Jogosítvány, autó

#Jogosítvány #autó

22 db cikk a témában

Jogosítvány kisokos: Mikor? Mennyiért? Hogyan?
#elsősegély
2022.10.18.

Jogosítvány kisokos: Mikor? Mennyiért? Hogyan?

Sokan tervezik, hogy jogosítványt szereznek. Azzal azonban sokan nincsenek tisztában, hogy mi is ennek a menete, milyen feltételek mellett lehet azt megszerezni. Kisokosunkban minden fontos kérdésre választ kaphatsz.

#telefonálás vezetés közben
2021.08.08.

A vezetésre figyelj, ne a telefonodra

Vezetés közben a telefonálás, SMS-ezés, chatelés vagy már annak gondolata is annyira figyelemelterelő lehet, hogy balesethez vezethet.

#sms
2021.07.04.

Vezetés és telefonálás: együtt veszélyes!

Ha nem lenne elég a törvényi tiltás, itt egy újabb tanulmány, amely alátámasztja, hogy milyen veszélyes is a két dolog egyszerre. Ha a büntetéstől nem félsz, olvasd el a többi ellenérvet!

#vezetés
2021.06.01.

Autóvezetés autistaként

Amikor 18 éves leszel, mi az első dolog, ami eszedbe jut? A vezetés. Manapság a legtöbb ember jogosítványt és autót szeretne. Nem akarnak másokat terhelni a fuvarozásukkal. Nagyon nehéz, de nem lehetetlen autó és jogosítvány nélkül élni, de ez számunkra nehezebb, mint az idősebbeknek. Vannak, akik fizikai vagy szellemi akadályokkal élnek, ami lehetetlenné teszi számukra a vezetést. Habár autista vagyok, szerettem volna jogsit szerezni.

#jogosítvány
2018.06.21.

Fontos változás a jogosítványoknál júliustól

Július 1-jétől a kormány megtéríti a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját a 20 évnél fiatalabbaknak. Erről szóló kormányrendelet jelent meg a Magyar Közlönyben - írja a napi.hu

#jogosítvány
2018.03.22.

Jogosítvány: kérdések és válaszok 2018-ban

Aki azon gondolkozik, hogy szeretné megszerezni a jogosítványt, érdemes tájékozódnia, mielőtt belevágna, hiszen 2018-ban változtak a megszerzés feltételei. De ez még nem minden: jelentősen változtak a jogosítvány meghosszabbításának feltételei is.