testbeszéd
#Lélek

A pasik testbeszédének kódfejtése 1.

2011.03.11.
2 perces olvasási idő

Akár most találkoztál a pasival, akár már hosszabb távon együtt vagytok, ezzel a testbeszéd útmutatóval megfejtheted választottad tetteinek értelmét. Azon túl, hogy a nyilvánvaló dolgokat biztosan értelmezni tudod Te magad is, mi most abban segítünk, hogy egy szempillantás alatt megfejtsd az adott pillanatban benne lejátszódó gondolatokat.

Azzal, hogy jól megfigyeled az összes non-verbális jelet, amit feléd küld, apró nyomok ezreit bocsátja rendelkezésedre, amivel feltérképezheted személyiségét és azt, hogy vajon hogyan is érez irántad. Most megtanítunk Neked mindent arról, vajon jó szerető-e és nem utolsó sorban hazudik-e Neked vagy sem. Tarts velünk!

Mellkasával és vállával feléd fordul, habár teljesen máshová néz

Akár rólad, barátnődről vagy a pincérlányról legyen szó a pultnál, a srác felsőteste mindig afelé irányul, aki a neki legérdekesebb, a legvonzóbb a helyen. Szóval, ha egy este elmész valahova, ahol egy helyes srác bejön Neked, nem kell küzdened érte senkivel, elég, ha alaposan megfigyeled a testbeszédét és tudni fogod kié lesz az este végén. Ezzel a tudással megkíméled magad a felesleges köröktől, és szórakoztató lehet látni, ahogy a vetélytársaid egymást tapossák a srácért.

Hosszasan szúrós tekintettel bámul

Lehet, azt hiszed, hogy már elbűvölted, de ő csak játszik veled. Egy 5 másodperces intenzív szemkontaktus nem éppen természetes, úgyhogy valószínűleg ez a nézés csábítási technikája része, hogy ágyba vigyen. Most, hogy ezt tudod, eldöntheted, mit is akarsz igazából, de mindig légy résen, és apropó a biztonságról ugye mindig gondoskodsz?!

Félszegen mosolyog

Ilyenkor a srác a mézesmadzagot húzogatja előtted. Egy gunyoros vigyor annak az előjele, hogy nem őszinte veled. Ez minden bizonnyal a kétszínűség jele: különböző dolgokat olvashatsz le az arcáról, és nem tudod, melyik igaz. Nem árt résen lenni, de rajtad áll, mennyire mész bele a játékba!

Megemeli a szemöldökét

Ha egy férfinek tetszik a nő, akit épp néz, megemeli, majd leereszti a szemöldökét, eközben pedig apró ráncok jelennek meg homlokán. Nagyon kell figyelned, hogy meglásd ezt az árulkodó jelet. Ha észrevetted és azonosítottad a jelet biztos lehetsz benne, hogy az ujjad köré csavartad. A hogyan tovább csak rajtad áll, és mint tudjuk,mindig a nő választ!

Megérinti az övét vagy a zsebét

Ha a társaságodban megérinti az övét, hüvelyujjait az első zsebeibe rejti vagy megvakarja magát ott lent, le kell hűtened, mivel tudat alatt is fel szeretné hívni a figyelmed az izé… a szerszámjára. Meleg helyzet riadó! Mit teszel? Gondolkodj, ebben a helyzetben csak a Te agyadban van vér…

Terpeszben álldogál

A srácok gyakran állnak kisterpeszben feléd fordulva, ha bejössz nekik. Ez egy elsődleges biológiai ösztön, és még csak nem is tudják, hogy ezt csinálják. Így hogy Te már tudod, irányíthatod kedvedre a történéseket, egy vacsi, egy mozi, egy romantikus este mindig jó érzéssel tölt el, nem?

Lábfejét egymás felé fordítva áll vagy ül

Ez azt jelent, hogy nagyon bizonytalan magában. Ha a bárpultnál egy srácot ebben a pózban látsz, tetszel neki, de szüksége van megerősítésre, hogy ez a vonzalom kölcsönös. Ne hagyd sokáig tipródni szegényt, légy Te az, aki kezdeményez, nem bánod meg!

Félénken, csukott szájjal mosolyog, amit csak a szájzugából lehet észrevenni

Biztos lehetsz benne, hogy tetszel neki, csak nem akar túl hamar túl sokat kiadni magából. Valószínűleg félénk (és nem túl magabiztos), így nem akarja felfedni érzéseit. Ha bejön Neked, akkor lépj oda és oldd fel a hangulatot, hamar megismerheted az igazi énjét, meg fog nyílni Neked.

Kissé megdönti a fejét, hogy a tekintetetek találkozzon

Ez a mozdulat tévedhetetlen jel minden nő számára: tetszel neki. Szóval, ha egy srác, akivel órákon át szemezel, megdönti a fejét miközben Rád néz, a tiéd a következő lépés, odamész és bemutatkozol neki, vagy csak küldesz neki egy italt?! Minden rajtad áll. Vagy bukik. Hajrá!

A felső ajkát felhúzva szélesen mosolyog úgy, hogy a fogai éppen csak kikandikálnak

Ez a nézés udvariassági formula. Az, hogy élvezi a társaságod, még korántsem biztos, hogy romantikus ábrándokat sző Veled. De ez még nem jelenti azt, hogy az érzelmei nem változhatnak! Kell vagy sem? Tiéd a döntés, hódítsd meg.

Ördögien önelégülten vigyorog, csukott szája jobb vagy bal sarkát felhúzva

Keményen kell játszanod, ha azt akarod, hogy horogra akadjon ez a srác. Egy ilyen mosolyú pasi örül, ha kihívást jelenthet egy lánynak. Kapd el, ha tudod!

Mivel végigolvastad útmutatónkat egészen biztosak vagyunk benne, hogy Te egy vérbeli vagy, aki szeret kezdeményezni, hódítani, irányítani. Hiszen minden rajtunk, nőkön múlik. Hogy önfeledten bocsátkozhass bele a várva várt kalandba, ne feledj gondoskodni a fogamzásgátlásról, és a biztonságról.

Bevetted a tablettád, nálad van óvszer?

(Forrás: Fókuszban a Nő)