cipő
#Ezt látnod kell

Cipőből sosem elég – mutatjuk a 2021-es szezon trendjeit

2021.04.28.
1 perces olvasási idő

A cipő olyan öltözködési elem, amelyből sosem elég – legalábbis ezt vallja a nők többsége. Mindig érkezik egy új trend, új szín, amelyet felkap a divatvilág, ilyenkor ezek beszerzésére oldhatatlan vágyat éreznek a hölgyek. Mutatjuk, melyek a 2021-es nyári szezon trendjei! (x)

Ha a nyári cipőválasztás a téma, kétféle megoldásban kell gondolkodni az időjárás függvényében. A kellemes, meleg időben biztos, hogy a legtöbb nő első választása a szandálokra esik, ezek ugyanis stabilan rögzülnek a lábakra, eközben megvalósítják a leglazább, legkellemesebb viseletet. Néha előfordul, hogy nyáron is esik az eső, ebben az esetben a szandálok helyett újabban a trendi gumicsizmák kerülnek előtérbe. Nézzük, miért népszerű ez a két típus!

Klasszikus nyári viselet a női szandál

Ki kell hangsúlyoznunk, hogy a női szandál sokféle lehet. Van lapos és magassarkú, elegáns és hétköznapi fazonú, hegyes, kerek és négyzetes orrú modell, azaz szinte biztos, hogy a szandálok esetében nem elég egyet tartani a szekrényben. Ezek közös tulajdonsága, hogy szabadon hagyják a lábakat, amelyek így szellőznek, a nyári napokon pedig a lehető legközelebb engedik a napsugarak melegét. Ami a kialakítását illeti, lehet egy szandál bebújós, cipzáras, csatos, fűzős, de még tépőzáras is, a lényeg, hogy a lehető legkényelmesebb megoldás társuljon a rögzítési mód mellé.

Persze a cél nemcsak a kényelem, hanem az esztétika is. Egy lapos sarkú, egyszerű szandál tökéletes a hétköznapokhoz, a munkába járáshoz, de a nyaraláson is, el lehet menni benne egy városnézésre vagy a tengerpartra. Ha viszont elegáns, szexi darabot keres valaki, az a sarokkal ellátott modellek között szokott nézelődni. Egy magassarkú szandál elképesztően mutat a lábon, hiszen kiemeli annak vonalait, megfelelő formát kölcsönöz a vádlinak, emellett a lehető legtöbbet mutat meg a lábakból. Ha szandált keresel, megéri online válogatni, például itt: női szandálok – ecipo.hu

2021-es cipőtrend

Esőben főnyeremény a női gumicsizma

Ha esik, márpedig nyaranta sokszor előfordul az ilyesmi, a szandál nem jó választás, hisz elázik a lábunk, így kellemetlen érzéssel kell járnunk egész nap. Erre találták ki a gumicsizmát, amely nem is olyan régen még a földeken való, illetve az állatok körüli munka kelléke volt – aztán felfedezte magának a divatvilág. A női gumicsizmák manapság már kellemes megjelenésű, divatos darabok, amelyek kellő védettséget jelentenek a lábaknak a csapadékos időben.

Az utcai divatba teljesen beépült ez a megoldás, rengetegen járnak esős időjárás esetén gumicsizmában. Ha valaki nem szívleli ezt a választást egész napra, annak egy kombinációt ajánlunk: a gumicsizma tökéletesen alkalmas arra, hogy eljussunk a munkahelyünkre, ott viszont az ember már lazább viseletre vágyhat. Éppen ezért érdemes a zárt térben átcserélni a csizmát egy szandálra, amely kellő szabadságot nyújt a munkaidő alatt. Ha az eső elállt, ebben haza is lehet sétálni, ha azonban még mindig rossz az idő, a gumicsizma menti meg a hazafelé vezető utat. Ez a két megoldás tehát tökéletesen kiegészíti egymást 2021-ben is.