farmer
#Ezt látnod kell

Hogyan válasszuk ki a tökéletes farmert?

2023.01.24.
1 perces olvasási idő

A farmer egy olyan nadrágtípus, ami minden nő ruhatárában egyértelműen kötelező darab, ráadásul nem árt, ha többféle fazonban és színben is előfordul már a kapszula kollekcióban. Sokféle stílust alkothatsz velük, klasszikust és kicsit offenzívabbat egyaránt. A jó minőségű női farmernadrág minden női gardrób alapja, és manapság óriási a farmer választék. Hogyan válasszuk ki a tökéletes típust magunknak az elsöprő felhozatal tükrében? (x)

Női farmernadrág: magas vagy alacsony derék?

Női farmerA House különböző derékszabással rendelkező farmereket kínál a hölgyek számára: magas, közepes és alacsony. A magas derékrész kiváló választás alacsonyabb nők számára, akik szeretnék optikailag kissé meghosszabbítani a lábukat, illetve karcsúsítani az alakjukat. Az alacsony derék, azaz a népszerű hipszterek típusa ideális lesz a vékony lányoknak vagy azoknak, akiknek rövid felső testük van. A közepes derék minden bizonytalan hölgyemény számára megfelelő, akiket nem győzött meg igazán a női farmernadrág többi modellje.

Női farmernadrág: csövek vagy harangok?

Bár a harangok, vagyis a trapéz lábszárak egy időre kimentek a divatból, mára lassan újra előtérbe kerülnek. A House – női farmernadrág szortimentjében mindenki talál magának valót: a bővebb farmernadrágok rajongói és a klasszikus skinny farmer szerelmesei egyaránt. Itt tényleg nincsenek korlátok, és minden nő pontosan azt viselheti, amit szeret. A farmernadrág optimális szabásának kiválasztása garantálja a kényelmet és a könnyedséget járás közben, ezért érdemes erre a kérdésre is fókuszálni.

Fektess be szexi női farmerekbe!Farmernadrág

A lyukas női farmer vagy a sima, klasszikus modellek fontos szerepe miatt a női gardróbban érdemes több darabból álló tárházat kreálni. A House Brandnél található versenyképes árak kedveznek a vásárlási őrületnek, és a szezonális akciók, valamint a kuponkódok keretében gyakran pluszban is csökkenthetők. Ez jó alkalom arra, hogy felfrissíthesd ruhatárad, új női farmerekkel egészítsd ki, valamint kísérletezz a divattal.