zombieng
#Lélek

Mi a zombieing?

2023.06.05.
1 perces olvasási idő

Emlékszel a ghosting-ra? Igen, az a bosszantó randevúzási trend, ami azt jelentette, hogy a nem elkötelezett szerelmesek úgy érezték, rendben van, ha néhány randevú után felszívódnak, és nem válaszolnak az üzenetekre. Nos, itt az újabb randevúzási trend. A zombieing, vagyis az, amikor a felszívódott randipartnerek visszatérnek, és magyarázat nélkül újra megjelennek egy pimasz mizu-val.

Mi a teendő?

A zombizás fogadóoldalán lenni zavaró érzés lehet – chatelsz valakivel, esetleg találkoztok is, majd hirtelen eltűnik - nem válaszol az üzenetekre, nem ír, nem keres. És mire pont elfelejtenéd, ismét feltűnik, mintha mi sem történt volna? Mondanom sem kell, hogy azok az emberek, akik ezt teszik, nem mutatnak semmilyen felelősséget irántad vagy saját tetteik iránt.

Mi tehát a teendő, hogy elűzd ezeket a gonosz szellemeket?

Ha elkötelezett és tisztelettel teli kapcsolatot keresel, ne merülj bele ebbe a mérgező körforgásba. Először is emlékeztesd magad arra, hogy azok az emberek, akik méltóak egy kapcsolatra, NEM hagynak ott összezavarodva és következetesen viselkednek.

Ne hagyd magad belerángatni a magyarázkodásába, mert nem valószínű, hogy megfelelő választ fogsz kapni. Ehelyett töröld vagy archiváld az üzeneteket, és hagyd figyelmen kívül ezt a béna kísérletet, hogy valaki így keltse fel a figyelmed!

(KamaszPanasz - cosmopolitan.com)