Lélek, hűség

#Lélek #hűség

16 db cikk a témában

Hogyan bánj egy önző baráttal?
#barátság
2024.04.06.

Hogyan bánj egy önző baráttal?

Ha volt már olyan barátod, aki többet elvett, mint adott egy barátsághoz, akkor ő egy önző barát. Az ilyen barátok azt akarják, hogy minden róluk szóljon, ami azt jelenti, hogy időt, figyelmet, energiát, és valószínűleg pénzt igényelnek.

Apukám csalja anyukámat. Mit tegyek?
#család
2023.07.22.

Apukám csalja anyukámat. Mit tegyek?

Nemrég rájöttem, hogy az apukámnak nőügyei vannak. Apukám talán már nem szereti anyát, viszont tudom, hogy ő még mindig szerelmes apába.

#szerelem
2021.10.29.

Mit ne tegyél, amikor szerelmes vagy?

A szerelem lehengerlő érzés. Ha valaki szerelmes, kicsit mindig másképp viselkedik, mint egyébként. De van néhány olyan dolog, amit még ebben a rózsaszín felhős állapotban sem szabad elkövetni!

#barátság
2021.06.23.

Igaz barát? Idővel kiderül

Elég kiábrándító, ha az ember azt hiszi, sok jó baráttal van körülvéve, aztán ráébred, hogy egy igazi barátja sincs - panaszolta egy ismerős hölgy (nevezzük Évának). Amíg egészséges volt, napi szinten jöttek a barátnők látogatóba, vittek egymásnak kóstolót, együtt itták a napi kávéjukat. Karácsonykor, szülinapkor megajándékozták egymást. Aztán Évának egészségügyi panaszai lettek.

#Plátói szerelem
2018.09.24.

Segítség! Beleszerettem a tanáromba!

A szerelem néha igazán megvicceli az embert, és előfordulhat, hogy valaki olyanba szeretünk bele, aki korban nem illik hozzánk. Mégis mi az elfogadható korkülönbség egy szerelemes párnál?

#szerelem
2017.09.21.

Milyen típusú fiúkat kerülj?

Vannak olyan fiúk, akikkel nem érdemes viszonyt kezdeni. Mielőtt eltalál Ámor nyila, még képes vagy felmérni a választottadat. Amint rád kerül a rózsaszín szemüveg, vakká válsz vele kapcsolatban. Szóval, ha felismered, hogy ilyen típusú sráccal van dolgod, azt ajánlom, vedd fel a nyúlcipőt!

#barátnő
2017.05.29.

Barátnő vagy vetélytárs?

Állítólag a legjobb barátnőm, mégis néha úgy tűnik, hogy versenytársak vagy vetélytársak vagyunk. Ha valami újat viselek vagy mondok, ugyanazt csinálja. Amikor együtt jártunk aerobicra, állandóan próbált lekörözni...

#lánykérés
2016.08.30.

Mikor kéri már meg a kezem?

Egyre több lány száján csúszik ki, hogy én még nem akarok férjhez menni, még ráérünk, mégis a kapcsolat egy bizonyos pontján túl úgy érezhetik, hogy ideje lenne a lánykérésnek. Ezt az érzést csak tovább fokozza, hogy lépten-nyomon olyan eljegyzési videókba futunk bele a neten, amik valamilyen extrém vagy különleges módon teszik közszemlére a párok egyik legkülönlegesebb közös pillanatát.

#magas
2014.06.26.

A fiúk és a párkapcsolat

A fiúk és a lányok természetüknél fogva másként élik meg a párkapcsolatot. Milyennek látják a fiúk a kapcsolatot?

#barát
2013.10.30.

Mit ne tegyél a barátoddal?

Barátokra szükséged van, de csak akkor vannak melletted, ha megbecsülöd őket. Ha nem akarod elveszíteni őket, sose tedd a következőket!

#kutya
2013.03.16.

A kutyatulajdonosok egészségesebbek!

A kutyatulajdonosok ritkábban szenvednek magas vérnyomásban, jóval terhelhetőbbek, egészségesebbek és fittebbek, mint a négylábú társ nélkül élők: ez derült ki a német tudósok által végzett felmérésből.