csizma
#Ezt látnod kell

Mit vegyek fel Timberland csizmával? Fedezz fel néhány stílusos javaslatot

2023.03.06.
2 perces olvasási idő

A fűzős bakancs csizmát a sztárok, a divatbloggerek és a trekking rajongók is szeretik. Évek óta örvendeztetnek a minőséggel, a viselési kényelemmel és az eredeti dizájnnal. Hogyan viseljük őket a 2023-as szezonban? Tekintsd meg stílusjavaslatainkat egy Timberland csizmával a főszerepben! Hogyan viseljük divatosan a Timberland márkájú csizmákat? (x)

Timberland csizma – mi ez a jelenség?

cipőMasszív talp, fűzős felsőrész, karakteres, dombornyomott logó – ezt a cipőt valószínűleg mindenki ismeri, aki keresett már kényelmes és strapabíró trappereket őszre és télre. Nem titok, hogy a Timberland e tekintetben felülmúlhatatlan. Érdekesség, hogy bár dizájnjuk évek óta nem megy ki a divatból, alkotásuk története 1952-ig nyúlik vissza. Nathan Swartz tervezőnek nagyszerű ötlete támadt, és megalkotta az első 100 százalékban vízálló cipőt. Gyorsan kiderült, hogy a talp innovatív összekapcsolása a felsővel és a megerősített, négyszeres varrás telitalálat volt. Az ikonikus Timberland modell a „Lumberjack” becenevet kapta, amely tökéletesen tükrözi tartósságát és viselési kényelmét nehéz időjárási körülmények között. A Timberland csizma azonban sokkal több ennél. Kanye Westtől Rihannán, Cara Delevigne-n, Bellán és Gigi Hadidon át Jennifer Lopezig és Britney Spears-ig mindenki viseli a Timberlandet a világ minden tájáról. Annyira ikonikus, hogy sok márka kínálja a prototípusról koppintott saját változatát. A Timberland csizmákkal megalkotott stilizációk mindegyike divatos, városi jelleget képvisel. Ötleteket keresel, hogyan viseld ezt a remek lábbeli modellt? Tekintsd meg javaslatainkat!

Hogyan viseljünk Timberland csizmát – Általános stílustippek nőknek és férfiaknak

Mind a női, mind a férfi Timberland rendkívül sokoldalú, így ha sok stílushoz passzoló őszi-téli lábbelit szeretnél választani, egy Timberland logóval ellátott modell a tökéletes választás! Ezek a típusú bakancsok remekül viselhetők farmernadrággal, leggings-szel, chinoval, kabátokkal és parkákkal. A Timberland téli csizmák társaságában a leghétköznapibb ruhák is eredetiek és 100 százalékban divatosak lesznek! Ezek a surranók nem csak a tipikus mindennapi ruhatári cikkekhez passzolnak jól. Sikeresen párosíthatsz hozzájuk egy sportos dzsekit, joggert és egy kapucnis pulcsit. Ha pedig a smart casual hangulatot részesíted előnyben, biztosan tetszeni fog a Timberland csizmával és a klasszikus gyapjúkabáttal készült stilizáció. A stílusok ilyen keverése manapság nagyon divatos, és a Timberland cipőktől egyetlen outfit sem lesz unalmas és magától értetődő! Ha már szereted a Timberland márkát, akkor fedezd fel a Kappa brand kínálatát is az Ecipo.hu webáruházban!

Tuti stylist tipp Timberland csizmávaldivat

Ha van a ruhatáradban barna vagy bézs árnyalatú kabát, az remek! A klasszikus női Timberland csizmák és a hasonló színű kabátok egy összefüggő, homogén stílust hoznak létre, amelyben úgy érezheted magad, mint egy divatdiktátor. Fogadhatsz egy combközépig érő velúrkabátra, de akár egy a hosszabbra is. Nincs más dolgod, mint egy visszafogott színekben pompázó garbó és klasszikus egyenes farmer kombinálása, és máris kész a szuperdivatos együttes! Te is imádod?