Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#töltött szafaládé
2015.01.06.

Töltött szafaládé cukorbetegeknek

Ha kerti partiról, vagy csak egy kellemes haveri összeröffenésről van szó, akkor a szafaládé lehet az egyik tuti tipp, hogy levedd a barátaidat a lábukról. Finom, sokan szeretik és még a cukorbetegek is fogyaszthatják!

#sajtos
2014.08.13.

Sajtos-tejfölös tészta lisztérzékenyeknek

Gyors és egyszerű ételt szeretnél készíteni? Bátran próbáld ki alábbi sajtos-tejfölös tésztához való receptünket! Kínáld vele csontritkulásos, lisztérzékeny és hízni vágyó vendégeidet is!

#főzelék
2014.08.06.

Sárgarépa főzelék cukorbetegeknek

Még mindig nem tudsz fütyülni? Próbálkozz tovább az alábbi főzelékünkkel! Bátran próbálják ki cukorbetegek, epebetegek, keringési problémákkal küzdők és gyomorfekélyesek is!

#barack
2014.07.15.

Barackos-gombás-currys-gyömbéres csirke

Nem gondolnád, hogy összeillik a barack, a gomba és a curry, igaz? Próbáld ki az alábbi receptet és győződj meg magad róla! Lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#só
2014.04.08.

Sós gofri lisztérzékenyeknek

Gofri, na de sósan? Igen! Margarinnal, lekvárral, mézzel és mogyoróvajjal is egyaránt finom. Fogyaszthatják laktóz- és lisztérzékenyek egyaránt!

#túró
2014.04.06.

Túrótorta lisztérzékenyeknek

A túrótorta egyaránt a gyermekek és a felnőttek kedvence. Ha vendéged jön ne rohanj a cukrászdába, hanem készítsd el otthon magad! Ajánljuk lisztérzékenyeknek, hízókúrázóknak, keringési problémákkal küzdőnek, gyomorfekélyeseknek, epebetegeknek, csontritkulásosoknak.

#sonka
2014.04.05.

Sonkával vagy gombával töltött burgonya epebetegeknek

Egy gyors és finom előételt szeretnél készíteni? Akkor az alábbi receptünk pont neked való! Lehetetlen elrontani, tehát biztos társad lesz akkor is, ha vendégeket vársz. Bátran kínáld vele epebeteg, gyomorfekélyes, crohnos és májproblémákkal küzdő barátaidat, rokonaidat is!

#intelligens
2014.03.31.

Intelligens krémes csontritkulásosoknak

Miért is intelligens ez a krémes? Talán már kevés hozzávalóval gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni, esetleg mert csontritkulásosok, lisztérzékenyek, epebetegek, gyomorfekélyesek és hízni vágyók is fogyaszthatják? Készítsd el és döntsd el te magad!

#tojás
2014.03.27.

Tojáskrém lisztérzékenyeknek

Szeretnéd valami finom harapnivalóval megkínálni vendégeidet, de nincs sok időd? Piríts kenyeret és mire kipattan a pirítós, addig a tojáskrém is elkészül. Bátran kínáld lisztérzékeny barátaidat is!

#marcipán
2014.03.26.

Marcipán laktózérzéknyeknek

Díszíteni szeretnéd tortádat, süteményedet? Készíts marcipánt, sokkal személyesebb, mint megvenni! Így fogyaszthatják lisztérzékenyek, laktózérzékenyek, hízni vágyók és tojásra allergiások is.

#túró
2014.03.24.

Túrós pille csontritkulásosoknak

Nagyon gyors, nagyon egyszerű és nagyon finom desszert, melyet csontritkulásosok és lisztérzékenyek is fogyaszthatnak. Ez a túrós pille! Kedveskedj vele vendégeidnek és családodnak!

#kovász
2014.03.23.

Kovászos uborka lisztérzékenyeknek

Ősszel csalamádét készítünk, de milyen savanyúságot készítsünk, ha melegszik az idő? Kovászos uborkát! Ajánljuk lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek, máj-és keringési problémákkal küzdőknek, laktózérzékenyeknek és vesebetegeknek.

#spenót
2014.03.19.

Spenót cukorbetegeknek

Sokan nem kedvelik a spenótot, pedig számunkra elengedhetetlen vitaminokkal van teli. Végső soron Popeye izmai is ettől dagadnak! Fogyasszák cukorbetegek, gyomorfekélyesek és epebetegek egyaránt!