacsak nem éppen allergiás valamire). A fül dörzsölése azt fejezi ki, hogy nem ért egyet veled,míg a nyakvakarás bizonytalanságot jelezhet.

Közel hajol hozzád

A pasik testbeszéde

Egy srác, aki meghitten szeretne Veled lenni, folyamatosan belép az intim szférádba. Normális körülmények között a férfiak egy-két lépés távolságra helyezkednek el egy beszélgetés során. De a pasi, aki fejben már levetkőztetett, karnyújtásnyira áll meg Tőled, vagy még annál is közelebb, hogy fizikai kontaktusba kerülhessetek. Ezzel próbál már a beszélgetés közben is intim kapcsolatot kialakítani Veled.

Mintha csak a tükörképed lenne

Ha utánozza a mozdulataidat, a testtartásodat, akkor az a legegyértelműbb jele annak, hogy vonzódik hozzád. Próbáld ki, hogy beszélgetés közben előrehajolsz, ha ezt a srác utánozn ifogja pár másodperc múlva, akkor szinte biztosra veheted, hogy tetszel neki.

Megérinti a hátad, felkarod vagy a derekad

Ha feléled a szexuális vágy a srácban, megérinti ezen érzékeny és érzéki testrészeidet, fogni akarja majd a kezed és simogatni a karod. Ha nem lankad a lelkesedés, akkor a fokozatossággal nem fog törődni, úgyhogy jobb, ha visszavonultok, ha véletlenül társaságban vagytok vagy jobb, ha lehűtöd, ha maradni akarsz még!

Simogatja a fejed vagy a hátad

Az ilyen érzéki érintést szerető férfinél a szerelem és a szex kéz a kézben járnak. Ezért olykor-olykor megsimogat érzékien, hogy tudd: törődik veled. Az ideje nagy részét az ágyban tölti Veled, amikor is folyamatosan újítani próbál, hogy feldobjátok a már jól bevált gyakorlatot. A lelkesedése az újdonságokért a mindennapi életére is kiterjed – mindig keresi a lehetőségeket, ami izgalomba hozza. Hogy ne okozz csalódást, lepd meg egy hétvégi kirándulással, vagy fedezd fel vele az egzotikus konyha rejtelmeit. Utána úgyis mindig ugyanoda lyukadtok ki…

Kemény, határozott az érintése

Egy kemény érintés a vágyakozó sráctól általában azt jelenti, hogy csak egy dolog jár a fejében, és ezt a tudomásodra is hozza. Ha ez a „tapogatózás” kitartó, akkor a fiú kielégíthetetlen szexuális téren. Bárhol, bármikor készen áll a szexre. Hoppá, légy résen! És mindig légy biztonságban! Bevetted a tablettát? Legyen mindig nálad óvszer is!

Lazán nevet

Az ilyen típusú srác laza, mindig önmagát adja a társaságodban. Nem vesz fel álarcot, hogy védje magát, természetes marad és az érzéseit úgy mondja el, ahogy azokat megéli. Ezt általában azok a srácok teszik meg, akik hosszú távon gondolkodnak egy lánnyal kapcsolatban.

Megváltozik a hangja, ha hozzád beszél

Egyrészt mindent megtesz, hogy halld a szavait, ezért lényegesen hangosabban beszél, mint máskor, másrészt férfiasan mélyülni kezd a hangja (ellentétben a tieddel, ami akarva-akaratlanul elvékonyodik az izgatottságtól).

Nagy, széles mosoly, mellyel szinte minden kilátszik: a fogai, az ínye…, és az apróbb foghibák

Tekints úgy, hogy ez egy „fülig beléd zúgtam” mosoly. S ha ezt még erőltetett nevetés is kíséri, vigyázz! Ha még jobban beléd esik, hamarosan fél térdre ereszkedik… Jaj, kérem!

Felhúzza a szemöldökét

Ha a srácnak tetszik az, amit lát, felhúzza a szemöldökét és jobban kinyitja a szemét, majd mély levegőt vesz és tudat alatt megpróbál karcsúbbnak és erősebbnek tűnni.

Az ajkait nyalogatja

Egy vágyakozó férfi szó szerint akkor is éhes, amikor testileg is pontosan az. Szóval, amikor elkapod azt a pillanatot, amikor ezt csinálja a szájával miközben téged néz, jó az esélye annak, hogy felkeltetted az erotikus étvágyát.

Megváltozik az arcszíne

Méghozzá kipirul, köszönhetően annak a hormonlöketnek, ami a szervezetében szabadul fel és megemeli a vérnyomást. Dolgozik az adrenalin, aszerotonin, a dopamin és az endorfin keverék, amitől határtalanul boldognak érzi majdmagát a társaságodban.

Széttett lábakkal ül

Amikor a srác széttett lábakkal ül, megmutatja, hogy szexuálisan és érzelmileg is vonzódik hozzád. Még a lábfej iránya is árulkodó lehet: ha feléd mutat, akkor vonzónak talál.

A hasát simogatja

A hasát simogatók imádnak a középpontban lenni, állandóan meg kell erősíteni szóban nekik, hogy milyen szuper pasinak gondolod őt. Ha azt akarod, hogy félreérthetetlen módon fejezze ki az irántad érzett érzéseit és bókoljon Neked, nincs mi tenni: simogatni kell az egóját minden alkalommal, amikor ő magát simogatja.

Folyton a szemedbe néz

Nem kerüli a szemkontaktust, sőt - szinte már zavarbaejtő módon kitágult pupillákkal a tekintetedet keresi. Ez pedig a vonzalom elsőszámú jele. Amikor valaki izgatottá válik, akkor a pupillája akár a négyszeresére is tágulhat. A szerelmesek a tudtukon kívül egymás pupillájának tágulását figyelik és a másik szembogarának megnövekedése izgalomba hozza őket.

Lágy puszival köszön el tőled

Ha tíz alkalomból kilencszer puha, lágy puszival válik el tőled, akkor Ő egy igazán érzéki gavallér. Ez egy atyai gesztus, ami azt sugallja, hogy odafigyel rád, gondoskodik rólad, óv téged. Kevés ilyen férfi van, vigyázz rá!

Búcsúzás előtt összeforr az ajka a tiéddel

Ha ajkatok hosszasan összeforr, akkor átkozottul szerencsés vagy! Egy így búcsúzó pasi kétségkívül szenvedélyes és erotikus. Ne engedd el, ha már megcsípted magadnak!

A csókja hosszú, és életigenlő

Egy nyitott szájjal történő csók, ami több mint 10 másodpercig tart azt jelzi, hogy egész nap csak Veled szeretkezik fejben. Az ágyjelenetek hevesnek ígérkeznek majd. Figyelem hölgyeim, fel kell kötni a gatyát!

Ölelve csókol vagy csókolva ölel

Nehéz menet lesz egy ilyen „mindent bele” fiúval! Az ölelve csókoló srácok izgalom és változatosság után vágyakoznak. Tele vannak meglepetéssel mind az ágyban, mind azon túl és olyan nőre van szükségük, aki lépést tud tartani velük. Így mindig készenlétben kell állnunk!

(Forrás: Fókuszban a Nő)