pulóver
#Ezt látnod kell

Férfi pulóver: Milyet válassz?

2022.03.29.
2 perces olvasási idő

Minden férfi szekrényében megtalálható kell, hogy legyen egy kényelmes és meleg pulóver. Az Ozonee boltjában sok modellt, szabást és színt találsz, amit most bemutatunk számodra. Könnyedén megtalálod magadnak azt, ami illeszkedik a te ízlésedhez és szükségletedhez. Tudj meg többet a férfi pulóverekről! (x)

A férfi pulóverek fajtái: fejen keresztül felvehető

Az alap férfi pulóver, amit felvehetünk, az a fejen keresztül felvehető vagy kigombolható. Koncentráljunk először az elsőre.Férfu pulóver

Az egyszerű pulóver rendelkezhet dekoltázzsal (ún. crewneck), de lehet V alakú is. Már itt el kell gondolkodnod azon, hogy melyik lesz számodra az ideális. Ha gyakran hordasz elegáns ruházatot és szereted az ingeket, a legjobb lesz az olyan férfi pulóver, ami kerek dekololtással rendelkezik. Szereted az egyszerű és klasszikus dolgokat? A kerek dekoltázsú pulóver épp ideális lesz számodra. Mind a két opció nagyon jól néz ki a casual stilizációval, farmerekkel. Érdemes ezt választani az irodába vagy az egyetemre.

Azonban ezek nem az egyetlen lehetőségek: a férfi pulóverek kaphatóak golffal vagy fantázia gallérral. Ez a plusz kiegészítő adja az egész stilizációt, biztosítva számodra a meleget. Ezekben a pulóverekben kényelmesen fogod magad érezni és kellemesen meleg lesz, az előnye pedig az, hogy könnyedén hozzáillesztheted a nadrágokhoz és kiegészítőkhöz.

Férfi pulóverek fajtái: kigombolható

A másik pulóver típus, amelyik kigombolható fajtájú. Nagyon sok opció van: cipzáros, begombolható, vagy masszív csapokkal rendelkező. Ezek a vastag modellek ideálisan illeszkednek a pólókhoz, vagy longsleeveekhez, kiválóan alkalmazkodnak a télikabáthoz és a magasabb szárú, nehezebb cipőkhöz: https://ozonee.hu/hun_m_Ferfi_Puloverek_Kardiganok-3933.html.

A kardigánok megfelelőek a casual, de az elegáns stilizációkhoz is. Elegendő csak kicserélni a pólót egy ingre, és az egész összeállítás máris elegánsabb lesz. A hivatalos stilizációkban érdemes kiválasztani a vékonyabbat, puhább kardigánt - ez jobb megoldás lesz, mint a vastagabb modell, amelyek masszívabb gombokkal és csapokkal rendelkeznek.

Férfi pulóverek fajtája: a könnyebb változat

Akadnak olyan pulóvertípusok, amelyek különbözik a többitől. Ezek a rövid ujjú pulóverek mellény formában. Az első fajtát érdemes nyáron használni, ne a hűvösebb napokra. Sokkal hivatalosabbak, mint a klasszikus ing, ami rövid ujjú, több meleget biztosít, de jól elvezeti a nedvességet. Mindenképpen érdemes tartani ilyen modellt a szekrényedben: nem egyszer szükséged lesz rá.

Ami a mellényeket illeti, ez már hivatalosabb verzió. Ezek rendkívül vékony pulóverek, ami nagyon jól mutat egy hosszú ujjú inggel. Jól fogsz benne mutatni egy egyetemi előadáson vagy munkahelyeden.

Férfi pulóverek fajtái: anyag

Rendkívül fontos az anyag, amiből a pulóver készült. Ha fontos számodra, hogy a pulóver melegítsen a hűvösebb napokon. Válaszd az olyan modelleket, amelyek természetes anyagokból készültek: a legjobb a pamut, viszkóz vagy fonal, akár keverve. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami kiválóan be fog válni a férfi pulóverek esetében.

Ne félj attól, ha keverni kell a poliésztert vagy akrilt: ennek köszönhetően a pulóver tartósabb lesz és tovább tudod viselni. A mesterségesen hozzáadott fonalaknak köszönhetően a te kedvenc modelled több szezonon keresztül is szolgálatot tesz és be fog válni a különböző alkalmak során.

Ismerd meg az Ozonee boltjában a meleg pulóvereket és válaszd azt a modellt, amiben a legjobban fogod magad érezni! A mi boltunkban találsz divatos pulóvereket a legjobb árakon!