kapcsolat
#Lélek

Hogyan legyél boldog nő?

2020.07.18.
1 perces olvasási idő

Sziasztok, Sárközi Bence vagyok, kapcsolati tanácsadó, itt, a KamaszPanasz oldalon is. Gondoltam, elkezdek írni nektek izgalmas és érdekes témákról. Nézzük az elsőt.

Sok tévhit kering (főként a média felületein) a boldogságról. Vannak, akik a pénzhez, akadnak, akik a családhoz, de olyan is van, aki a munkához fűzi. Te kötöd valamihez Neked mit jelent, boldognak lenni? Ha szeretnéd, még le is írhatod, sőt, célodul is kitűzheted, persze, csak ha szeretnéd elérni.

Nem tudom, mennyi idős vagy, igazából csak azért hozom szóba, nehogy lebeszéld magad e csodás cél elérésének a lehetőségéről. Sajnos azt tapasztalom, hogy rengetegen bújnak olyan kifogások mögé, mint például, „ öreg vagyok én már ehhez” vagy esetleg, „ fiatal vagyok, ráérek.” Nos, ez badarság, mert a megfelelő pillanat mindig MOST van! A holnap nem létezik. Ezért érdemes azonnal, gondolkodás nélkül cselekedni adott helyzetekben.

Ha esetleg leírtad, számodra mi a boldogság, vagy csak megfogalmaztad, akkor az első lépést meg is tetted ennek az eléréséhez. A következő az, hogy összeszedd, milyen lépésekre lesz szükség. Nézd meg, vizsgáld meg ennek az útnak a várható akadályait, megoldandó feladatokat, minden apró részletet, hogy mit szükséges megtenned. Bátran írd le, mivel akkor látni fogod, ezáltal rögzül, illetve beindítja a kreativitásod is.

Én régen, amikor láttam két szerelemes embert, azt hittem, az a boldogság. Azóta viszont rájöttem valamire. A szerelem, a párkapcsolat, a házasság, az mindig a boldogság következménye. Úgy is írhatnám, hogy a boldogság szüli a szerelmet, nem pedig fordítva. Tudom, elsőre érthetetlen, de valójában így van, következő alkalommal pedig kifejtem, miért. Sok nő fordult hozzám azzal a problémával, hogy hiába van mindig kapcsolatban, egyszerűen nem találja meg a boldogságot. Akkor jött a megoldás a fejembe. Hát, mert nem ott van. A boldogság bennem, benned van.

Boldog nő

a fotón Finta Barbara szerepel, készítette: Henk László

Kisugárzás

Ez egy nagyon izgi sztori. Te tudod, mit jelent/jelez? Ez a valami mutatja meg, hogy te élsz-e vagy csak létezel. A boldog nők rendelkeznek kisugárzással. És még egy fontos dolog a végére. A boldog nőből válik majd a bomba nő, mivel a „szexi bombázó” az nem a feszes cicit jelenti, hanem az élettel teli szemet.

Ha kérdeznétek vagy írnátok, a KamaszPanaszon megtaláltok, kereshettek bátran, hisz nem szégyen!

(Sárközi Bence, KamaszPanasz szakértő)