zöld
#Zöldövezet

A zöld ruhatár alapdarabjai

2010.03.17.
2 perces olvasási idő

Itt a tavasz, felújítanád a ruhatárad? Ebben a bizonytalan gazdasági helyzetben most legtöbbünknek el kell halasztanunk a drága vásárlásokat, de néhány költség-tudatos darabbal évekig jól és összeszedetten fogsz kinézni.

Kényelmes kardigán

Mindannyiunknak megvannak azok a “slampos napjai” amikor farmerben és egy régi pólóban szeretnél rohangálni, tudod, amit szobafestésre használsz és pontosan úgy is néz ki. Csak kapj fel egy nagyszerű kardigánt!

A kardigánok összeszedettebbé teszik öltözetedet és gondoskodnak arról, hogy kényelmesen érezd magad, amíg végzed a dolgaid. Keress néhányat világos színben és természetes anyagból, mint gyapjú, természetes pamut vagy kasmír. Ezek az anyagok időtállók, időről időre puhábbak lesznek és jól javíthatók, történjen bármi szerencsétlenség. Nagyszerűek farmerrel, egy ruha fölé vagy leggingel és sokféle megoldásban kaphatók.

A farmer, amit szeretsz

A drága farmerek nevetségesnek tűnnek, “20 000 forint egy darab vászonért!” - gondolhatod. Bármi másért a gardróbodban, egyetértenék veled, de ezeket sokan mindennap hordják. Ha pénzt szeretnél szórni, ez az, ahol kell. Próbálj fel jó sokat hogy megtaláld azokat, amikben jól érzed magad.

A sötét színűek karcsúsítanak és ha olyat találsz ami egy kicsit sztreccs, kényelmesen hordhatod bármikor. Ez egy mindennapi viselet és ha egy kicsit többet kell költened, indokolhatod azzal, hogyha jól érzed benne magad, akkor sokat hordod majd. Napjainkban már számtalan természetes pamutból, legális munkások által készítetteket találhatsz a boltokban.

ruhatárKirály kiegészítők

Rendben, tudom, hogy a kiegészítők, az több mint egy darab, de túl fontosak ahhoz, hogy kihagyjuk őket. Ahogy már valószínűleg hallottad “a kiegészítők öltöztetnek” és látva, hogy hány mókás, megfizethető lehetőség van, kár lenne ha nem hódolnánk ezeknek. Az én szabályom az, hogy soha ne fizess 5000-nél többet semmiért, ami trendi vagy mókás.”

Mindenhol találsz mesés darabokat, de az én kedvenc helyeim az olcsó, magán kézben levő, sokszor használt cuccokat árusító boltok. Ezek a kiegészítők megadják azt a pluszt a ruhádnak. Könnyű lépést tartani a változó divattal, és biztosítalak, hogy milliódolláros bébinek érzed majd magad.

A kézi készítésű cuccokat árusító oldalak nagyszerű helyek arra, hogy megtaláld kedvenc terveződet, egyben megélhetést is teremtve számukra.

Kényelmes csizmák

Régi, új stílusú vagy cowboy–csizmák az alap cipő viselethez tartoznak annak, aki állandóan úton van. Akár farmerhez vagy ruhához is passzolnak és suliban és otthon is viselhetők.

Kényelmesek és nem kell leborotválnod a lábaidat. Rendben, az utóbbi kissé leleplező volt, nade tudjátok mire gondolok. Ha az állati bőrből készült cuccok ellen vagy kapható néhány csodálatos és most már megfizethető (ezaz!) „vega megoldás”. A csizmákat tisztítani és javítani is könnyű, még ha mindennap hordod őket, akkor is stílusosak.

Szexi átlapolós ruha

Ezek a ruhák mindenféle színben divatosak, különböző variációk és méretek feltétlen szükségesek, ha „nem túl vékony” korszakodat éled. A rafinált tervezésről annyit, hogy az anyag a testedhez simul, kiemelve a csípődet és a csinos dekoltázsodat, míg ügyesen elrejti a felesleget. Bízz bennem, ebben a viseletben igazán szexinek érzed majd magad.

(SZ.D.L.)