#Táplálkozás #diéta

114 db cikk a témában

#étel
2011.06.17.

Mi és mennyi kerüljön a tányérra?

Egy új amerikai diétás irányzat felváltotta az előző, 19 évig tomboló fogyókúrás elképzelést, amely az élelmiszer-piramisról szólt. A napi élelmiszer-beviteled felét zöldség és gyümölcs képezze, valamilyen tejtermékkel megspékelve!

#fogyókúra
2011.05.08.

Csalóka ételek a fogyókúrád ellen

Fogyni akarsz vagy csak megtartani a súlyodat? Mi hizlal és mi nem? Voltál már úgy, hogy egy ételre vagy egy italra azt hitted, hogy nem hizlal és egészséges, utólag meg kiderült, hogy ez nem igaz?

#kate middleton
2011.04.29.

Kate Middleton diétájának titkai

A körülbelül 177 centijével, és az ehhez párosuló 55 kilójával Kate Middleton vékony és atletikus alkatnak számít, így gyakran kerül egyenes összehasonlításba Diana hercegnővel is.

#fogyókúra
2011.04.28.

Tippek a hatékony súlycsökkentéshez

„Kedves Szakértő! 15 éves vagyok. Eldöntöttem, hogy leadok néhány kilót, és felturbózom a testem május végére. Nemrég kezdtem el futni, kezdve másfél kilométerrel és remélem, hogy hamarosan fel tudom ezt húzni 4 kilométerre, melyet heti 4-5 alkalommal futnék le.”

#böjt
2011.04.03.

Mi is az a böjtölés?

A legtöbb vallás alkalmaz böjtölési időszakokat, mint a hit, vagy a bűntudat demonstrálásának eszközeként, és a szellemi gondolkodás lehetőségéért. A böjt ugyanakkor történelmi szempontból kifejezhet politikai nézeteket és egyfajta tiltakozást is.

#bűnös étel
2011.03.16.

Bűnös ételek, amelyek segítenek a fogyásban

A bűnös ételek minden esetben gyanúsak, különösen, ha éppen súlyt próbálunk veszteni. Ám mindegyik étel, amelyet rosszként harangoznak be, ha belegondolunk, nem is olyan szörnyűek. Nézzük meg, hogy melyek azok, amelyek ténylegesen segíthetnek neked a súlyvesztésben.

#nő
2010.08.18.

Zsíros ételek és a krónikus stressz

Sok ember azt mondja, hogy többet eszik, amikor stressz alatt van. Mások kevesebbet esznek. De azokra az emberekre ez még inkább igaz, akik krónikus stressz alatt vannak. Zsíros ételeket esznek és a táplálkozásuk gyakran mértéktelen - derül ki egy friss kutatásból.

#vegetáriánus
2010.08.05.

Vitaminpótlás vegetáriánusoknak

Sokan azt gondolják, azzal, hogy lemondanak a húsevésről, mindent megtettek az egészséges táplálkozás érdekében, holott ez a táplálkozási forma is rejthet magában veszélyeket, ha nem vagyunk elég tájékozottak.

#diéta
2010.07.27.

Hibák diéta alatt

Bár azt hisszük, hogy jó úton járunk, hogy belefogyjunk a kedvenc farmerünkbe, mégis, ha a kemény erőfeszítések közepette becsúszik egy-egy ilyen diétabaki, az könnyen dugába döntheti elképzeléseinket.

#diéta
2010.07.07.

Csökkentett zsírtartalmú ételek diétában - Ne higgyünk a reklámoknak!

"Egészséges, nem hizlal, mert alacsony zsírtartalmú" - halljuk, látjuk, olvassuk a hirdetésekben. Ha egy kicsit utánanézünk, milyen más tápanyagok találhatók meg a termékben, könnyen rájöhetünk, hogy a figyelmünkbe ajánlott élelmiszer ettől még korántsem biztos, hogy megfelel egy szigorú, diétás étrend követelményeinek.