Ezt látnod kell, öltözködés

#Ezt látnod kell #öltözködés

10 db cikk a témában

Trekking télen – hogyan öltözzek? Útmutató
#trekking
2023.11.21.

Trekking télen – hogyan öltözzek? Útmutató

Festői kilátás, friss levegő, kikapcsolódás távol a városi nyüzsgéstől és a mindennapi gondoktól – a hegyi trekking mindig jó ötlet, de a csúcsok meghódítása télen komoly kihívás. Hogyan készüljünk rá? Mit érdemes tudni a téli túrázásról? (x)

Egy kis esküvői etikett – ezúttal a vendégeknek
#esküvő
2023.08.07.

Egy kis esküvői etikett – ezúttal a vendégeknek

A tavasz és főleg a nyár nemcsak a strandolás és pihenés, hanem az esküvők időszaka is. Az esküvőn nemcsak a fiatal párnak, de a vendégseregnek is illik néhány íratlan szabályt betartania - állítják az esküvőszervezők. Nézzük, hogy mit illik tudni vendégként egy esküvőn.

Így hordd a melltartót lenge topokhoz - 12 tuti tipp!
#melltartó
2023.07.07.

Így hordd a melltartót lenge topokhoz - 12 tuti tipp!

A nyári napokon előszeretettel választod a lehető legszellősebb felsőket? Bizonyára volt már egy-két különleges darab, amelyikhez nehéz volt a megfelelő melltartót kiválasztani. Íme, 12 szuper módszer a lengébb felsőkhöz!

Hogyan válasszuk ki a legjobb férfi melegítőfelsőt az edzőteremben való stílusos megjelenésért?
#felső
2022.11.02.

Hogyan válasszuk ki a legjobb férfi melegítőfelsőt az edzőteremben való stílusos megjelenésért?

Valószínűleg mindenki tisztában van az edzéshez megfelelő öltözet kiválasztásának fontosságával. Az igényes atléták vagy hobbisportolók számára azonban az is fontos szempont, hogy megjelenésük az edzőteremben is stílusos legyen. Ennek kapcsán pedig a hűvösebb időre való tekintettel is érdemes okosan megválasztanunk ruházatunkat. A legnagyobb különbséget ilyenkor a pólóra felvett melegítőfelső jelenti. Nézzük meg tehát, mikre érdemes odafigyelnünk a számunkra megfelelő modell kiválasztásához, hogy edzés közben is jól nézzük ki. (x)

Guess – fedezd fel a nyár legújabb trendjeit
#trend
2022.09.13.

Guess – fedezd fel a nyár legújabb trendjeit

Az aktuális divatirányzatok jegyei adottak, tehát felfedezésre várnak. Igen ám, de egyúttal alakíthatóak is, sőt vadonatúj társítások is kitalálhatóak egyéniségre hangolva. Úgyhogy a trendet semmiképpen sem célszerű sorvezetőként kezelni, amitől esélytelen eltérni. Sokkal inkább az a megfogalmazás, hogy egy olyan keret, amin belül bármilyen kép létrejöhet. (x)

Férfi pulóver: Milyet válassz?
#pulóver
2022.03.29.

Férfi pulóver: Milyet válassz?

Minden férfi szekrényében megtalálható kell, hogy legyen egy kényelmes és meleg pulóver. Az Ozonee boltjában sok modellt, szabást és színt találsz, amit most bemutatunk számodra. Könnyedén megtalálod magadnak azt, ami illeszkedik a te ízlésedhez és szükségletedhez. Tudj meg többet a férfi pulóverekről! (x)

#hátizsák
2021.08.24.

A legjobb, legstílusosabb hátizsákok tizenévesek számára

A hátizsák a lehető legjobb táska, mind a maximális mennyiségű dolog elhelyezése, mind a hordozása szempontjából. Nyilvánvaló, hogy a tizenévesek batyujára nézve, mindez érvényesíthető. Akár a suliról beszélünk, akár utazásról vagy egy szimpla szabadtéri rendezvényről, rengeteg klassz hátizsák található, amelyek megfelelnek a tinédzserek igényeinek. Mivel különösen ez a korosztály szeretne menőnek látszani és lépést tartani a trendekkel, fontos, hogy ne a stílust kelljen feláldozniuk a funkciókért, vagyis a kiválasztott darab bírjon el mindent, amit szükséges, ne terhelje túlságosan a hátat és a vállakat, függetlenül attól, hogy mennyi ideig hordja a nebuló, és mindemellett persze nézzen ki fantasztikusan jól. Nézzük, manapság mik a legnépszerűbb hátizsáktrendek, hogy ezek a kis ifjoncok magukkal vihessék életük minden kalandját. (x)

#divat
2015.08.28.

Szuper videó! 100 évnyi divat mindössze 2 percbe sűrítve

Már az is elég, ha visszagondolsz a néhány évvel ezelőtti ruháidra, amik akkor igenis menőnek számítottak, ma viszont már fel nem vennéd őket. Nos, képzelheted, milyen más volt a divat röpke 100 évvel ezelőtt. Íme, egy videó, amelyben végigkövetheted a hihetetlen változást!

#DIY
2015.07.21.

Régiből újat: 4 perces trükk egy trendi felsőhöz

Biztos vagyok benne, hogy lapul a szekrényedben néhány hagyományos fazonú póló, amit már rég meguntál. Most mutatunk egy egyszerű ötletet ahhoz, hogy mit is kezdhetsz ezekkel a darabokkal. Csupán néhány perc kell az elkészítéshez, és máris kész a varrás nélküli, lenge top, ami kiváló viselet a hőségben a strandon, fesztiválokon vagy akár edzés közben.

#hasonmás
2015.04.25.

Hasonmások márpedig léteznek!

Biztosan te is elgondolkoztál már azon, hogy vajon van-e a világon valahol egy hasonló - vagy mondjuk pont ugyanolyan - kinézetű ember, mint te. Nagyon érdekes, de azt mondják, mindenkinek megvan a szinte tökéletes "másolata".