Testi problémák, higiénia

#Testi problémák #higiénia

181 db cikk a témában

#fogszabályzás
2016.05.20.

Fogszabályozás láthatatlanul

A fogak szabályozásának nem csak esztétikai, de egészségügyi okai is lehetnek, gyerekeknél éppúgy, mint felnőtteknél. Dr. Ameri Sahar, fogszabályozó specialista arról beszélt, hogy a modern fogszabályzóknak már nem kell feltétlenül látszani, az eredmények viszont ebben az esetben is jelentősek.

#fog
2016.01.24.

Hogyan szabadulj meg a fogszabályzódtól?

Ha már van fogszabályzód, minden bizonnyal te is szeretnéd megismerni azokat a tippeket, melyek segítségével hamarabb megszabadulhatsz tőle. A szépséghez türelem kell, és sajnos nincs azonnali megoldás a problémára. Ám ne csüggedj, hiszen itt van néhány tipp, ami segíthet felgyorsítani a folyamatot.

#száj
2016.01.20.

Rossz szájszaggal küzdesz? Mandulakő is okozhatja!

Kövek több ponton is kialakulhatnak a szervezetben. A vese- és epekő mellett a mandulákban is létrejöhetnek kemény, olykor fájdalmas képződmények. Jelenlétükre a kellemetlen lehelet is felhívhatja a figyelmet.

#fog
2015.11.04.

4 tény a fogszabályozásról

Mikortól és meddig érdemes szabályoztatni a fogakat? Miért van különös jelentősége a szájhigiéniának a fogszabályzás során? Ezekre a kérdésekre válaszolt dr. Ameri Sahar fogszakorvos, esztétikai fogászati specialista.

#bőr
2015.10.20.

Tanácsok a feszes bőrért

Előfordulhat, hogy fogyókúrával már elérted az álomtestsúlyodat, de még mindig nem vagy elégedett a tükörképeddel - méghozzá a fogyás után visszamaradt, megereszkedett bőr miatt. Elsőre talán bonyolultnak tűnik ismét feszessé tenni a bőrödet, de ha megfogadod az alábbi tanácsokat, és kicsit odafigyelsz a testedre, a bőröd rugalmasságának visszanyerése egyszerűbb lesz, mint gondolnád.

#haj
2015.10.04.

Házi receptek hajnövesztéshez

Egészséges és fényesen csillogó hajat szeretnél, de nem tudod, hogyan érhetnéd el? Tudtad, hogy bizonyos anyagok használata gyorsítja a hajnövekedést? Most megtudhatod, melyek ezek!

#fogkefe
2015.09.08.

A csúf igazság a fogkefédről

Tudtad, hogy a fogkeféd tele van baktériumokkal? Kutatások bizonyítják, hogy akár 100 millió is megélhet belőlük a fedetlen sörték között, köztük az E.coli-baktérium, mely hasmenést, valamint a sztafilokokkusz baktérium, mely bőrfertőzést okoz.

#szőr
2015.09.05.

Hideg vagy meleg legyen a gyanta? A szakértő válaszol

"Melyik szőrtelenítési módszer biztonságosabb? A hideg gyantacsíkok vagy a rendes gyanta?(Nem a nemi szerv szőrtelenítésére értem.)" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#nemi betegségek
2015.08.10.

Tények és tévhitek a fertőző nemi betegségekről

A nemi úton terjedő betegségekről olyan sok téves információ kering a fiatalok körében, hogy nem is csoda a megbetegedések egyre növekvő száma. A fertőzésekkel – a herpesszel, a chlamydiával, a HIV-vel - szemben való védekezés legbiztosabb módja egyértelműen az önmegtartóztatás. Ha azonban mégis a szex mellett voksolsz, feltétlenül tudnod kell mi igaz, s mi nem a fertőző nemi betegségek háza táján.

#smink
2015.08.01.

Sminktetoválás nyáron?

Itt a nyár, a strandolás és a nyaralás ideje. Az UV sugárzás és a sós, klóros víz okozta kiszáradás azonban a sminktetoválás legnagyobb ellenségei. Az alábbi néhány praktikus tanáccsal könnyen meg lehet óvni a sminktetoválást, mely így hosszú évekig szép marad.

#haj
2015.07.29.

Mit mesél a hajad az egészségedről? 1. rész

Az ápolatlan, ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet, csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!

#bőrápolás
2015.06.14.

Fiúknak a bőrápolásról

Oszlassunk el minden kételyt: az a fiú, aki ápolt és illatos, az nem ufo vagy valami droid...hanem igenis egy igényes ember. Aki ebben még kételkedne, biztosan nem érezte még saját bőrén a különbséget a hanyag külső és a korrekt megjelenés között.

#töredezett köröm
2015.06.05.

Mitől lesz töredezett a körmöm?

A töredezett körmök tipikus eredményei a túl sok vízzel való kapcsolatnak - gondolj csak az órákig tartó fürdőzésre, a mosogatásra. A körömlakklemosó is szárítja a körmöket, emellett töredezettek is lehetnek tőle. De fontos tudni, hogy a töredezett körmök nem vitamin- vagy ásványi anyag hiányának jelei.