Mozgás, nyári sport

#Mozgás #nyári sport

22 db cikk a témában

Görkorizz biztonságosan - A felszerelés
#görkori
2023.08.13.

Görkorizz biztonságosan - A felszerelés

Legyél a skate parkban, cikázz a járdán vagy játsszatok kori-hokit, a közös mindezekben egyértelműen a görkori. Ez egy remek sport és nagyon sokan használják edzésre is, hogyha az adott sportnak nincs szezonja, például síelők, vagy jégkorongosok. De ha te csak szórakozás szintjén korizol, oda kell figyelni pár apróságra, hogy elkerüld a komolyabb sérüléseket és, hogy még évekig űzhesd ezt a sportot.

Légy magabiztos bikiniben is
#bikini
2023.07.12.

Légy magabiztos bikiniben is

Már a nyaralás gondolatától mosolyra görbül a szád, vagy azon idegeskedsz, hogy meg kellene szabadulni pár kiló feleslegtől? Sokan így nyáron is last minute diétákba kezdenek. Akárhogyan is legyen, az extrém diéták rendkívül rossz ötletnek bizonyulnak, ugyanis nem biztonságosak és a legtöbbször nem is működnek, hiszen senki sem képes hosszú időn keresztül éhesen és fáradtan létezni. A jó hírünk, hogy a bikini-alakhoz erre nincs is szükség. Mi sokkal jobb tippeket adunk neked!

A sportolás egyik veszélye: a kiszáradás
#kiszáradás
2023.06.30.

A sportolás egyik veszélye: a kiszáradás

Te tudtad, hogy a fiatalok szervezete nehezebben alkalmazkodik a forrósághoz, vagy épp a nedves időjáráshoz? A fejlődésben lévő szervezet több hőt termel és kevesebbet izzad. A fiatalok viszont jellemzően nem isznak eleget sportolás közben, így ezek a körülmények együttesen megnövelik a kiszáradás kockázatát.

10 tipp a nyári fitness jegyében
#fitness
2023.06.27.

10 tipp a nyári fitness jegyében

Ahogy az időjárás melegebbre vált, egyre inkább nőhet benned a vágy, hogy elhagyd a tornatermet. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány olyan mozgásformát, valamint étkezési tippet, amely segít kimozdulni az edzőteremből úgy, hogy közben jól is érzed magad.

A nyár 5 legjobb sportja
#nyár
2023.06.06.

A nyár 5 legjobb sportja

A nyári szórakozás nem csak a bulikról, a sütögetésről, és a rövid ruhákról szól. Nyáron lehetőségünk van arra is, hogy a szabadban, friss levegőn sportoljunk, ám a hatalmas forróságban figyelnünk kell a megfelelő hidratációra is.

Hogyan tedd kellemesebbé a nyári sportolást?
#mozgás
2022.08.05.

Hogyan tedd kellemesebbé a nyári sportolást?

A nyári időszakban sokan azzal az indokkal (egyesek szerint kifogással) hagyják ki a sportolást, hogy a nagy meleg ellehetetleníti testmozgásukat. Nem kell lemondani a szabadtéri sportolásról extrém hőség esetén sem, minden csak a megfelelő hűtés kérdése. Egy tanulmány arra a kérdésre kereste a választ, hogyan hűthetjük magunkat a leghatékonyabban.

#sport
2021.07.12.

Sportolj nyáron is!

Július, augusztus hónapokban is sportoljunk, élvezzük a testedzéses szórakozást, akár az úszást kint a természetben vagy a strandon, akár a kirándulást a hegyekben, árnyékos utakon, vagy esténként a táncolást.

#testmozgás
2019.08.30.

Testmozgás: barátokkal jobban esik

Testmozgással számos betegség kialakulásának vehetjük elejét, ám a megelőzés gondolatánál, vagy akár az anyagi ellentételezésnél fontosabb szempont is létezik: a társaság – derült ki abból a német tanulmányból, amely 2500 német állampolgár egészségi állapotát, mindennapi szokásait volt hivatott felderíteni.

#sport
2016.08.05.

A valaha volt 10 legfurább olimpiai sportág

A mai napon kezdetét veszi a XXXI. nyári olimpiai játékok Rio de Janeiroban. Az olimpia lázában égve összegyűjtöttük a 10 legfurább sportágat, amely valaha szerepelt a repertoárban, ám ma már nem találkozhatunk vele. Egyesek meglepődhetnek ezeken a kissé értelmetlennek tűnő tevékenységeken.

#úszás
2016.01.20.

Extrém zsírégető sport: az úszás - Edzésterv tippek

Az úszás az egyik legjobb módszer az anyagcsere fokozására és a kalóriaégetésre. Mivel a legkevesebb megterhelést jelenti az ízületeknek és a csontoknak, ezért sérülések esetén is folytatható. Hatalmas előnye, hogy időjárástól, évszaktól függetlenül végezhető, így csakis a saját kitartásodon múlik, hogy hányszor mész el mozogni.

#lapos has
2015.11.25.

Lapos has 30 nap alatt: második hét

Ha az első hetet sikerült teljesítened, ideje belevágnod a második hét haspróbáiba. Bizonyára érzed a változást, ha nem, akkor se csüggedj, eddz kitartóan! Ne félj, az erőfeszítéseidért hamarosan megkapod a méltó jutalmadat.

#sportolás
2015.08.24.

Sportolj hetente háromszor egy órát!

A Sportolj hetente 3x1 órát! szlogennel a rendszeres testmozgás fontosságára igyekszik felhívni a figyelmet a Médiaunió idei kampánya.

#nyár
2015.05.22.

Tartsd magad fitten!

Egy felmérés kimutatta, hogy azok a fiatalok, akik fitten tartják magukat, magasabb IQ-val rendelkeznek, emellett egészségesebbek és vonzóbbak.

#víz
2015.05.16.

Itt a strandszezon: légy biztonságban a vízben!

Amint az időjárás melegre fordul, mindenki szeretne vízparton, vagy legalábbis víz közelében lenni. Tény és való: a parton, vagy a medence szélén lenni, majd néha-néha megmártózni, tökéletes feltöltődést jelent.