Ezt látnod kell

#Ezt látnod kell

158 db cikk a témában

#félelem
2015.06.09.

Zseniális kisfilm a félelemről

A legtöbb ember tudna legalább egy dolgot említeni, amitől fél, ami feszültséget okoz számára. Legyen ez egy utazás a liftben, egy félelmetes állat, vagy a nyilvános szereplés. Te mitől félsz?

#feltalálók
2015.06.02.

6 feltaláló, akit a saját találmánya ölt meg

A találmányok csodálatos dolgok, főleg, amelyek még azokban az időkben születtek, amikor a technika még nem volt annyira fejlett, mint manapság. Éppen emiatt számtalan esetben maguk a feltalálók próbálgatták találmányukat, ám ezek a kísérletek sajnos néhány esetben az életük végét jelentették.

#környezettudatosság
2015.05.14.

Borítsd virágba a környezetedet: DIY ötletek

Olyan jó érzés, amikor kilépsz a kertbe vagy épp az erkélyre és kellemes virágillat fogad. A látványról már nem is beszélve: igazi gyógyír a léleknek. Mit szólnál, ha a megszokott virágcserepek helyett újrahasznosított kaspókkal dobnád fel a kiskerted? Amellett, hogy környezetbarát, szerintem sokkal jobban is mutat!

#tehetség
2015.05.11.

Magyar fiatalok taroltak a tehetségkutatóban!

Újra magyarországi sikereknek örülhetünk, hiszen a FRICSKA tánccsapat négy igennel továbbjutott a Britains Got Talent című angol tehetségkutató műsorban. A zsűrit teljesen lenyűgözte a három magyar srác elképesztő produkciója. Nézd meg, hogy mivel kápráztatták el a nézőket!

#szleng
2015.04.28.

Yolo, zsírkirály, pill és vok - Mit értenek ebből a felnőttek?

A suliban, Instán, egymás között gyakran használt kifejezések: swag, nagyon adja, ez mekkora. Mi tudjuk mit jelentenek, de vajon mi a helyzet a szüleinkkel vagy nagyszüleinkkel? A legtöbb diákszleng számukra teljesen ismeretlen, de lássuk, mit reagálnak ők maguk.

#hasonmás
2015.04.25.

Hasonmások márpedig léteznek!

Biztosan te is elgondolkoztál már azon, hogy vajon van-e a világon valahol egy hasonló - vagy mondjuk pont ugyanolyan - kinézetű ember, mint te. Nagyon érdekes, de azt mondják, mindenkinek megvan a szinte tökéletes "másolata".

#test
2015.04.23.

Miből áll a tested? Íme, egy meglepő videó

Te tudod, pontosan milyen anyagokból épül fel a tested? Biológia órán biztos tanultál róla, ám sokkal meglepőbb, ha a testünk építőelemeit összehasonlítjuk néhány hétköznapi anyaggal. Lássuk, mennyi zsír, víz és vér van a testünkben.

#anya
2015.04.20.

Anya csak egy van

Az anya-gyermek kapcsolat egy semmihez sem hasonlítható köteléket jelent két ember között: egyedi, pótolhatatlan és töretlen. Közeledik az Anyák napja. Te hogyan fogod meglepni anyukádat?

#lifehack
2015.04.16.

8 tuti tipp, ami megkönnyíti a mindennapjaidat

Diákként sok olyan apróságot megtehetsz, amivel jóval könnyebbé válhatnak a mindennapi feladataid. Összeszedtünk 8 olyan ötletet, amit ezek után garantáltan használni fogsz! :)

#diy
2015.04.13.

2 perces ötlet: készíts topot leggingsből!

A cicanadrágokból mára már minden lány szekrényében van pár példány: színes, mintás, hosszú, rövid, vastag anyagú vagy lengébb. Íme, egy villámgyors tipp, amivel néhány pillanat alatt új értelmet nyerhet a megunt ruhadarab.

#emberség
2015.04.01.

Add tovább a jót: megható videó az emberségességről

Jártál már úgy, hogy suliból hazafelé segítettél egy embernek valami apróságban? Leszállni a buszról babakocsival, felsegíteni az emeletre a nehéz szatyrot vagy visszaadni az elejtett iratokat... Ugye, milyen jó érzés?

#jogosítvány
2015.03.28.

Friss jogsi: így viccelték meg az új oktatókat egy külföldi autósiskolánál

Elég ijesztő pillanat, amikor először vezethetsz forgalomban. Az elméleti alapokkal ilyenkor már tisztában vagy, ideje tehát a megtanultakat a gyakorlatba fektetni, persze az oktatód szoros együttműködésével. Így kezdődik ez a videó is, aztán meglepő fordulatot vesz az első forgalmi óra: kiderül, hogy a tapasztalatlannak hitt tanítvány egy igazi profi.