nyár
#Szülőknek

Nyári programok tiniknek: 6. hét

2015.08.18.
1 perces olvasási idő

Hogyan kell bánni a pénzzel? Hogyan készül a legjobb gofri? Ne teljen értelmetlenül a nyár!

Csinálja meg: készítse el a legjobb fagyis gofri szendvicset

Ezek nagyon egyedi dolgok, ugyanis mindenkinek az íz világára van bízva. Próbálja ki, és készítsen minél több fajta fagyis gofri szendvicset. Majd segítsen kiválasztani a legfinomabbat.

Elkészítése:

Szükség van két gofrira.Locsolja le mogyoróvajjal az egyik oldalát. Tegyen egy nagy gombóc fagylaltot rá, majd öntse le egy kanál csokoládészósszal.Végül helyezze rá a másik gofrit.

Tanulja meg hogyan: hogyan bánjon a pénzzel

Ha még a gyerekének nincs bankszámlája, akkor eljött az ideje, hogy nyissanak neki egyet, és megmutassa, hogy hogyan bánjon vele. Tisztázza a szabályokat, de engedélyezzen egy bizonyos összegig a vásárlást és a befizetést, hogy megtanulhassa megtartani az egyensúlyt.

Menjen ki a szabadba: pecázzon!

Ez egy olyan élmény, amelyet minden tizenévesnek legalább egyszer át kell élnie. Ha Ön még nem pecázott, akkor érdemes megkérni valakit, hogy segítsen megszervezni a kirándulást. Még ha a gyereke nem is fog halat, akkor is számos izgalmas történettel fog hazatérni.

Csinálja meg (DIY): természetes dezodor

Csupán néhány alapanyag szükséges hozzá, ráadásul garantáltan mentes mindenféle felesleges, esetleg káros adalékanyagtól. Itt van a nyár, a meleg idő, amikor igazán szükség van egy jó izzadás gátlóra.