valentin nap
#Lélek

A legjobb e-képeslap-oldalak 2017-ben

2018.02.10.
3 perces olvasási idő

Szerelem – nehezen megfogható? Sekélyes és egyedi? Vagy természetes, letisztult és valódi? Tudom, hogy az utóbbit ismeritek, és van egy olyan érzésem, hogy meg akarjátok osztani azt a bizonyos magától értetődő, valódi, természetes érzést.

Oszd meg egy Valentin napi kártya segítségével, például, egy kényelmes, és kreatív email keretein belül! Itt vannak a kedvenc oldalaink, melyekről te is könnyen összeállíthatod és elküldheted kedvesednek a személyre szóló Valentin napi e-képeslapot.

Ojolie

A szerelem megannyi kifejezési módja közül, a Japán mandzsu daruk tánca és a trombitás hattyúk kecses mozdulatai messze a legszebbek. A Valentin napi üdvözletek e-mailben való kézbesítésének megannyi módja közül, az Ojolie kártyák (az említett animált daruk és hattyúk, klasszikus csókot dobó kutyák, cica szerelmek és társaik) a legnépszerűbbek közé tartoznak.

Americangreetings

Küldd az egyik legnagyszerűbb Valentin napi üdvözlőlapot az Americangreetings.com-ról, mint fizető tag, és a szerelem szinte garantált! (Szinte!)

Jacquie Lawson

Küldj egy különleges Valentin napi üdvözletet a Chudleigh segítségével, a csokoládé Labradorral, és társaival, vagy a zene és a virágok egy fantasztikus kompozíciójával.

Katie's Cards

Festmények és animációk csodálatra méltó tehetséggel és lelkesedéssel megformálva - Katie Valentin napi képeslapjai csak úgy árasztják magukból a szerelmet, az igaz barátságot, a szenvedélyt, és a romantikát elképesztően bájos módon.

Punchbowl

Gyönyörű képvilág, és grafika, kézzel készített papíron. A Punchbowl-on található lapok tökéletesen kifejezik a Valentin napi szerelmet.

Someecards

A szarkazmusban sok romantika van, és a someecards.com-on az összes érzelmedet egy szarkasztikus, kreatív képeslapba sűrítheted bele Valentin nap alkalmából.

Paperless Post

A szofisztikált egyszerűség annyira jellemzi a Valentin napi lapodat, amennyire te és a párod egymásnak vagytok teremtve. A Paperless Post nevű oldalon, te szabhatod meg a képeslapokat és a „borítékokat” egyaránt, és igazán klasszikus e-mailt küldhetsz a partnerednek.

Leanin' Tree

Bátran bízhatsz a Leanin’ Tree-ben egy csodálatosan bájos Valentin napi képeslap reményében.

Pingg

A szerelem megannyi színe, nyelve, formája és szava megtalálható a Pingg.com-on, hogy elküldhesd Valentin napi üdvözletként – vagy akár meghívásként is.

VerveCards

Pszichedelikus szerelmes cukiság! Kézbesíts fantasztikus érzelembombákat a színes, elegáns, és egyben vicces VerveCards segítségével. Személyesek, és az összes üzenetet elküldheted animáció nélkül is.

flowers2mail.com

Azt mondják a természetben a legszebbek, de a virágok képeken való ábrázolása is csodaszép – és kreatívan összeszedett egy saját készítésű Valentin napi kártyán.

Usborne

Szigorúan mesekönyvekből, lenyűgöző illusztrációkkal várja a Usborne, (egy angol publikáló) hogy közvetíthesse a szerelmed.

Hallmark

Rengeteg letisztult, aranyos és romantikus képeslapjával a Hallmark egy minőségi forrása a Valentin napi üzenetek küldésének.

Vintage Postcards

Válassz a végtelen számú bájos és gyönyörű vintage Valentin napi képeslapból a CardCow.com-on.

JibJab - Valentine's Day E-Cards

A JibJab ott van, ahol a móka – és a szerelem, ha belerakod a Valentin napi képeslapodba. Természetesen a saját (vagy mások) képét is hozzáadhatod a nagy választékú képeslapokhoz, amelyet lenyűgöző figyelemmel válogattak össze.

Awkward Valentines

Ezek az üzenetek azt mondják ki, amitől esetleg zavarba jönnél, ha szemtől szembe kéne kimondani. Viszont most megteheted bátran - egy e-mail keretein belül.

GroupCard

Egyszerű, stílusos és csábító – a GroupCard csodás kártyái megtalálják a módját, hogy átadják a Valentin napi üzenetedet.

JustWink Cards

Ha a Valentin nap ellen vagy, szükséged van innen egy képeslapra! Nem minden üdvözlő kártya csinál viccet a Valentin napból a JustWink Cards-on, de mind nagyon dizájnos!

TIAS.com Virtual Vintage Cards

Pazar vintage Valentin napi kártyák, hogy közvetítsék a figyelmet és a szeretetet.

MyFunCards

Móka és szerelem együttese a MyFunCards Valentin napi kártyáin.

BlueMountain

A forró, szenvedélyes vágytól a hűvös szerelemig, a Blumountain.com minden fizető tag igényét kielégíti Valentin napi üdvözleteivel.

Plaxo

A szívektől és csokoládéktól a rózsákig mindenféle képeslappal vár a Plaxo idén Valentin napon.

GreetingSpring

A szerelem összes dimenzióját belesűrítették háromfélébe a GreetingSpring-en: három dimenzió és néhány bájos animáció.

Vladstudio.com

A digitális művészet a szerelemben: gyönyörű és szívmelengető Valentin napi kártyák (és asztali hátterek, persze).

Kisseo

Akár a grafikus stílus, akár a fotók tetszenek, viccesek, vagy mélyek, a Kisseo kollekció képeslapjai biztosan elérik a várt hatást Valentin napon.

BirthdayAlarm.com

Legyenek cukik, vidámak, vagy mélyek az érzések, a BirthdayAlarm.com-on biztosan megtalálod a megfelelő Valentin napi üdvözlőlapot. (Néhány közülük interaktív.)

CrossCards

Amikor jobban szeretsz valakit a kedvenc ételednél és virágodnál, akkor itt az idő egy CrossCard Valentin napi képeslapra.

1001 Postcards

A metaforikus 1001 képeslap közül az 1001 Postcards-on, nemcsak cukikat találhatsz, de vicceseket és romantikusakat is.

BlackDog's Post Office

Válassz a lenyűgöző, fényűző és pazar régi Valentin napi lapok közül a BlackDog’s Post office-ról, hogy elküldhesd a legédesebb Valentin napi üdvözletet.

Rubber Chicken

Egy gumiból készült csirke kalandjai Valentin napra.

Care2

Sok- sok Valentin napi képeslap, amely megmutatja, hogy neked is zöld szíved van: a Care2 jövedelme egy részét környezetvédelmi cégeknek adományozza.

WWF World Wildlife Fund

Miért ne akarná bárki az érzéseit édes állatokon keresztül kifejezni? A WWF ingyen ajánl Valentin napi kártyákat, amelyek a legaranyosabb állatokat ábrázolják.

ATMgreeting

Rengeteg virág, csók és csokoládé küldhető, egyszerűen vagy animálva, az atmgreetings.com segítségével.

123Greetings

A 123Greetings.com segít, hogy kimondd a három varázsszót, vagy bármit, amit szeretnél Valentin napon (biztosítva, hogy az valami kedves, persze.).

(KamaszPanasz - R.P., forrás: lifewire.com)