Betegségek, bőrpír

#Betegségek #bőrpír

53 db cikk a témában

#árvíz
2010.06.06.

Veszélyes, ezért tilos a fürdés a megáradt vizekben

Bármennyire is hívogató a víz, ne fürödj a kiöntött folyókban, mert veszélyes lehet - hívja fel a figyelmet az ÁNTSZ. A szakemberek úgy tapasztalták, a jó idő miatt sokan becsülik alá a valós veszélyt.

#internet-függők
2010.05.30.

Az internetfüggők körében gyakoribb a depresszió

A Leeds-i Egyetem kutatói állításuk szerint egyértelmű bizonyítékot találtak arra vonatkozóan, hogy egyre több az olyan számítógép-használó, akik körében kényszeres jelleget öltött az internetezés: az átlagos függő a való életben minimalizálja a társas érintkezések számát, és sokkal inkább a virtuális térben – chatszobákban és online-közösségekben – éli életét. A brit kutatók hangsúlyozzák, hogy a világhálón való szörfölés teljes függőséghez is vezethet, s ez a mentális egészségi állapotot is negatívan befolyásolja.

#bőrbetegség
2010.03.28.

Kiütést kaphatsz a bútoroktól

Talán az újonnan érkezett szófád lehet az utolsó dolog, amire gondolsz, mikor a lábadon keletkezett kiütések okozóját keresed, pedig lehetséges hogy éppen ő a bűnös!

#cipő
2010.01.19.

Amikor a kedvenc cipőd válik az ellenségeddé – 1. rész

A kamaszok lába folyamatos növekedésben és fejlődésben van, ami azt jelenti, hogy egy rosszul megválasztott cipő akadályozhatja lábaik egészséges fejlődését, és ez akár élethossziglan tartó lábfej-, térd és hátfájáshoz vezethet.

#mobiltelefon
2009.11.12.

A mobilok több embert ölnek meg, mint a cigi?!

A mobilok sokkal több embert képesek megölni, mint a cigaretta! A tanulmány, amelyet Prof. Dr. Vini Khurana dolgozott ki, egyike a legmegdöbbentőbb 21. századi feltételezéseknek.

#szagtalanító
2009.11.03.

Mérgező illatok

Az utóbbi időben új termékek jelentek meg a boltokban: szagtalanítók, illatgyertyák, illatosítók, füstölők, amelyek a lakásunk frissességét és a kellemes illatkörnyezetért felelősek rendeltetésük szerint, valójában ezek csak „elfedik” a kellemetlen szagokat.

#allergia
2009.08.01.

Történelmi allergiások

Az allergiát napjaink betegségének tartják, holott e kór az érintettek életét már az ókorban is pokollá tette.