Főoldal / LÉLEK / A 37 legjobb e-képeslap-oldal 2017-ben
  2018-02-10

A 37 legjobb e-képeslap-oldal 2017-ben

Szerelem – nehezen megfogható? Sekélyes és egyedi? Vagy természetes, letisztult és valódi? Tudom, hogy az utóbbit ismeritek, és van egy olyan érzésem, hogy meg akarjátok osztani azt a bizonyos magától értetődő, valódi, természetes érzést.

Oszd meg egy Valentin napi kártya segítségével, például, egy kényelmes, és kreatív email keretein belül! Itt vannak a kedvenc oldalaink, melyekről te is könnyen összeállíthatod és elküldheted kedvesednek a személyre szóló Valentin napi e-képeslapot.
 

- hirdetés -

Ojolie

 
A szerelem megannyi kifejezési módja közül, a Japán mandzsu daruk tánca és a trombitás hattyúk kecses mozdulatai messze a legszebbek. A Valentin napi üdvözletek e-mailben való kézbesítésének megannyi módja közül, az Ojolie kártyák (az említett animált daruk és hattyúk, klasszikus csókot dobó kutyák, cica szerelmek és társaik) a legnépszerűbbek közé tartoznak.
 

Americangreetings.com

 
Küldd az egyik legnagyszerűbb Valentin napi üdvözlőlapot az Americangreetings.com-ról, mint fizető tag, és a szerelem szinte garantált! (Szinte!)
 

Jacquie Lawson

 
Küldj egy különleges Valentin napi üdvözletet a Chudleigh segítségével, a csokoládé Labradorral, és társaival, vagy a zene és a virágok egy fantasztikus kompozíciójával.
 

Katie's Cards

 
Festmények és animációk csodálatra méltó tehetséggel és lelkesedéssel megformálva - Katie Valentin napi képeslapjai csak úgy árasztják magukból a szerelmet, az igaz barátságot, a szenvedélyt, és a romantikát elképesztően bájos módon.
 
 

Punchbowl

 
Gyönyörű képvilág, és grafika, kézzel készített papíron. A Punchbowl-on található lapok tökéletesen kifejezik a Valentin napi szerelmet. 
 

Someecards.com

 
A szarkazmusban sok romantika van, és a someecards.com-on az összes érzelmedet egy szarkasztikus, kreatív képeslapba sűrítheted bele Valentin nap alkalmából. 
 

Paperless Post

 
A szofisztikált egyszerűség annyira jellemzi a Valentin napi lapodat, amennyire te és a párod egymásnak vagytok teremtve. A Paperless Post nevű oldalon, te szabhatod meg a képeslapokat és a „borítékokat” egyaránt, és igazán klasszikus e-mailt küldhetsz a partnerednek.
 

Leanin' Tree

 
Bátran bízhatsz a Leanin’ Tree-ben egy csodálatosan bájos Valentin napi képeslap reményében.
 

Pingg.com

 
A szerelem megannyi színe, nyelve, formája és szava megtalálható a Pingg.com-on, hogy elküldhesd Valentin napi üdvözletként – vagy akár meghívásként is. 
 

VerveCards

 
Pszichedelikus szerelmes cukiság! Kézbesíts fantasztikus érzelembombákat a színes, elegáns, és egyben vicces VerveCards segítségével. Személyesek, és az összes üzenetet elküldheted animáció nélkül is.
 

flowers2mail.com

 
Azt mondják a természetben a legszebbek, de a virágok képeken való ábrázolása is csodaszép – és kreatívan összeszedett egy saját készítésű Valentin napi kártyán.
 

Usborne

 
Szigorúan mesekönyvekből, lenyűgöző illusztrációkkal várja a Usborne, (egy angol publikáló) hogy közvetíthesse a szerelmed.
 

Hallmark

 
Rengeteg letisztult, aranyos és romantikus képeslapjával a Hallmark egy minőségi forrása a Valentin napi üzenetek küldésének.
 

Vintage Postcards

 
Válassz a végtelen számú bájos és gyönyörű vintage Valentin napi képeslapból a CardCow.com-on.
 

JibJab - Valentine's Day E-Cards

 
A JibJab ott van, ahol a móka – és a szerelem, ha belerakod a Valentin napi képeslapodba. Természetesen a saját (vagy mások) képét is hozzáadhatod a nagy választékú képeslapokhoz, amelyet lenyűgöző figyelemmel válogattak össze. 
 

Awkward Valentines

 
Ezek az üzenetek azt mondják ki, amitől esetleg zavarba jönnél, ha szemtől szembe kéne kimondani. Viszont most megteheted bátran - egy e-mail keretein belül.
 

GroupCard

 
Egyszerű, stílusos és csábító – a GroupCard csodás kártyái megtalálják a módját, hogy átadják a Valentin napi üzenetedet. 
 

JustWink Cards

 
Ha a Valentin nap ellen vagy, szükséged van innen egy képeslapra! Nem minden üdvözlő kártya csinál viccet a Valentin napból a JustWink Cards-on, de mind nagyon dizájnos!
 

TIAS.com Virtual Vintage Cards

 
Pazar vintage Valentin napi kártyák, hogy közvetítsék a figyelmet és a szeretetet. 
 

MyFunCards

 
Móka és szerelem együttese a MyFunCards Valentin napi kártyáin.
 

BlueMountain.com

 
A forró, szenvedélyes vágytól a hűvös szerelemig, a Blumountain.com minden fizető tag igényét kielégíti Valentin napi üdvözleteivel.
 

Plaxo

 
A szívektől és csokoládéktól a rózsákig mindenféle képeslappal vár a Plaxo idén Valentin napon.
 

GreetingSpring

 
A szerelem összes dimenzióját belesűrítették háromfélébe a GreetingSpring-en: három dimenzió és néhány bájos animáció.
 

Vladstudio.com

 
A digitális művészet a szerelemben: gyönyörű és szívmelengető Valentin napi kártyák (és asztali hátterek, persze).
 

Kisseo

 
Akár a grafikus stílus, akár a fotók tetszenek, viccesek, vagy mélyek, a Kisseo kollekció képeslapjai biztosan elérik a várt hatást Valentin napon.
 

BirthdayAlarm.com

 
Legyenek cukik, vidámak, vagy mélyek az érzések, a BirthdayAlarm.com-on biztosan megtalálod a megfelelő Valentin napi üdvözlőlapot. (Néhány közülük interaktív.)
 

CrossCards

 
Amikor jobban szeretsz valakit a kedvenc ételednél és virágodnál, akkor itt az idő egy CrossCard Valentin napi képeslapra.
 

1001 Postcards

 
A metaforikus 1001 képeslap közül az 1001 Postcards-on, nemcsak cukikat találhatsz, de vicceseket és romantikusakat is. 
 

BlackDog's Post Office

 
Válassz a lenyűgöző, fényűző és pazar régi Valentin napi lapok közül a BlackDog’s Post office-ról, hogy elküldhesd a legédesebb Valentin napi üdvözletet.
 

Rubber Chicken

 
Egy gumiból készült csirke kalandjai Valentin napra. 
 

Care2

 
Sok- sok Valentin napi képeslap, amely megmutatja, hogy neked is zöld szíved van: a Care2 jövedelme egy részét környezetvédelmi cégeknek adományozza.
 

WWF World Wildlife Fund

 
Miért ne akarná bárki az érzéseit édes állatokon keresztül kifejezni? A WWF ingyen ajánl Valentin napi kártyákat, amelyek a legaranyosabb állatokat ábrázolják.
 

ATMgreeting

 
Rengeteg virág, csók és csokoládé küldhető, egyszerűen vagy animálva, az atmgreetings.com segítségével.
 

123Greetings.com

 
A 123Greetings.com segít, hogy kimondd a három varázsszót, vagy bármit, amit szeretnél Valentin napon (biztosítva, hogy az valami kedves, persze.).
 

Regards.com

 
A legtöbb Valentin napi kártya a Regards.com-on egy kicsit feszültnek tűnhet, de miért ne? 
 

E-Cards.com

 
Küldj egy egyszerű Valentin napi üdvözletet az E-cards.com segítségével!
 

DoozyCards.com

 
Kártya kártya hátán található a DozzyCards.com-on Valentin napra. Őszintén, egy kicsit bugyutának tűnhetnek – de azért van egy sajátos varázsuk.
 
(KamaszPanasz - R.P., lifewire.com)
Tovább a témában: Internet, Szerelem, Párkapcsolat, Randi, ünnep