fehérnemű
#Ezt látnod kell

A női fehérneműk ősszel és télen is hódítanak

2022.09.20.
2 perces olvasási idő

Hogy mit diktál a 2022-es fehérneműk trendje? Merészséget, kifinomultsággal vegyítve. De természetesen a hagyományosabb modellek is felfedezhetőek, viszont kétségtelen tény, hogy egy cseppnyi vagánysággal egészen új univerzuma ismerhető meg a testet és szemeket kényeztető modelleknek. (x)

Női fehérneműA falatnyi még mindig divat?

Igen, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tanga népszerűsége. Nők milliói voksolnak rá, nem véletlenül. Mivel a hátsó része gyakorlatilag észrevétlen, így a még igazán feszülős, testhez simulós ruhákhoz is nagyszerűen passzol. Ami a színeket illeti, nos, elnézve a palettát, egyértelműen kiderül, hogy az idei esztendő egyik irányelve a minél színesebb megjelenés. Úgyhogy a tűzpiros, ami egyúttal a szenvedély jelképe is, épp úgy helyet kap a felhozatalban, mint az eget idéző kék vagy éppen a tisztaság örök szimbóluma, a fehér. És ha már a múlhatatlan klasszikusoknál tartunk, akkor a feketét sem hagyhatjuk ki a felsorolásból.

Mint a legtöbb fehérnemű esetén, így az alsónemű színét minden helyzetben célszerű a nadrághoz, szoknyához igazítani. Bár az is igaz, hogyha akad egy szemrevaló darab a tarsolyban, akkor akár még hozzá is idomíthatóak az egyéb részletek. Ez már tényleg egyénfüggő.

A pamuttípusok a legkeresettebbek és a szó nem pejoratív értelmében a leginkább hétköznapi választások. Viszont a szatén vagy csipke alternatívák egészen más hangulatot sugároznak. Csábítanak, szavak nélkül is. Úgyhogy akik egy valóban hódító szettre vágynak jó helyen járnak a kényeztető kelmék világában. És ha már szett: ha az alsónemű stimmel, akkor érdemes élni a lehetőséggel, hogy egy tényleg hozzá maradéktalanul illeszkedő melltartó közbenjárásával kerüljön végül az „i” tetejére pont.

Telt idomok, csak könnyedén!

A push-up melltartó a nők többségének egyet jelent a megváltással. A segítségével olyan telt, formált idomok érhetőek el, ami tényleg meseszerű. Ráadásul a habszivaccsal merevített vagy szilikonbetéttel rendelkező modellek nagyon természetes hatást biztosítanak. Ugyanakkor általuk a tónusosság, a definiálható különbség borítékolható. Ha pedig történetesen valamiért nincsen szükség a rásegítésre, akkor a betét pár másodperc alatt kivehető.

Van, akinek a merevítő nélküli melltartók jönnek be, megint mások a sportmelltartók közül válogatnak szívesen. A lényeg, hogy a melltartóméret, mégpedig a testre szabott paraméterek prioritást élveznek, mondhatjuk úgy is, hogy ez az egyik kulcsa a vásárlás sikerének.

Az árnyalatok tekintetében itt is a sokszínűségé a főszerep. De a tradicionális nagyágyúkat sem célszerű figyelmen és számításon kívül hagyni. A fekete, fehér, mint megunhatatlan duó, tényleg letaszíthatatlan a színtrónról. De a merészebb színek is figyelmet kérnek maguknak. Az ősz vonzza a bordó, a barna, a sárga különböző árnyalatait, míg a tél a sötétebb variációkat hívja életre. Bár hozzátartozik az igazsághoz, hogy sokan éppen a legnagyobb zimankóban döntenek úgy, hogy a kinti sötétséget ellensúlyozzák egy világos modellel. Tulajdonképpen bármelyik tökéletes elhatározás, a fő, hogy szívből jöjjön a döntés. A többi meg úgyis nyomban érzékelhető, s ha úgy hozza az élet, akkor látható – mások számára is.

Kapcsolódó címkék

divat