sport
#Mozgás

Berki Krisztián a rendszeres sportolásra buzdít

2012.09.14.
1 perces olvasási idő

Szokatlan szerepben, a Médiaunió Alapítvány új reklámfilmjeiben tette próbára tehetségét nemrég a londoni olimpia lólengés és kardvívás bajnoka! Berki Krisztián és Szilágyi Áron szerepel „A sport mindenkié!” kampány új kisfilmjeiben, amelyben ők is a rendszeres sportolásra buzdítanak.

Londoni olimpiai bajnokokkal forgatta „A sport mindenkié!” kampány új reklámfilmjeit a Médiaunió Alapítvány.

Berki Krisztián a sportolást népszerűsítiAzonnal igent mondott a Médiaunió Alapítvány felkérésére a két olimpiai bajnok, hiszen a gyermekek és felnőttek rendszeres testmozgását mindketten nagyon fontosnak tartják. Igaz, a felvételen kezdetben nagyon izgultak: az első próbák után mindketten megjegyezték, hogy olimpiát nyerni valahogy könnyebb volt, ám végül remekül megoldották a számukra szokatlan feladatot. A kisfilmekből kiderül, mit érez Berki Krisztián, amikor „szurkolók hada várja mindenhol”, illetve hogy Szilágyi Áron szerint miért a vívás az egyik legjobb sportág.

A most elkészült kisfilmek közül az egyik a felsőoktatásban részt vevő diákokhoz szól, másik kettő pedig a szülőkhöz, akiket arra buzdít, hogy lehetőleg gyermekeikkel együtt sportoljanak.

A Médiaunió Alapítvány idei, „A sport mindenkié!” kampányának új kisfilmjei már láthatók a televízióban, de valamennyi tévébejátszás megtekinthető a kampány weboldalán, illetve YouTube-csatornáján is.

Aki pedig máris kedvet kapott a heti 3x1 óra sportoláshoz, szeptember 27-ig továbbra is ingyenes kedvcsináló edzésen vehet részt minden csütörtökön este hattól a Médiaunió Erzsébet téri Sportplaccán. Részletek a kampány honlapján és Facebook-oldalán.

3x1 – és jobban megy!

(www.sportolnijo.hu)