farmer
#Ezt látnod kell

Farmer ruha – milyen kiegészítőkhöz passzol?

2022.08.01.
2 perces olvasási idő

A különféle farmer ruhák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében, amin nem is csodálkozhatunk. Ezek a lezser, mégis kellően csinos és nőies darabok ugyanis tökéletes viseletet jelentenek a mindennapokban. Ráadásul egyszerűen tisztíthatóak és rendkívül strapabíróak. (x)

Mindennek tetejébe számtalan különféle fazon- és színváltozat megtalálható köztük, így bőven van miből megtalálnunk a saját ízlésünkhöz legjobb passzoló darabokat. Ha viszont azt szeretnénk, hogy valóban jól mutassanak rajtunk, akkor egyáltalán nem mindegy milyen kiegészítőkkel viseljük őket. Lássuk tehát, mely kiegészítők passzolnak leginkább a különféle farmer ruhákhoz?

Farmer ruhaTermészetes bőr kiegészítők

Itt a természetes szó alatt nem a valódi bőrre érdemes feltétlen gondolnunk – a műbőrből készült darabok is ide tartoznak –, hanem azokra, amelyek naturális stílust képviselnek. A különféle természetes bőr hatását idéző cipők, övek és táskák rendkívül jól mutatnak a klasszikus farmerkék színben pompázó ruhákhoz. Amennyiben viszont nem a klasszikus kék színt választjuk, akkor érdemes olyan bőr kiegészítőket alkalmaznunk a farmer ruhához, amely kellően kontrasztos. Ez annyit tesz, hogy a sötétebb színű női ruhákhoz világosabb fehér vagy más világos árnyalatú kiegészítőket választunk. Míg a világos színű ruhák esetében ennek az ellenkezője igaz. Egyéb esetben túlságosan egyszínű lesz a szettünk, ami nem túl esztétikus látvány.

Fonal és gyékény

A farmer anyagához rendkívül jól passzolnak a háncsból vagy gyékényből font különleges kiegészítők is. Ahogyan a bőrnél, úgy pedig itt is igaz, hogy csupán a kiegészítő jellege számít, tehát nem kell az anyagválasztást feltétlen figyelembe vennünk. Viszont az ilyen fonott övek, táskák, papucsok és egyéb kiegészítők rendkívül jól mutatnak a farmer ruhák mellé. Ezért feltétlen megéri fontolóra vennünk ezeket.

SzalmakalapokSzalmakalap

Ha a meleg időben stílusosan szeretnénk védeni magunkat a nap sugaraitól, akkor a különféle szalmakalapok rendkívül jó megoldást kínálnak erre. Ráadásul ezek nagyszerűen mutatnak farmer ruhával. Ma már számtalan különféle nőies változatot találhatunk ezekből, viszont itt is inkább a világosabb és a természetes színek felé érdemes tapogatóznunk, ha farmer ruhához szeretnénk viselni az adott kalapot. Természetesen nem minden farmer ruha passzol a különféle szalmakalapokhoz, az alábbi linken viszont biztos találunk majd ehhez megfelelőt: https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/ruhak-es-kezeslabasok/farmerruhak.

Sportos kiegészítők

A farmerek és a sportos kiegészítők kombinálása lezser, urban stílusú összeállításokat ad ki, amelyek sokak kedvencét jelentik. Ha mi is odavagyunk az efféle megjelenésért, akkor valóban megéri egy-egy sportosabb táskák vagy lábbelit felvennünk kedvenc farmer ruhánkhoz. A különféle sneakerek például fehér színben rendkívül jól mutatnak az ilyen ruhákkal. Az alábbi linken pedig számtalan ilyen lábbeli közül válogathatunk: https://modivo.hu/c/nok/cipok/sneakerek.