Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#zöldség
2017.08.20.

Zöldséges rizs crohnosoknak

A legjobb köret vitamindús, egészséges és nem mellesleg ízletes. Pont ilyen a zöldséges rizs, melyet ha alábbi receptünk alapján készítesz el, akkor fogyaszthatják crohnosok, vesebetegek, liszt- és laktózérzékenyek is.

#lisztérzékeny
2017.08.19.

Pagi tál lisztérzékenyeknek

Ez egy gyorsan és könnyen, félkésztermékekből elkészíthető étel receptje. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#spenót
2017.08.18.

Spárga spenótmártással vashiányosoknak

Ha diétázol vagy vegetáriánus vagy, akkor számodra remek és finom étel a spárga spenótmártással. Egyszerű elkészíteni és kifejezetten ajánlott vashiányosoknak.

#zöldség
2017.08.18.

Zöldséges hal gyomorfekélyeseknek

Nyáron a legfinomabb és legegészségesebb vacsora a zöldséges hal. Alábbi receptünk alapján könnyen elkészíthető és még gyomorfekélyesek, lisztérzékenyek, laktózérzékenyek, crohnosok, máj- vagy keringési problémákkal küzdők is.

#vegyes
2017.08.17.

Vegyes zöldségleves crohnosoknak

Nincs is egészségesebb és frissítőbb, mint a zöldségleves, főleg a nyári melegben. Alábbi receptünket ajánljuk crohnosoknak, epebetegeknek és májproblémákkal küzdőknek egyaránt.

#töltött
2017.08.16.

Töltött csuka gyomorfekélyeseknek

Hazánk egyik leghíresebb halfajtája a csuka, ami nagyon egészséges és ízletes egyszerre. Készítsd el alábbi receptünk alapján és kínáld vele akár gyomorfekélyes, cukorbeteg, crohnnal vagy keringési problémákkal küzdő vendégeidet!

#alma
2017.08.13.

Almás burgonyasaláta

Zöldség és gyümölcs egy salátában? Nehezedre esik elképzelni? Próbáld ki az alábbi recept alapján az almás burgonyasalátát, amit chronosok is fogyaszthatnak.

#kajszibarack
2017.08.12.

Kajszibarackos joghurtkrém

Nyári estéken jól esik a hűsítő, finom desszert. Ráadásul még cukor sem kell ehhez az édességhez! Laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják.

#márványsajt
2017.08.08.

Márványsajtos salátaöntet

Könnyű vacsorát akarsz, de a salátát túl snassznak találod? Gondoltál már arra, hogy márványsajtos salátaöntetet készíts? Ha nem, akkor itt az idő! Az alábbi öntetet lisztérzékenyek és csontritkulásban szenvedők is fogyaszthatják.

#alma
2017.08.07.

Alma csatni lisztérzékenyeknek

Szószként sült húsok mellé tökéletes a csatni. Kóstoltad már az almás csatnit? Ha nem akkor itt az idő, hogy ne csak megkóstold, hanem házilag el is készítsd. Szép üvegekben, szépen becsomagolva kedveskedhetsz velük lisztérzékeny családtagjaidnak is.

#csirke
2017.07.25.

Diétás csirkevagdalt

Chronnal vagy hasnyálmirigy problémákkal küzdő rokon vagy barát érkezik hozzád látogatóba és nem tudod mit készíts neki ebédre? Hívd segítségül ezt a receptet!

#recept
2016.10.29.

Olaszos rakott burgonya epebetegeknek

Rakott burgonya kicsit másképp. Nem csak ízletes, de könnyen és gyorsan elkészíthető. Lepd meg vele családod, barátaid, s a siker nem marad el! Ajánljuk gyomorfekélyben, chronban, epebetegségben és májproblémákban szenvedőknek is.

#joghurt
2016.09.20.

Joghurtos spenótsaláta vashiányosoknak

Popeye kedvence a spenót, hogy olyan erőtől és egészségtől dagadó legyél, mint ő, készítsd el alábbi receptünk alapján a spenótsalátát. Ajánljuk vashiányosoknak és keringési problémákkal küzdőknek is.