Ezt látnod kell, divat

#Ezt látnod kell #divat

26 db cikk a témában

#hátizsák
2021.08.24.

A legjobb, legstílusosabb hátizsákok tizenévesek számára

A hátizsák a lehető legjobb táska, mind a maximális mennyiségű dolog elhelyezése, mind a hordozása szempontjából. Nyilvánvaló, hogy a tizenévesek batyujára nézve, mindez érvényesíthető. Akár a suliról beszélünk, akár utazásról vagy egy szimpla szabadtéri rendezvényről, rengeteg klassz hátizsák található, amelyek megfelelnek a tinédzserek igényeinek. Mivel különösen ez a korosztály szeretne menőnek látszani és lépést tartani a trendekkel, fontos, hogy ne a stílust kelljen feláldozniuk a funkciókért, vagyis a kiválasztott darab bírjon el mindent, amit szükséges, ne terhelje túlságosan a hátat és a vállakat, függetlenül attól, hogy mennyi ideig hordja a nebuló, és mindemellett persze nézzen ki fantasztikusan jól. Nézzük, manapság mik a legnépszerűbb hátizsáktrendek, hogy ezek a kis ifjoncok magukkal vihessék életük minden kalandját. (x)

#cipő
2021.04.28.

Cipőből sosem elég – mutatjuk a 2021-es szezon trendjeit

A cipő olyan öltözködési elem, amelyből sosem elég – legalábbis ezt vallja a nők többsége. Mindig érkezik egy új trend, új szín, amelyet felkap a divatvilág, ilyenkor ezek beszerzésére oldhatatlan vágyat éreznek a hölgyek. Mutatjuk, melyek a 2021-es nyári szezon trendjei! (x)

#anorexia
2021.02.19.

35 kilósra fogyott hírességek - Sokkoló képek!

Meghökkentő képekkel hívja fel a figyelmet az egyik legveszélyesebb pszichés betegségre, az anorexiára a Freaking News. A képszerkesztővel manipulált képeken olyan sztárokat láthatunk extrém sovány testalkattal, mint Jennifer Lopez, Angelina Jolie vagy Katie Perry.

#divat
2015.08.28.

Szuper videó! 100 évnyi divat mindössze 2 percbe sűrítve

Már az is elég, ha visszagondolsz a néhány évvel ezelőtti ruháidra, amik akkor igenis menőnek számítottak, ma viszont már fel nem vennéd őket. Nos, képzelheted, milyen más volt a divat röpke 100 évvel ezelőtt. Íme, egy videó, amelyben végigkövetheted a hihetetlen változást!

#DIY
2015.07.21.

Régiből újat: 4 perces trükk egy trendi felsőhöz

Biztos vagyok benne, hogy lapul a szekrényedben néhány hagyományos fazonú póló, amit már rég meguntál. Most mutatunk egy egyszerű ötletet ahhoz, hogy mit is kezdhetsz ezekkel a darabokkal. Csupán néhány perc kell az elkészítéshez, és máris kész a varrás nélküli, lenge top, ami kiváló viselet a hőségben a strandon, fesztiválokon vagy akár edzés közben.

#nyár
2015.06.29.

3 egyszerű nyári karkötő, amit te is elkészíthetsz!

A nyár a színes, lenge ruháké, amik persze nem lehetnek teljesek divatos kiegészítők nélkül. Sok trendi darabot lehet vásárolni az üzletekben, de ha szeretnél teljesen egyedi karkötőt, akkor egyszerűen elkészítheted te magad. Így garantáltan nem jön veled szembe az utcán senki még csak hasonlóval sem.

#testkép
2015.06.14.

Ideálok: így változott a testkép az utóbbi 3000 évben

Minden kornak megvannak a maga sajátosságai: nem volt mindig divat a soványság. Manapság is folyamatos változáson megy keresztül az ideális női testre vonatkozó nézet, de így volt ez már az ókori Egyiptomban is. Lássuk, hogyan változott ez a felfogás az idők során.

#diy
2015.04.13.

2 perces ötlet: készíts topot leggingsből!

A cicanadrágokból mára már minden lány szekrényében van pár példány: színes, mintás, hosszú, rövid, vastag anyagú vagy lengébb. Íme, egy villámgyors tipp, amivel néhány pillanat alatt új értelmet nyerhet a megunt ruhadarab.