Lélek, internet

#Lélek #internet

137 db cikk a témában

#oscar
2012.02.27.

Elmaradtak a nagy meglepetések az Oscar-díjátadón

Nem történtek nagy meglepetések a tegnap esti Oscar-díjátadón, már ami a díjazottakat illeti, ám maga a show a korábbiakhoz képest egész élvezhető volt, hatalmas mennyiségű film- és sztárparódiával, régi idők bejátszásaival és egy rövid Cirque Du Soleil-előadással megtűzdelve.

#sztori
2012.02.25.

Oszd meg velünk a te történeted!

Van egy sztorid, amelyet megosztanál a többiekkel? Szeretnéd, ha mások is láthatnák gondolataidat? Annyira bántja valami a lelkedet, hogy nem tudsz tőle szabadulni? Írd meg nekünk a te történetedet! Ha megosztod a történetet, könnyen lehet, hogy másoknak is segítesz.

#Ambrus Attila
2012.02.07.

A Viszkis mint celeb: milyen hatással van a kamaszokra?

Minden életkorban fontos, de különösen a kisiskolásoknál és a kamaszoknál jelentős, hogy fel tudjanak nézni valakire. Ennél a korosztálynál erős az igény a mintakövetésre, azaz szükségük van egy olyan példaképre, akinek az erkölcsi értékrendjével, viselkedésével azonosulni tudnak.

#internet
2012.02.01.

Internet nélkül magányosak a kamaszok

Szomorúnak és magányosnak éreznék magukat internetkapcsolat nélkül a 12 éves, vagy annál fiatalabb brit gyerekek - derült ki egy friss felmérésből.

#biztonság
2011.12.29.

Biztonságosabb szex, biztonságosabb technológia

Először is egy kicsit menjünk vissza szüleink korába. Nos, az ő idejükben korántsem volt annyi kommunikációs eszköz, mint amennyi a mai fiatalok rendelkezésére áll. Szüleink közösségi élete nagy vonalakban a személyes beszélgetésekből és a szülők vezetékes telefonjáról titokban indított hívásokból állt.

#tévé
2011.12.23.

Tévé és net kell a téli szünetben

Hiába lenne több idejük, kevesebbet sportolnak és olvasnak, de többet néznek tévét, és ha lehet, még többet interneteznek a magyar fiatalok a karácsonyi ünnepek alatt – derül ki az MTV Hungary által végzett felmérésből. A csatorna 15–24 éves fiatalokat faggatott arról, hogyan tervezik eltölteni idejüket a héten kezdődő téli szünet alatt.

#internet
2011.12.20.

Neten nőtt nemzedék: a világháló vonzásában

X, Y, Z - betűk az ábécéből. A szociálpszichológiában és a szociológiában a generációk jelölésére szolgálnak. A hajdani nagygeneráció (vagy veterán generáció) után 1946-tól 1964-ig tartott a baby-boom korszak, az 1965 és 1979 közöttiek az X, a 1980-1995-ösök az Y, az 1996 után születettek pedig már a Z generáció tagjai.

#az év honlapja
2011.12.02.

A KamaszPanasz Az Év Honlapja

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által meghirdetett „Az Év Honlapja” pályázat idén immáron tizedik alkalommal került megrendezésre. A KamaszPanasz győzött egészségügy kategóriában!

#internet
2011.11.15.

A tinik kivetkőznek magukból a közösségi médiában

A megkérdezettek 88%-a azt állítja, hogy vannak olyanok, akik csak azért lépnek fel a közösségi oldalakra, hogy másokat bántsanak. A fiatalok 15%-a számolt be arról, hogy zaklatták, bántották már őket a neten keresztül.

#facebook
2011.10.22.

A netes arculatod és annak megóvása

Mára a legtöbb tini átvándorolt a Myspace-ről a Facebookra, mivel utóbbit jobbnak és biztonságosabbnak tartják. A valóság viszont az, hogy semmi sem teljesen biztonságos az interneten...

#facebook
2011.09.16.

A modern kor csodái és a kamaszok

A legtöbb tinédzser már úgy van vele, hogy nem tud élni internet és mobiltelefon nélkül. Ezek annyira beivódtak a mindennapokba, hogy rémisztő belegondolni a hiányukba.

#kémkedés
2011.08.28.

Figyelni foglak, avagy a zaklatókról

Az, aki zaklatja a barátját vagy barátnőjét (vagy az exét), általában kisajátító és korlátozó személyiség. A zaklatáshoz tartozik valakinek a követése, üzenetekkel bombázása telefonon vagy online, és az illető szándékos megfélemlítése.

#google
2011.08.16.

A Google egyszerre butít és okosít?

Az emberek azt mondják, hogy a számítógépek, amióta csak léteznek, egyre ostobábbá tesznek minket. Aztán jött az internet, életre hívva a Google-t, így minden remény a jövőbeli intelligens élettel kapcsolatban begyűrűzött a virtuális világba.