Ezt látnod kell, cipő

#Ezt látnod kell #cipő

8 db cikk a témában

Trekking télen – hogyan öltözzek? Útmutató
#trekking
2023.11.21.

Trekking télen – hogyan öltözzek? Útmutató

Festői kilátás, friss levegő, kikapcsolódás távol a városi nyüzsgéstől és a mindennapi gondoktól – a hegyi trekking mindig jó ötlet, de a csúcsok meghódítása télen komoly kihívás. Hogyan készüljünk rá? Mit érdemes tudni a téli túrázásról? (x)

Mit vegyek fel Timberland csizmával? Fedezz fel néhány stílusos javaslatot
#csizma
2023.03.06.

Mit vegyek fel Timberland csizmával? Fedezz fel néhány stílusos javaslatot

A fűzős bakancs csizmát a sztárok, a divatbloggerek és a trekking rajongók is szeretik. Évek óta örvendeztetnek a minőséggel, a viselési kényelemmel és az eredeti dizájnnal. Hogyan viseljük őket a 2023-as szezonban? Tekintsd meg stílusjavaslatainkat egy Timberland csizmával a főszerepben! Hogyan viseljük divatosan a Timberland márkájú csizmákat? (x)

Guess – fedezd fel a nyár legújabb trendjeit
#trend
2022.09.13.

Guess – fedezd fel a nyár legújabb trendjeit

Az aktuális divatirányzatok jegyei adottak, tehát felfedezésre várnak. Igen ám, de egyúttal alakíthatóak is, sőt vadonatúj társítások is kitalálhatóak egyéniségre hangolva. Úgyhogy a trendet semmiképpen sem célszerű sorvezetőként kezelni, amitől esélytelen eltérni. Sokkal inkább az a megfogalmazás, hogy egy olyan keret, amin belül bármilyen kép létrejöhet. (x)

Farmer ruha – milyen kiegészítőkhöz passzol?
#farmer
2022.08.01.

Farmer ruha – milyen kiegészítőkhöz passzol?

A különféle farmer ruhák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében, amin nem is csodálkozhatunk. Ezek a lezser, mégis kellően csinos és nőies darabok ugyanis tökéletes viseletet jelentenek a mindennapokban. Ráadásul egyszerűen tisztíthatóak és rendkívül strapabíróak. (x)

#cipő
2021.04.28.

Cipőből sosem elég – mutatjuk a 2021-es szezon trendjeit

A cipő olyan öltözködési elem, amelyből sosem elég – legalábbis ezt vallja a nők többsége. Mindig érkezik egy új trend, új szín, amelyet felkap a divatvilág, ilyenkor ezek beszerzésére oldhatatlan vágyat éreznek a hölgyek. Mutatjuk, melyek a 2021-es nyári szezon trendjei! (x)

#divat
2015.08.28.

Szuper videó! 100 évnyi divat mindössze 2 percbe sűrítve

Már az is elég, ha visszagondolsz a néhány évvel ezelőtti ruháidra, amik akkor igenis menőnek számítottak, ma viszont már fel nem vennéd őket. Nos, képzelheted, milyen más volt a divat röpke 100 évvel ezelőtt. Íme, egy videó, amelyben végigkövetheted a hihetetlen változást!