Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#spenót
2016.09.09.

Spenótos lepény vashiányosoknak

Kihívást keresel? Érdekes receptet és izgalmas ízeket? Íme! Ajánljuk Neked a könnyen elkészíthető, spenótos lepényt, melyet vashiányosok is bátan fogyaszthatnak.

#sajt
2016.08.18.

Sajtos brokkoli csontritkulásosoknak

Ha fogyni akarsz, akkor készíts sajtos brokkolit! Egyszerű elkészíteni, kímélő és finom. Vegetáriánusok, csontritkulásosok, cukorbetegek, crohnosok, keringési- és májproblémákkal küzdők egyaránt fogyaszthatják.

#töltött
2016.08.18.

Töltött pisztráng laktózérzékenyeknek

Töltött pisztráng zöldségkörettel, tökéletes és frissítő nyári étel, nem igaz? Készítsd el alábbi receptünk alapján az ételt és kínáld vele laktózérzékeny, lisztérzékeny, cukorbeteg, csontritkulásos, hasnyálmirigy vagy keringési problémával küzdő vendégeidet!

#sonka
2016.08.12.

Sonkás kocka

Ez egy könnyen és gyorsan elkészíthető egytálétel receptje. Sonkás kockából könnyen nagy mennyiséget készíthetsz, ha jön a család, téged meg szorít az idő. Lisztérzékeny rokonaid is bátran kínáld.

#máj
2016.08.10.

Resztelt máj csirkemellel

Ha szereted a májat, akkor tetszeni fog az alábbi recept. A májas csirkemellet igazán könnyű elkészíteni és nem terheli a gyomrot. Ajánljuk lisztérzékeny, laktózérzékeny és vashiányos olvasóink figyelmébe.

#vadas
2016.08.10.

Vadas házinyúl

Ritkán eszel nyulat vagy marhát, ezért nem tudod mit kezdj vele, ha mégis a konyhapultra kerül? Itt a segítség, készítsd el vadas mártásban, fogyaszd krokettel, tésztával vagy zsemlegombóccal. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#zöld
2016.08.07.

Zöld paradicsom csatni

Szeretnél valami különleges mártogatóst a húsételeid mellé? Próbáld ki a zöld paradicsom csatnit! Az alábbi recept alapján elkészült csatnit lisztérzékenyek és csontritkulásban szenvedők is fogyaszthatnak.

#jércesaláta
2016.07.13.

Jércesaláta

A mostani receptünk a vitaminokban és egészségben gazdag tápanyagokkal teli. Mindenki fogyassza bátran, aki szereti a különleges és egészséges ételeket!

#répa
2016.05.08.

Répafőzelék gyomorfekélyeseknek

A répa rengeteg vitamint tartalmaz, ezért érdemes gyakran beiktatni az étrendbe. Receptünk alapján elkészített répafőzelékkel garantált sikert aratsz! Ajánljuk, hogy allergiások, epebetegek, gyomorfekélyesek, keringési problémások, vashiányosok, crohnosok, vesebetegek, májproblémákkal küzdők is fogyasszák.

#recept
2016.02.13.

Téli rakottas laktózérzékenyeknek is

Már a neve is tányérhoz hívogató: téli rakottas. Pláne, hogy még laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják! Tele van vitaminnal, ami a téli időszakban nagyon fontos, hiszen épp most tombol az influenzajárvány.

#máj
2015.10.29.

Pirított máj vashiányosoknak

Dobd fel az egyszerű pirított májat! Készítsd el zöldséges változatát alábbi receptünk alapján! Kínáld vashiányos vendégeid, mind a 10 ujjukat megnyalják majd.

#cukkíni
2015.09.05.

Sült cukkinis spagetti cukorbetegeknek

Spegetti hússal, spagetti öntettel és sajttal... Nem unod? Készítsd el a sült cukkinis spagettit, hogy változatosabb és egészségesebb legyen étrended! Kínáld cukorbeteg barátaidat is.

#só
2015.08.12.

Sós perec lisztérzékenyeknek

Sós perecet árulnak minden büfében, minden vidámparkban és minden strandon. Gyorsan oltja az éhséget, könnyű elkészíteni, sokáig eláll és olcsó nassolnivaló. Kell ennél több indok, hogy otthon is elkészítsd? Ha alábbi receptünk alapján készíted el, akkor lisztérzékenyek is fogyaszthatják a pereced.