alvás
#Ezt látnod kell

A jó alvás aranyszabályai – az öltözködés tükrében

2023.10.18.
2 perces olvasási idő

Alvás és öltözködés? Most akkor hogy is van ez? A felvetés jogos, de mindjárt kifejtjük részletesebben, mire is gondolunk. Mert ez a két terület szorosabban kapcsolódik egymáshoz annál, mint ahogy arra sokan gondolnak. (x)

Nem mindegy, miben alszol az éjjel?

Nem igazán! Sokan a meztelenségre voksolnak, természetesen ez az út is járható. De ahogy azt fentebb megemlítettük, mi próbálunk inkább az öltözködésre koncentrálni. Márpedig, ha az alvás és a ruhadarabok kapcsolata a téma, akkor egyértelműen felbukkan a https://answear.hu/k/noi/ruhazat/fehernemuk/pizsamak kínálata. Pizsamák, amik nemes egyszerűséggel arra hivatottak, hogy alvótársként funkcionáljanak.

Zárójelben jegyezzük meg azt a cseppet sem elhanyagolható tényt, hogy ezek a modellek mindennek tetejében még jól is néznek ki. Hiszen ki az, aki azt mondta, hogy az éjszaka sötétjében nem nyerhet teret a stílusosság? Persze, hogy uralkodhat a trendiség. Ha meg még ettől pluszban jól is érzed magad, akkor kár lenne nem élni az előnyeivel.

Visszatérve a pizsamák világához, a választék hatalmas, attól tehát nem kell tartani, hogy pont a lényeg, a befutó modell tűnik el a lehetőségek útvesztőjében. De azért megéri kicsit körüljárni azt a témát, hogy neked személy szerint mit is jelent a tökéletes választás?

Milyen paraméterekkel írható körül a tökéletesség?

nő pizsamában ülAz egyik legbeszédesebb adat a pizsamával kapcsolatban az alapanyag. A pamut nem ok nélkül az egyik legnépszerűbb textília, amiből pizsamák is készülnek. A légáteresztő képessége kiemelkedően jó, ezáltal még a legizzasztóbb éjszakákat is kellemessé varázsolhatja. Márpedig a verejtékezés hozzá tartozik a mindennapokhoz, éjjel pedig ennek az intenzitása tovább fokozódhat. Nem mindegy tehát, hogy a test milyen anyaggal érintkezik. Olyannal, ami képes elvezetni a felesleges nedvességet és hőt, vagy olyannal, ami magába szívja az izzadságot, és amitől a pizsama hordása egyenlővé válik a szauna kicsit sem kellemes érzetével. Valószínűleg nem kell mondanunk, hogy előbbi preferálása a jó ötlet. S ebben a pamut az élen teljesít.

A selyem más lapra tartozik, ez bizony már inkább a csábítóbb modellek alapanyaga, ami simogató, hűsítő kellemével nem mindennapi kényeztetést jelenthet.

Mi a helyzet a srácokkal?

Olyan, mintha minden fiú megelégedne az alsónadrágban alvással, esetleg az ádámkosztüm viselésével. Meglehet ezek a variációk nagyfokú kényelmet biztosítanak, de összességében mégsem elvetendő ötlet egy stílusos pizsamát is kipróbálni, ki tudja! Még a végén kiderülhet, hogy ez nem is rossz elképzelés!

A https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat/fehernemuk/pizsamak oldalon felfedezhető modellek kivétel nélkül stílusosak, férfiasan karakteres jegyeket testesítenek meg, ugyanakkor olyannyira lezser, laza viseletet biztosítanak, hogy abszolút nem akadályozó, feszítő, szorító a jelenlétük. Mindeközben az izzadságos éjszakák kezelésében is verhetetlenek, ráadásul, mi tagadás, jól néznek ki. Szóval ha eddig pont az éjszakai alvás területe maradt ki a stílusosság megéléséből, akkor itt az idő egy kicsit változtatni!