bikini
#Ezt látnod kell

Minden napra új bikini? Megmutatjuk, hogyan!

2023.04.25.
2 perces olvasási idő

Közeledik a strandszezon! Elnézve az utóbbi évek alakulását, könnyen lehet, hogy pillanatok alatt betoppan a nyár. Vagyis nem érdemes tovább várni a fürdőruha beszerzésével, mert hamarosan üdítő ötletté válhat a hűsítő csobbanás, vagy éppen a napon sütkérezés. Márpedig ezek közül egyik sem képzelhető el igazán szexi bikini nélkül. De vajon hogyan alakul a 2023-as trend? Mutatjuk! (x)

bikiniÉljenek a színek!

2022-ben már arattak a színek, a tavalyi évben ugyanis a sokszínűség volt a divat egyik alappillére. S ez természetesen a fürdőruhák világára is érvényes. Aztán nem egészen váratlanul az idei esztendőben is ez maradt az irány. Színek mindenhol, minden mennyiségben! Természetesen azoknak sem érdemes búsulniuk, akik egyébként szeretik a fekete-fehér eleganciáját, mert egyrészt ennek a vonzereje örök és megtörhetetlen, másrészt egy-két jó ötlettel pillanatok alatt feldobható egy átlagosnak mondható szett.

Alulra és felülre is más árnyalat kerüljön?

Meglepően hangzik? Meglehet! De az biztos, hogy a végeredmény nem mindennapi. Ha a bikini alsó és a bikini felső része egy stílust képvisel, ellenben különböző színekben pompáznak, akkor a szemeket gyönyörködtető, meg persze bókokat generáló fellépés borítékolható. Akik nagyon merészek, és szeretik az extravaganciát, simán bevállalhatnak kontrasztos színtársításokat, sőt élénk árnyalatokat is, amik kétségtelenül vonzzák a tekinteteket. De akik szívesebben maradnának a visszafogottabb megoldások mellett, ezt is megtehetik. A lényeg, hogy ezzel az egyszerűen nagyszerű módszerrel konkrétan szín csempészhető a megjelenésbe, amihez a vonzó kisugárzás is hozzá tartozik.

A nyakba kötős még mindig trendi?fürdőruha

De még mennyire! A nyakban megkötős fürdőruha szintén pazar választás. Igaz, hogy eleinte bonyolultnak tűnhet felvenni, de igazság szerint csak meg kell szokni, utána pedig magától értetődővé válik az egész. Hogy miért érdemes legalább kipróbálni? Azért, mert sugárzik belőle, hogy eltér mindentől, ami megszokott vagy unalmas, és azért, mert a maguk teljességében engedi láttatni a vállakat, a hátat. Barnulás szempontjából is ideális választás, hasra fordulva például könnyedén felszabadítható a hát jelentős része a pántok takarásából.

Melyik fürdőruhaszabás a 2023-as nagymenő?

Bikini, tankini, vagy éppen hagyományos, egyrészes fürdőruha? A kérdés jogos, a jó hír pedig az, hogy a sokszínűség jegyében mindegyik szabásvariáció helyet kap a 2023-as palettában. Úgyhogy nem túlzás azt állítani, hogy bárki rátalálhat arra az alternatívára, ami az egyéni igényeinek maradéktalanul megfelel.

strandAkik szívesebben úsznak, és nem szeretnének azon aggódni, hogy mikor veszítik el a bikinijük valamelyik részét, a legjobb döntés az egyrészes verzió, ami ráadásul kisebb ellenállást képez a vízben, ezáltal tempósabbá válhat a tempózás. Viszont akik elsősorban strandolásra, napozásra, és legfeljebb némi vízi csatára vágynak, nekik egyértelműen a bikini az optimális választás, amiben és aminek hála kiteljesedhetnek. A színes darabokon kívül a mintás típusok is aratnak: sikert, elismerést, meg persze bókokat. Idén a vagányság határozottan menő, úgyhogy az extravagancia nem, hogy nem hátrány, hanem előny!